reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez właśnie bym chciała na kompie zobaczyc!!!

Staram się z M trochę częście wychodzić jak jeszcze dzidzi nie ma bo potem to pieluchy i rozkoszny zapach małego człowieczka mmmmm ale by było miło...
oj ile ja bym dala zeby pojsc do kina ostatni raz bylam jak chodzilam do gimnazjum chyba 1 klasy bo kino jest tylko w grudziadzu 25 km ode mnie:-(

reklama
suzi - ja jestem naprawde bardzo zadowolona . nie ma problemu z badaniami i wizytami:tak:

No mam nadzieje ze tam przejde,teraz musze wybrac jaka przzychoodnie !

U mnie też jak na razie efektów nie ma. Siedzę i oglądam Majkę i też bym tak chciała zajść może nie w taki sposób i z innym dawcą(raczej ze swoim M).Co Ci w tvn nie wymyślą aby była oglądalność.:-D:-D:-D
Ja tez własnie to ogladam,takie zajscie to bajka!!!!;-)Trzeba isc na kasting i bedzie bejbe:tak:

Staram się byc dobrej mysli, może to będzie Ten rok choćbym dopiero w grudniu zaszła

Robin ja tez wierze ze ten rok bedzie owocny:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja wcinam bajaderke :-p tesciowa zrobila ale baaardzo bym chciala zjesc chleb z salata i pomidorem o matko duzo bym dala za chociaz 1 taka kanapke

dziewuszki wcinam loda calypso :zawstydzona/y: ach taką miałam ochotę masakra :tak:

Robin damy rade w tym roku obiecuje:tak:
Damy damy w końcu mamy siebie!!!
Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu

A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi

Puk puk wieczorowo. ;-)

Stwierdziłam,że testu jutro nie robię. ;-) Dostałam popołudniu jakiegoś niewielkiego plamienia beżowo/brązowego. Nie wiem... Albo to od tego szaleństwa na śniegu,a później bieganinie po mieście albo .. kolejny cykl przed Nami. ;-)
Poczekam do soboty. :-) Na liście mój test jest nieaktualny. ;-)

Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu

A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi
Kiedy nie chwaliłaś się, czy ja coś nie doczytałam?:confused:

U mnie też jak na razie efektów nie ma. Siedzę i oglądam Majkę i też bym tak chciała zajść może nie w taki sposób i z innym dawcą(raczej ze swoim M).Co Ci w tvn nie wymyślą aby była oglądalność.:-D:-D:-D
Scenarzystka jest pewnie gdzies w srod nas:cool2:

Dla mnie jak najbardziej normalne jest, ze po sledziu chce mi sie cos slodkiego:sorry2:

reklama

hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła :-D

Do góry