reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja byłam w czoraj u gina , bo chciałam skierowanaia na badania-- i przyznam że jakas masakra, nie polecam takiego gina!!!!

Mówie mu że się staram od pol roku i jeszcze nic- a on ze to normalne, sama wyblagalam wrecz skierowanie na usg sutków i ust tv- on powiedzial ze robi sie co 2 lata i ze cytologie tez- a ja mu na to ze ja robie co roku ( poza tym w zeszlym roku po usg piersi znalazla sie 0,5mm torbiel- wobecz czego chcialabym sprawdzic jak jest teraz), nawet nie zapytal czy cos biore jakis kwas foliowy itp albo czy robie obserwacje- sama mu powiedzialam ze moze powinnam zaczac sie obserwoac a on nato no jak pani chce ....
no po prostu szkoda gadac:wściekła/y:
a i jak zasiadlam na "kozła" a on w trakcie pobierania cytologii krzyczy do mnie i co to jest pokazujac mi wziernik? a ja na to: wziernik , on: Pani ma infekcję - ja mowie niemozliwe bo nie mam zadnych objawow- wypisal recepte, dal skierowania na krew i usg i tyle.:wściekła/y: a ja jak ta pierdoła zamiast mu cos powiedziec zasugerowac ze on jest lekarzem a nie ja, to potulna jak myszka siedzialam
Mowie Wam masakra, nigdy nie mialam zadnej infekcji- ale ja uwazam ze zanim dał globulki to powinien wymaz zrobic i dopiero dac co trzeba....
, a poza tym to tak mnie ciagna jajniki i dol brzucha ze szok a piersi zaraz omalo co nie eksploduja- nie czuje sie jak przed @ ale pewno nadejdzie ohyda
mowie Wam masakra :wściekła/y:a kolejna wizyte mam umowiona na polowe lutego ale do innego- do ktorego trudno sie dostac ale tez ide pierwszy raz bo jak zmienilam firme to rowniez mam inna firme medyczna i znow od poczatku...
ehhhhhh szkoda słów

Hm... Współczuje. Ja idę do nowego gina 1 lutego i mam tylko nadzieję że się tak nie rozczaruje.

reklama
rozmumiem ale z reguly ciemne sutki i obwódki robia sie w ciązy, a na "dolne organy patrzylas" ;) moze tez sa ciemniejsze?

Wpółczuje ..normalnie szok co to za G ,ja w 1 ciązy miałam fajnego ginekologa wszytko mogłam się wypytać ,na usg pokazywał wszytko tłumaczył i td ,no ekstra ,a w drugiej masakra nic nie mówił ,na usg nic nie pokazywał tylko robił pomiary opis i koniec .

A byłam sprawdzić ...zewnętrzne narządy mam takie jakby ciemniejsze a w środku różowe.

Wpółczuje ..normalnie szok co to za G ,ja w 1 ciązy miałam fajnego ginekologa wszytko mogłam się wypytać ,na usg pokazywał wszytko tłumaczył i td ,no ekstra ,a w drugiej masakra nic nie mówił ,na usg nic nie pokazywał tylko robił pomiary opis i koniec .

A byłam sprawdzić ...zewnętrzne narządy mam takie jakby ciemniejsze a w środku różowe.

no bo to tez jest charakterystyczne u niektorych kobiet w ciazy , że narządy i sutki ciemnieją
no to czekamy az @ wredota nie przyjdzie i potem tescik???
bede trzymac kciuki:-)

oliwka_11 prześliczne masz dzieciaczki, normalnie do zjedzenia :)

niech się zdrowo chowają:-)

Kerna odpoczywaj, trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku i wiem że bedzie niech fasolinka zdrowo rośnie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja trochę oprzytomiałam, spanie w pozycji półsiedzącej to nie jest najlepsze rozwiązanie no ale nie jest tak źle.
Ja jakoś tak optymistycznie podchodzę do nowego cyklu ale to zapewne dlatego że @ mi się kończy. Najgorzej jest chyba jak czekamy na @ bo nie dość że napięcie przedmiesiączkowe to jeszcze ciągle myślę udało się czy nie :confused::confused::confused:

no to fakt że po @ człowiek jakis taki radosny a przed to bez kija nie podchodz... takie to organizm kobiety potrafi płatac filge
a my to musimy byc jednak oazą cierpliwości i wytrwalości :-)

