reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Moje dzieciaczki do początku lata bęą w Irlandii u taty siedzą tam już od maja 2009r. Mąż sobie je zatrzymał od tak choć miał moją zgodę na pobyt dzieci w Irlandii na miesiąc i ściągam dzieci przez Sąd i Ministerstwo Sprawiedliwości mam nadzieję, że niebawem wrócą.
Starszy synek chodzi tam do zerówki i dlatego nie chcę aby teraz mi je ściągano bo być może musiałby zerówkę powtarzać a tak będzie miała papierek na skończenie irlandzkiej zerówki...
Tęsknie ogromnie za moimi skarbami ale nic nie mogę zrobić...

Pysiu naprawdę ci współczuje i podziwiam!
Trzymaj się cieplutko, życzę ci abyś miała przy sobie dzieciaczki jak najszybciej.
I nie bierz żadnych leków, nie, nie, nie! :no:

Ja też kiedyś byłam kuj-pom. a teraz chojnice to pomorskie, ale i tak jak narazie bliższe mi jest to byłe województwo. Studiowałam w Bydgoszczy, robiła prawko też w B. I jak narazie jestem nadal oczarowana B.

Lopop a w jakiej szkole studiowałaś bo ja też tam studiowałam, licencjat dokładnie robiłam.

dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?

Wow Pajka zazdroszczę ci że już myślisz o wózku i swobodnie możesz go wybierać, ale masz fajnie. Ja to się nie znam dokładnie na wózkach ale opiekując się czasami dziećmi miałam z wózkami również do czynienia. Jeździłam Polakiem, mega cięzka kolubryna :no:, xa landerem ax osobiście bardzo mi się podobał, koła pąpowane ale na pankowych też robią, tyle że ciężkawy więc jeśli masz do pokonania schody to może być cieżko. Jeszcze z Graco deluxe miałam do czynienia to już bardziej spacerówka, składa się jedną ręką, był super.

reklama
Coś mi się internet zawiesza bo nie widzę pojedyńczych nowych wiadomości, tylko jak sie uzbiera więcej.
Ale mi się spać zachciało. Wy też takie coś macie o tej godzinie?

Z tego co pamiętam, pracujesz w szkole?
A nasz dyrek smęci jak koleżanka chciała iść w połowie roku, ale w końcu dał sie ugłaskać tylko coś straszył ją awansem, że cofnie jej ten pierwszy rok bo drugi musi i tak powtarzać. A żeby było śmieszniej sam ma 5 dzieci:-) i żonę pracującą.
Tak pracuje w szkole. I gadalam juz na ten temat z dyrektorka - jest tego samego zdania co ja:tak: Tylko musze zaciazyc jeszcze w tym roku szkolnym, bo od nastepnego zmieni sie dyrekcja i nie wiadomo jakie tamta bedzie miala zapatrywania w tym temacie...
No i nie wiem czy ten moj gin daje od razu zwolnienia jak sie chce...:confused:

Na razie sie nie nakręcam, ale to czekanie wykańcza psychicznie.
Dobry film był?
Jestem poczytałam wczorajszy dzień!!!
Gratulacje Zafasolkowanym!!!
Szukam sposobów żeby nie myslec o nowym cyklu i wymyślam rozrywki M mi pomaga!
Byliśmy na Avatarze film spoko ale mnie efekt 3D irytuje troszkę

Coś mi się internet zawiesza bo nie widzę pojedyńczych nowych wiadomości, tylko jak sie uzbiera więcej.
Ale mi się spać zachciało. Wy też takie coś macie o tej godzinie?

lopop - ja też jakaś śpiąca jestem, z tym ze ja tak mam na zimę ;-) trochę jak misiu :-D
Ja mam tak przez caly dzien i przez caly rok. Jakbym sie teraz polozyla to bym usnela:tak: Ale jak sie dowiedzialam, ze najprawdopodobniej mam niedocznnosc tarczycy wszystko zwalam na nia;-)

reklama
Witajcie dziewczynki!

Nie było mnie 2 dni i szok, :szok: teraz mam full nadrabiania i zaraz się za to zabieram.
Przyszła do mnie spóźniona 2 dni @ bez objawów, narobiła nadzieji, już się do testa szykowałam.
No cóż nastepny cykl, następna nadzieja.
Damy radę moze się na walentynki uda u mnie 5dc. Pozdrawiam!

Do góry