reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
KERNA!!!!ja w pierwszej ciąży 4 razy plamiłam i dzidziusiowi nic nie byłó. Właśnie zaschniętą brązową krwią.Za ostatnim razem bolał mnie też brzuch i pojechałam, za radą położnej(nota bene matki chrzestnej Jacka)na dyżur do szpitala poł. gin.- zrobili badanie, usg- to był 9 tydz. uspokoili i kazali dalej przyjmować luteinę oraz odpoczywać...
Natomiast plamienia warto konsultować z lekarzem, bo mogą świadczyć o niedoczynności ciałka żółtego, wtedy wystarczy uzupełnić poziom progesteronu,a wiadomo jego niedobór zagraża ciąży. Ja każde plamienie traktował z nadwrażliwością, ale lepiej tak niż olać i wyrzucać coś sobie.

Ja na luteinie, na razie ok:)w środę robiłam hcg= 472,8:):):)jutro zrobię progesteron, żeby lekarz powiedział, czy nie podnosimy dawki..No i też tarczycę, bo ostatni w ciązy dostałam niedoczyności:confused:

Ostatnia edycja:
Ale głupota ,normalnie szok po co ludzie wstawiają takie strony ...
A jak wam niedziela mija ???
Ja z dzieciakamiu mamy wegetuje a D pojechał do pracy.

u mnie dzisiaj mega turbo wielkie lenistwo :-) mój mąż robi obiadek własnie a ja leże i pachne :-D:-D:-D
tobie to dobrze mój to nigdy w życiu nic nie ugotował ,ma dwie lewe ręce ale to przez mamusie bo tak mu wszystko podstawiała .
No leniu**** bo niedługo wszystko może się znienić ..a potem nocne wstawanie.

hej weszlam na ta stronke tyle ze tam pisze ze kwadrat z zielonego ma zmienic na inny kolor a u mnie jak otworzylam kwadrat jest niebieski od poczatku moze mam cos wcisnac aby zaczac tez intr?

mhhh nie wiem ja nic nie wciskałam , może odśwież stronke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tobie to dobrze mój to nigdy w życiu nic nie ugotował ,ma dwie lewe ręce ale to przez mamusie bo tak mu wszystko podstawiała .
No leniu**** bo niedługo wszystko może się znienić ..a potem nocne wstawanie.

mój mąż bardzo dobrze gotuje dlatego ja odpuściłam sobie :tak: ja tylko sprzątam

z nocnym wstawaniem nie ma problemu mój kot w nocy baraszkuje i tak długo mnie męczy aż wstane i dam mu jeść:-D jak dziecko czasami się zachwouje

Do góry