reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

u mojej mamy z pracy tez maja umowe z lux medem i wiem ze jeste zadowolona i do gina chodzi tez.... choc aktulanie do neurologa

dziewczyny, wczoraj mialam kremowy (żółtawy) sluz i taki lepki, a dzis nic..... sucho.... tak moze byc? ja pierwszy raz skupiam sie na obserwacji sluzu wiec sie nie smiejcie:-D

Martuskaa włąsnie chciałam sie ciebie zapytac ,bierzesz cos na sluz????No bo tez słyszałam ze CLO uposledza sluz<co wcale nie musi byc regułą u każdej kobietki>
BO mnie lekarz zalecił wiesiołka,ale cały czas go biorę:tak:No i własnie w tym cyklu mam jakąs susze:szok:Tzn.przy podcieraniu susza,bo na wkładce cos tak jest i czuje sliskosc:baffled:

JAsne ze tak moze byc ,sluz podczas cyklu powinien sie zmieniaz w zależnosci od danej fazy

reklama
Suzi, nie biore nic na sluz..... w poniedzialek wybieram sie do gin.... to zobaczymy...
a moze dzis po porannych przytulancach tak sucho:confused::zawstydzona/y:zobaczymy co bedzie jutro

może podpytaj kadrową ona napewno bedzie wiedziała.

u mnie w pracy tylko lux med jest i naprawde sobie chwale - wszystkich specjalistów wszystkie badania za free
Tak sobie przegladam wlasnie ich strone... Jesli u mnie w miescie jest ich placowka partnerska to moge tam chodzic do kazdego lekarza za free i nie placic za badania?:confused:

może podpytaj kadrową ona napewno bedzie wiedziała.

u mnie w pracy tylko lux med jest i naprawde sobie chwale - wszystkich specjalistów wszystkie badania za free
Tak włąsnie zrobię,a powiedz mi masz jakis wykaz placówek gdzie mozesz chodzic czy w grę wchodzą wszystkie placówki ktore mają zawartą umowe z L>M?

Tak sobie przegladam wlasnie ich strone... Jesli u mnie w miescie jest ich placowka partnerska to moge tam chodzic do kazdego lekarza za free i nie placic za badania?:confused:

tak to się chyba promedis nazywa czy jakoś tak !
ja kiedyś musiałam isc do endokrynologa wlasnie do placówki partnerskiej

jednak najlepiej podpytac w lux medzie
maja fajną funkcję e-center przez internet możesz się dowiedzieć wszystko i zamówić wizytę - super sprawa

reklama
Do góry