reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziekuje dziewczyny

Dzis znow dwie kreski:-):-D:tak:

Gratuluję!

KERNA kochana będzie dobrze tylko postaraj się wypoczywać jak najwięcej ...szkoda że wszyscy pracują.Trzymam za was kciuki.

OLCIA super czyli ciąza jest .

ASIUCHA kobieto trzecia doba w pracy wykończysz się nam kochana ,ja to bym już dawno padła na twarz.

Ja właśnie padam, z całych sił usiłuje nie zasnąć.

Dobrze bdzie! Musi byc!!!:tak:
asiucha-L - to gdzie Ty pracujesz?

W hotelu jako recepcjonistka, normalnie mam zmiany 24 godziny, jak nic sięnie dzieje to robimy 48 godzin i tak miałam pracować ale jedna z dziewczyn ma jakąś przykrą sprawę rodzinną a druga wyjechała do Warszawy tak więc tylko ja zostałam.:unsure:

Wiecie co to dziwne, zawsze jak coś pisze a potem mam zamiar odejść od kompa to zapisuje sobie stronę na której jest mój post lub też to co ostatnio czytałam, zapisałam sobie że pisze na stronie 2496 a następny post jak napisałam to wyskoczyła strona 2495, nie kumam tego, ktoś posty kasuje? :baffled:

Wiecie co to dziwne, zawsze jak coś pisze a potem mam zamiar odejść od kompa to zapisuje sobie stronę na której jest mój post lub też to co ostatnio czytałam, zapisałam sobie że pisze na stronie 2496 a następny post jak napisałam to wyskoczyła strona 2495, nie kumam tego, ktoś posty kasuje? :baffled:
Ja tez zauwazylam, ze dzieja sie tu dziwne rzeczy:shocked2:

Ja myślę,że to jest spowodowane tym,że posty są łączone przez moderatorki tego działu,gdy jest jeden pod drugim napisany przez tego samego użytkownika. ;-)

Ktos ma czas na robienie takich rzeczy? Czy to sie dzieje automatycznie?

Szczerze,to nie wiem,czy można to automatycznie ustawić...

Kurcze,szukam czegoś fajnego na noc Walentynkową. :cool2: :laugh2:
Ale,chyba,się poprostu czerwoną kokardą obwinę,bo nic mi się w oczy nie rzuca. :sorry2: :-D :-D :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wróciłam ze spzitala. Ciąża zagrożona poronieniem. Dostałąm dupka, no spe i jakiś hormon w zastrzyku. Czekam.....Pajkaa kiedy miałaś plamienia i po czym ustały??
Chciała mnie zostawić w szpitalu, żebym non stop leżała, ale nie ma sznas niestety. Ból podbrzusza nie był silny, ale inny niż tamte kłucia. taki rozpierający. Ale do wytrzymania. teraz jest ok mimo, że plamienia nadal są....
Widziałam, fasolinke......taki mały przecieneczek.....pęcherzyk ma 8mm a sama fasolka duuużo mniej. za wcześnie na serducho i cokolwiek. Jest w macicy i póki co tyle wiem...

Słonce uwaząj na siebie. Ja na samym początku plamiłam i tez mam dupka wiec możliwe, ze bedziesz go długo brała ja go mam brac gdzies do 20 tc. U mnie ustawały zawsze dzien/dwa po dupku tylko, ze ja go cały czas biore 3x1. Bo wiecej nie można, także ja mam max dawke. Leż dużo, nie denerwuj sie, nie przemęczaj. U mnie wystarczy, ze pochodze zbyt długo i juz mam plamienia także ja siedze kołkiem w domu.
PAMIĘTAJ jak bedziesz miała skurcze bierz nospe mnie to pomogło, a nie jest szkodliwe dla fasolki. Ja do 6 tc miałam straszne skurcze macicy i dzieki nospie mam fasolke.
Moze Ci Turinal podali to dodatkowy lek na podtrzymanie, ale teraz musisz leżec. Teraz wsio zależy od natury Ty zabezpieczasz fasolke lekiem na podtrzymanie. A w jakiej dawce biezesz dupka?
a teraz zauważyłam, ze plamie w terminie @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry