asiucha-L
Fanka BB :)
Moje dzieciaczki do początku lata bęą w Irlandii u taty siedzą tam już od maja 2009r. Mąż sobie je zatrzymał od tak choć miał moją zgodę na pobyt dzieci w Irlandii na miesiąc i ściągam dzieci przez Sąd i Ministerstwo Sprawiedliwości mam nadzieję, że niebawem wrócą.
Starszy synek chodzi tam do zerówki i dlatego nie chcę aby teraz mi je ściągano bo być może musiałby zerówkę powtarzać a tak będzie miała papierek na skończenie irlandzkiej zerówki...
Tęsknie ogromnie za moimi skarbami ale nic nie mogę zrobić...
Pysiu naprawdę ci współczuje i podziwiam!
Trzymaj się cieplutko, życzę ci abyś miała przy sobie dzieciaczki jak najszybciej.
I nie bierz żadnych leków, nie, nie, nie!
Ja też kiedyś byłam kuj-pom. a teraz chojnice to pomorskie, ale i tak jak narazie bliższe mi jest to byłe województwo. Studiowałam w Bydgoszczy, robiła prawko też w B. I jak narazie jestem nadal oczarowana B.
Lopop a w jakiej szkole studiowałaś bo ja też tam studiowałam, licencjat dokładnie robiłam.
dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?
Wow Pajka zazdroszczę ci że już myślisz o wózku i swobodnie możesz go wybierać, ale masz fajnie. Ja to się nie znam dokładnie na wózkach ale opiekując się czasami dziećmi miałam z wózkami również do czynienia. Jeździłam Polakiem, mega cięzka kolubryna , xa landerem ax osobiście bardzo mi się podobał, koła pąpowane ale na pankowych też robią, tyle że ciężkawy więc jeśli masz do pokonania schody to może być cieżko. Jeszcze z Graco deluxe miałam do czynienia to już bardziej spacerówka, składa się jedną ręką, był super.