reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no laski dobrze mówicie..jak zawsze macie rację;-) Ja o tym krwawieniu przeczytałam daawno temu gdzieś. I oczywiści przypomniało mi się w odopwiednim momencie. Już nic nie szperam tylko spokojnie odpoczywam ile sie da. teraz bratowa wzięła małego na spacerek więc mam prawie godzinkę wolną:tak:
A z m oim M to jest tak, że on pracuje u gościa w firmie budowlanej i teraz robią galerię w Łodzi (jak któraś tam mieszka to wie ponoć największa w europie) no i terminy ich gonią. Więc nie ma mowy o urlopie:no::no::no::no:bo od razu wypad z roboty i szukaj se innej.
także za tydzień się zobaczymy przez całe dwa dni a potem znowu jedzie nie wiadomo na ile...mam nadzieje że to wytrzymamy.
A Wy jak tam niedzielne spacerki????;-)
Pajkaa u Ciebie faktycznie nieciekawie. Ale popatrz ja krwawiłam ok 5tc z Michałem i to ostro jak na @. A potem okazuje sie że ciaża. No i jakim cudem sie utrzymała:confused::confused::confused: widać jak fasolka ma być to i tak będzie:tak::tak::tak:

he he teraz wyszlo mi czerwone a dopiero we wtorek ide do ginka sciagnac spirale ale dziadostwo he he

A jaką spirale miałaś miedzianą czy z hormonami ????ja kiedyś myślałam oniej bo nie mogę brac zażnej antykoncepcji hormonalnej ale nie wiem jak to jest po cc.

KRENA dobrze że mały z ciocią poszedł na spcerek ,no fakt jak mają terminy to muszą teraz ostro pracowac ,to ja nawet nie wiedziałam że mialaś krwawienie w pierwszej ciąży,Będzie dobrze.
A co do spavrków to moje nie wychodzą na takąpogode bo u nas jest -7.a mają mały katar więc wole ich trochę potrzymać w domu.

głupota jak nic ale chociaż pośmiać się można :-):-)

TOSKA no to widze u ciebie nie będzie problemu z nocnym wstawaniem ,a co do męża to tylko pozazdrościć ,mój to tylko by grał lub grzebał przy samochodzie.

aj tam pozazdrościć oprócz gotowania nic w domu nie robi :-D ważne że samochód sam naprawia :tak::tak:a poza ty komputer komputer komputer itd;-)

patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...

Interaktywny test ciążowy - Joe Monster
Co za badziewie, już nie wiedzą co wymyślać.
A teraz ilu młodym wyszedł niebieski a tak naprawdę jest czerwony i wtedy jest płacz i niedowierzanie czemu.:baffled:
U mnie też niebeski i bez niegi znam wynik.:dry:

czekasz na 2 kreski nie na @ !!!

kiedy testujesz??
Wiesz moje cykle ostatnio trwają po 25dni i dzisiaj jest ten dzień, ale może być tak że będzie cykl dążył do 28 dni , bo zawsze tyle mi trwały tylko od 3 miesięcy jak biorę bromka 1 tabl. cos @ szybciej przychodzi. Test ewentualnie w środę lub w czwartek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz moje cykle ostatnio trwają po 25dni i dzisiaj jest ten dzień, ale może być tak że będzie cykl dążył do 28 dni , bo zawsze tyle mi trwały tylko od 3 miesięcy jak biorę bromka 1 tabl. cos @ szybciej przychodzi. Test ewentualnie w środę lub w czwartek.

moje cykle też różnie trwają zobaczymy ile ten będzie trwał jak @ nie przyjdzie też w środe zatestuje a coo :tak:

hej kobietki u mnie dzis 36 dc w tygodniu bede robickolejnego bobotesta bo ta baldziocha na 1 z piatku jest nadal widoczna slabo ale jest niewiem co o tym sadzic ale ja sie czuje ze jestem w ciazy a wizyta u gina dopiero w nastepny wtorek i jesli do tej wizyty zaden test niebedzie pozytywny a @ nadal niebedzie to mu zaplace i niech mi odrazu zrobi usg dopochwowe i sprawdzi co tam wsrodku sie dzieje czy cos jest a jak nie to niech sprawdziczy wszystko ok i da cos na wywolanie @ takwiec przedemna caly tydzien czekania na gina :tak: bo chcialam isc w ten wtorek ale teraz ma urlop i bedzie dopiero za tydzien..masakra ze w tym moim miasteczku gin jest tylko 1 raz w tygodniu:baffled:

reklama
Scully - no nie wiem, rok temu miałam nie bardzo cytologię, brałam globulki dowcipne i potem było ok, ale boję się nawrotu jakiejś infekcji :(

będzie dobrze :tak: ja ostatnio też miałam cytologię robioną i mam II... (jak co roku) szkoda tylko, że na cytologi ta II, a nie na teście ciążowym :dry:

Mowie Wam masakra, nigdy nie mialam zadnej infekcji- ale ja uwazam ze zanim dał globulki to powinien wymaz zrobic i dopiero dac co trzeba....
, a poza tym to tak mnie ciagna jajniki i dol brzucha ze szok a piersi zaraz omalo co nie eksploduja- nie czuje sie jak przed @ ale pewno nadejdzie ohyda
mowie Wam masakra :wściekła/y:a kolejna wizyte mam umowiona na polowe lutego ale do innego- do ktorego trudno sie dostac ale tez ide pierwszy raz bo jak zmienilam firme to rowniez mam inna firme medyczna i znow od poczatku...
ehhhhhh szkoda słów

infekcje też mnie dobijały kiedyś :baffled: ja nic nie czułam, a gin, że infekcja i globulki... i co wizyta to to samo :baffled: na szczęście odpuściło ;-)

a mój mąż przyniósł mi dzisiaj ziemniaka :-D

a tutaj buciki fasolki nie umiałam sie oprzec

fajowy ziemniaczek :-D i słodziutkie buciki :tak:;-):-)

Aktualizacja 17.01.2010r. godz. 13.38

tulam mocno :tak:

patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...
Interaktywny test ciążowy - Joe Monster

o, a mi wyszedł czerwony :-D szkoda tylko, że dopiero po @ :-D

Do góry