reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Was!

kobietki kochane chyba musze zrobic sprostowanie do mojego dzisiejszego rannego postu z testem:zawstydzona/y:bo jak wrocilam od poloznej po zarejestrowaniu sie to cos mi niedalo i jeszcze raz obejzalam moj porasnny test :szok: i albo mam zwidy albo fata morgana jakis cien tam jest taki baaaardzo jasny ledwo widoczny :szok:dalam mezowi do pokazania ale on sie ze mnie zaczal smiac ze on tam nic niewidzi ale ja widze taka bladzie okropna ale juz sie tak nienakrecam i sobie niewmawiam i teraz sobie spokojnie odczekam przynajmniej 4 dni i dopiero powtorze bobotesta ale i tak jestem dzis spokojniejsza i wyluzowana po rozmowie z nasza polozna bo to fajna babka jest trzymajcie kciukasy zeby cien zmienil sie w grubasa :-D

Trzymam mocno kciukaski :-):-):-)

Bo juz mocno psychike sobie zmęczyłyśmy myśleniem o dzidzi. Zauwazyłyscie, ze w większosci nic nam fizycznie nie dolega no moze z maleńkimi odstępstwami a sa ludzie co naprawdę problemy maja moja znajoma miała usuniety jajnik po pozamacicznej a i tak pózniej dzidzie urodziła. My się naprawdę powinnysmy zajac przyjemnosciami jak np planowaniem atmosferki na Walentynki

Popieram pomysł walentynkowy! :tak:
Ja już planuję jaką kupię sobie fajną bieliznę, czerwoną! :-p:-p:-p

Ja dziś siedzę trzecią dobę w pracy, jestem wykończona, praktycznie nie spałam, oczy mi się same zamekają ale niestety położyć się nie mogę :-(
Próbuje się czymś zająć bo w pracy nic się nie dzieje a spie na siedząco więc z trudem ale nadrabiam wczorajsze zaleglości.
Powiem Wam że mam serdecznie dość wszystkiego i nienawidzę siebie takiej marudnej ale to wynik zmęczenia.

reklama
no wróciłam ze spzitala. Ciąża zagrożona poronieniem. Dostałąm dupka, no spe i jakiś hormon w zastrzyku. Czekam.....Pajkaa kiedy miałaś plamienia i po czym ustały??
Chciała mnie zostawić w szpitalu, żebym non stop leżała, ale nie ma sznas niestety. Ból podbrzusza nie był silny, ale inny niż tamte kłucia. taki rozpierający. Ale do wytrzymania. teraz jest ok mimo, że plamienia nadal są....
Widziałam, fasolinke......taki mały przecieneczek.....pęcherzyk ma 8mm a sama fasolka duuużo mniej. za wcześnie na serducho i cokolwiek. Jest w macicy i póki co tyle wiem...

no wróciłam ze spzitala. Ciąża zagrożona poronieniem. Dostałąm dupka, no spe i jakiś hormon w zastrzyku. Czekam.....Pajkaa kiedy miałaś plamienia i po czym ustały??
Chciała mnie zostawić w szpitalu, żebym non stop leżała, ale nie ma sznas niestety. Ból podbrzusza nie był silny, ale inny niż tamte kłucia. taki rozpierający. Ale do wytrzymania. teraz jest ok mimo, że plamienia nadal są....
Widziałam, fasolinke......taki mały przecieneczek.....pęcherzyk ma 8mm a sama fasolka duuużo mniej. za wcześnie na serducho i cokolwiek. Jest w macicy i póki co tyle wiem...

Kerna a dlaczego nie zostalaś w szpitalu, nie byłoby bezpieczniej?
Leż i się nie ruszaj, trzymam kciuki, musisz bardzo uważać i dbać o siebie.

A dzisiaj do rodzicow jedziemy z kartkami...
Dzien babci i dziadka wprawdzie jescze przed nami, ale nie moge dluzej czekac:no:
Mama juz chyba cos podejzewa, a po drugie czesto jest u mnie w pracy i boje sie ze dowie sie od kogos innego:-(
Milego dzionka zycze i owocnego starania i testowania:tak:
... Ale bede miala zaleglosci po weekendzie...

piękne karteczki :-)

dobrze, że pojechałaś :tak: kobietko to maluszkowi znajdz jakieś zajęcie (np. kolorowanie), a ty leż plackiem :tak: a jak rodzinka skończy pracę to ustalcie jakiś plan dnia, żebyś ty mogła odpoczywać, syn się nie nudził :tak: trzymam kciukaski za fasolinkę :tak:;-)

KERNA kochana będzie dobrze tylko postaraj się wypoczywać jak najwięcej ...szkoda że wszyscy pracują.Trzymam za was kciuki.

OLCIA super czyli ciąza jest .

ASIUCHA kobieto trzecia doba w pracy wykończysz się nam kochana ,ja to bym już dawno padła na twarz.

AGUTTKA piękna Kartka ciekawe jak zareagują dziadkowie.

Ona nie moja. ;-) Ja tylko Małąpralinkę zacytowałam. :tak:

;-) czasami zaglądne do was dziewuszki! na zawsze nie odeszłam.. to tylko "urlopik":happy2:
kibicuję was mocno mocno! :tak:
3majcie też kciuki troszkę i za mnie co? :-p

Buziaki
i pozdrowienia raz jeszcze
ja dziś na zabawę karnawałową idę z mężem wiec sie odstresuję na maksa:)

Pewnie,że trzymamy. ;-) A zabaway zazdroszczę,ach... :-)

Jejuś,aż się wzruszyłam,jak przeczytałam o tym "przecineczku"... :zawstydzona/y:
Kochana,ja wierzę,tfu! ja wiem,że wszystko będzie dobrze! Ale w poniedziałek rejestruj się od razu do ginka! :tak:

Co do Walentynek,to mój Grzesiek zaplanował sobie na wtedy urlop. :-) Więc trzeba ten dzień jakoś milutko spędzić. :-) :tak:

reklama
Dobrze bdzie! Musi byc!!!:tak:
asiucha-L - to gdzie Ty pracujesz?

Do góry