oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...
Interaktywny test ciążowy - Joe Monster
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...
chachaale się uśmiałam, nie mam ani monitora LCD, ani nawet nie dotknęłam monitora i zrobił się czerwony kwadrat, ale te moje hormony buzują na odległość zmieniają kolorpatrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...
Ale głupota ,normalnie szok po co ludzie wstawiają takie strony ...
A jak wam niedziela mija ???
Ja z dzieciakamiu mamy wegetuje a D pojechał do pracy.
hej weszlam na ta stronke tyle ze tam pisze ze kwadrat z zielonego ma zmienic na inny kolor a u mnie jak otworzylam kwadrat jest niebieski od poczatku moze mam cos wcisnac aby zaczac tez intr?patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...
tobie to dobrze mój to nigdy w życiu nic nie ugotował ,ma dwie lewe ręce ale to przez mamusie bo tak mu wszystko podstawiała .u mnie dzisiaj mega turbo wielkie lenistwo :-) mój mąż robi obiadek własnie a ja leże i pachne
hej weszlam na ta stronke tyle ze tam pisze ze kwadrat z zielonego ma zmienic na inny kolor a u mnie jak otworzylam kwadrat jest niebieski od poczatku moze mam cos wcisnac aby zaczac tez intr?
he he teraz wyszlo mi czerwone a dopiero we wtorek ide do ginka sciagnac spirale ale dziadostwo he hemhhh nie wiem ja nic nie wciskałam , może odśwież stronke.
he he a teraz 2 razy niebieski he hehe he teraz wyszlo mi czerwone a dopiero we wtorek ide do ginka sciagnac spirale ale dziadostwo he he
tobie to dobrze mój to nigdy w życiu nic nie ugotował ,ma dwie lewe ręce ale to przez mamusie bo tak mu wszystko podstawiała .
No leniu**** bo niedługo wszystko może się znienić ..a potem nocne wstawanie.