reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no wróciłam ze spzitala. Ciąża zagrożona poronieniem. Dostałąm dupka, no spe i jakiś hormon w zastrzyku. Czekam.....Pajkaa kiedy miałaś plamienia i po czym ustały??
Chciała mnie zostawić w szpitalu, żebym non stop leżała, ale nie ma sznas niestety. Ból podbrzusza nie był silny, ale inny niż tamte kłucia. taki rozpierający. Ale do wytrzymania. teraz jest ok mimo, że plamienia nadal są....
Widziałam, fasolinke......taki mały przecieneczek.....pęcherzyk ma 8mm a sama fasolka duuużo mniej. za wcześnie na serducho i cokolwiek. Jest w macicy i póki co tyle wiem...
Kerna Kochana, trzymaj się i wypoczywaj jak tylko bedziesz mogła

Dziekuje dziewczyny

Dzis znow dwie kreski:-):-D:tak:
Gratulacje i spokojnych zdrowych 9 miesięcy1 Czekamy na fluidki!!!

A ja wczoraj taka optymistka byłam a dzisiaj d... , obudziłam się z deprechą chodzę płaczę i nie mam się ochoty do nikogo odzywać!!!

Zła jestem na siebie, bo miałam być taka dzielna w tym miesiacu najchętniej bym ten dzień przespała. No i co ja mam ze soba zrobić???:-:)-:)-:)crazy::crazy::angry::angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny :) Ja co prawda oficjalnie starania zaczynam w maju/czerwcu, ale chcę iść do gina jak mi sie skończy @ i jak wszystko będzie ok to może uda mi się załapać na poród jeszcze w 2010r :) także po cichutku przymierzam sie do zapisania do tego wąteczku! tylko trzymajcie kciuki, żeby lekarz powiedział, że wszystko ok :)

Gratulacje i spokojnych zdrowych 9 miesięcy1 Czekamy na fluidki!!!
wow gratulacje!!!!!!

Hej dziewczyny :) Ja co prawda oficjalnie starania zaczynam w maju/czerwcu, ale chcę iść do gina jak mi sie skończy @ i jak wszystko będzie ok to może uda mi się załapać na poród jeszcze w 2010r :) także po cichutku przymierzam sie do zapisania do tego wąteczku! tylko trzymajcie kciuki, żeby lekarz powiedział, że wszystko ok :)
no ja zaczynam chyba w lutym he he walentynkowo oby

Kurcze,szukam czegoś fajnego na noc Walentynkową. :cool2: :laugh2:
Ale,chyba,się poprostu czerwoną kokardą obwinę,bo nic mi się w oczy nie rzuca. :sorry2: :-D :-D :-p

:-) super :tak: gałki mu z oczu wyjdą :-D

:-) witaj :-) a czemu nie ma być ok?? :confused:

Kerna - odpoczywaj dużo, dbaj o siebie !!!

Olcia - Gratulacje i spokojnych 9 miesięcy!!

Lovely - wszystko będzie si :tak::tak::tak:

Robin - tulę mocno nie denerwuj się :tak::tak: mi trochę udało się wyluzowac Tobie też się uda kochana!!

Miłej sobotki dziewuszki ale zimnica dzisiaj :-(

hej kobietki widze ze nikogo tu niema ale co sie dziwic przy sobocie :-D ja dzis 3 dzien bez @ w poniedzialek znow testuje

KERNA trzymkaj sie wszystko bedzie oki musisz w to wierzyc wiele kobirt mialo zagrozenie ale niepoddaly sie maja dzieciatka ty tez swoje bedziesz miala cale i zdrowe:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Svesonka - no może to się okaże szczęśliwy dzień na poczęcie! życzę Ci tego bardzo ;)

Scully - no nie wiem, rok temu miałam nie bardzo cytologię, brałam globulki dowcipne i potem było ok, ale boję się nawrotu jakiejś infekcji :(

Tośka - dziękuję :D

żabka - trzymam kciuki za twoje testowanie :)

A ja wczoraj taka optymistka byłam a dzisiaj d... , obudziłam się z deprechą chodzę płaczę i nie mam się ochoty do nikogo odzywać!!!

Zła jestem na siebie, bo miałam być taka dzielna w tym miesiacu najchętniej bym ten dzień przespała. No i co ja mam ze soba zrobić???:-:)-:)-:)crazy::crazy::angry::angry:
Ja podobnie chodzę mówię o moim problemie i płaczę, ppotem krzyczę i znowu bęczę.
@ blisko niestety- a miałam taką nadzieję:-(

Kerna uważaj na siebie . Oszczędzaj się nie dzwigaj małego , wiem że trudno ale może coś się da zaradzić.
Nie martw się często na początku są krwawienia. Trzymaj sie mocno i oszczędzaj się.\
Dzisiaj nie zajrzę już wieczorem bo idę na imprezkę czyli zabawę. Do juterka.

reklama
Martuskaa przypomnij kiedy idziesz na podgląd???W pon.???dobrze pamietam????
CIekawa jestem ile bedzie pecherzyków:tak:A masz juz cos na pękniecie?????Czy dopiero na wizycie zadecydujecie co i jak????
tak w poniedzialek ale bardzo pooooozno wiec napisze dopiero we wtorek co i jak....
troche sie obawiam co bedzie, bo poki co sluzu nie ma i nie wiem czy za wczesnie czy jednak owu nie ma....nie wiem co na pekniecie pecherzykow, zobaczymy w trakcie badania....
KERNA - wypoczywaj duzo i dbaj o fasolke.... mysl pozytywnie a wszystko bedzie oki, ja tez na poczatku bralam dupka bo mialam zagrozona ciaze, potem plackiem od 5 miesiaca wiec duzo wypoczynku i stosuj sie do zalecen lekarza, tulam mocno...
zabka - trzymam kciuki za test

Ostatnia edycja:
Do góry