Pajkaa nie wiedziałam, że plamiłaś tak długo i miałąś skurcze:szok: serio....a mimo to fasolinka jest...kurcze trochę mnie to podniosło:tak: Ja też mam dupka 3x1 i tyle samo no spy. W zastrzyku dostałąm coś na K....ale nie mogę odczytać:baffled:
Powiedział, że ten zastrzyk zabezpiecza mojaciażę na 48h. A potem albo będzie lepiej albo gorzej. mam andzieję, że w pon nie będę tam wracać:no:Do ginka i tak ide ale w poniedziałek bo teraz to żaden ze znancyh mi nie przyjmuje....jak co to wale na spzital i już. a jaka fajna doktorka mnie przyjmowałą to szok!!! Chociaż to:zawstydzona/y:Dzięki za kciukasy babki i życze wam mniej stresów:tak:
Pajkaa a możliwe że te krwawienia są z niedobory progesteronu??? Ale dawka i tak jest max...ehhhhh. Nie wiesz czemu plamisz?? A te plamienia są czystą krwia czy brudną???

Ja plamię zawsze czystą krwią:-( jest ona połączona ze śluzem. Ostatnio takie plamienie jak miałam to było 9 stycznia a to akurat data by byla kolejnej
@ wiec moze dlatego.
Krwawienie moze byc z powodu niskiego poziomu progesteronu jak najbardziej własnie dlatego u mnie tak jest. Jeżeli bedziesz plamiła mozesz wziac 4x1 tak nawet pisze w ulotce do momentu ustania plamienia.
Lekarka moja mi powiedziała, ze tak czasami bywa, ze kobiety plamią a nic złego z fasolką sie nie dzieje. Ale pani doktor ze szpitala jak wtedy byłam stwierdziła, ze jak fasolka ma sie nie utrzymac to nic jej nie pomoze nawet dupek takze mnie pocieszyła na maksa :-(
Ale jestem dobrej nadziei, na razie mam brac dupka a nie wiem co bedzie jak bede go miała odstawic bede sie mega bała:-(Casami sie plami jak sie macica naciąga i pęka jakies naczynko, ale tylko ginekolog jest w stanie stwierdzic, czy dane krwawienie jest groźne dla fasolki czy nie.

Witam kochane!!!

Kerna trzymaj sie,bedzie wszystko dobrze,ja mocno w to wierze!!!!:tak:A moze to był caprogest(czytaj przez k)ja to włąsnie dostawałam na podtrzymanie:tak:Jeste to zastrzyk!

Buziolki kochane!!!!

AAAAAaaaa Pajka ja znmow do CIebie:zawstydzona/y:Powiedz mi moze pojawic sie sluz płodny dopiero jak peknie pecherzyk?????BO ja własnie tak mam w tym cyklu"chyba)A dowiem sie dokładnie w poniedziałek!!!!:tak:
Miałyscie tez tak?????:confused:

reklama
Witam kochane!!!

Kerna trzymaj sie,bedzie wszystko dobrze,ja mocno w to wierze!!!!:tak:A moze to był caprogest(czytaj przez k)ja to włąsnie dostawałam na podtrzymanie:tak:Jeste to zastrzyk!

Buziolki kochane!!!!

AAAAAaaaa Pajka ja znmow do CIebie:zawstydzona/y:Powiedz mi moze pojawic sie sluz płodny dopiero jak peknie pecherzyk?????BO ja własnie tak mam w tym cyklu"chyba)A dowiem sie dokładnie w poniedziałek!!!!:tak:
Miałyscie tez tak?????:confused:

Ja zawsze miałam śluz płodny po owulacji :tak: w dni owulki miałam słabo lepki przynajmniej na zewnątrz tak wyglądał;-) i zawsze przed @ tez miałam taki jak w dni płodne.

Do góry