reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem poczytałam wczorajszy dzień!!!
Gratulacje Zafasolkowanym!!!
Szukam sposobów żeby nie myslec o nowym cyklu i wymyślam rozrywki M mi pomaga!
Byliśmy na Avatarze film spoko ale mnie efekt 3D irytuje troszkę
Słyszałam, że film super znajomi byli na nim aż w Poznaniu, efekty podobno super.

reklama
NO to teraz zagłebiam sie w poszczególne placówki tu na miejscu i bede umawiac sie na wizyty :tak:Zeby nie płacic a co!!!!!!!
Mam nadzieje ze lekarze bedą spoko:tak:

No było by fajnie tą małpe zmienic,naprawde o wielu sprawach nie ma pojęcia!!!!! a uważa sie z niewiadomo kogo:wściekła/y::baffled:
Szkoda nerwów na nia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

też byłam na Avatarze - film rewelacyjny polecam
Ja wiem muszę go w normalnej wersji zobaczyć, bo jak mam czytac, łapac lecące na mnie przedmioty i stworki, i ostrość łapac do tego, to jakos w połowie filmu ogarnia mnie mnie zmęczenie. Choc trzeba przyznać świat jak z bajki!!!

Też muszę pomyśleć o zmianie lekarza bo do tego chodzę od maja ubiegłego r. i efektów nie ma!:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Też muszę pomyśleć o zmianie lekarza bo do tego chodzę od maja ubiegłego r. i efektów nie ma!:-(
U mnie też jak na razie efektów nie ma. Siedzę i oglądam Majkę i też bym tak chciała zajść może nie w taki sposób i z innym dawcą(raczej ze swoim M).Co Ci w tvn nie wymyślą aby była oglądalność.:-D:-D:-D

oj kobiety jestescie niemozliwe zostawic was na godzinke i juz nadazyc z czytaniem niemozna :-D a jesli chodzi o avatar to w sobote z mezem na komputerze ogladalam fajny film :tak::tak::tak:

malejpralinki dzis niema :9 pracuje dzis do 19 szkoda pewnie dzis juz niewejdzie

U mnie też jak na razie efektów nie ma. Siedzę i oglądam Majkę i też bym tak chciała zajść może nie w taki sposób i z innym dawcą(raczej ze swoim M).Co Ci w tvn nie wymyślą aby była oglądalność.:-D:-D:-D
Ja od jakiegos czasu wenezuele włączam, może się hiszpańskiego nauczę!!! Tym tez tylko jedna noc wystarcza żeby zajść!!!

Czego sie nie robi żeby sie odprężyć?!

reklama
oj kobiety jestescie niemozliwe zostawic was na godzinke i juz nadazyc z czytaniem niemozna :-D a jesli chodzi o avatar to w sobote z mezem na komputerze ogladalam fajny film :tak::tak::tak:

malejpralinki dzis niema :9 pracuje dzis do 19 szkoda pewnie dzis juz niewejdzie
ja tez właśnie bym chciała na kompie zobaczyc!!!

Staram się z M trochę częście wychodzić jak jeszcze dzidzi nie ma bo potem to pieluchy i rozkoszny zapach małego człowieczka mmmmm ale by było miło...

Do góry