reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I tak rozm. o objawach, to ona mówiła, że ją strasznie bolał brzuch i plecy i normalnie czuła się na @
naprawdę??? ohhh iskierka nadziei:tak:
Troszke sie juz tez wlasnie naczytalam i wiem ze wiekszosc kobiet ma objawy typowe na @ , a potem sie okazuje ze sa jednak w ciazy..
Tak samo z testami, robia przed spodziewana@ i negatywny, dwa dni pozniej pozytywny...A innym w 20tym dniu cyklu pozytywny wychodzi..
Ja juz 3 testy robilam chociaz to stanowczo za wczesnie...
Teraz musze czekac do @, musze;-)
a który masz dc??

Moja @ to czasem chipsy lub hamburgera chce chociaż ich nie lubię. Chodzi o to że mam apetyt na coś ciężkostrawnego.
hehe to ja w takim razie powinnam mieć@ codziennie:-D:-D:-D

reklama
oj ja to zawsze 5 dni przed @ to jadowita chodzilam i lepiej do mnie niepodchodzic a 2-3 dni przed to mnie zawsze na smazony makaron albo na frytki meczy i to tak ze szok i jak sie nawpierniczam frytek to wtedy @ przychodzi :baffled:

hehe to ja w takim razie powinnam mieć@ codziennie:-D:-D:-D
Kerna rozbawiłaś mnie, hihihi
ale oby Cie tym razem omineła To Ty juz może tych chipsów nie zajadaj zeby jej nie zachęcać

Jestem, śniadankuję i kawkuję.
Zanim zdążyłam zasiąść do śniadania przylazła @ więc zgodnie z planem nastawiam sie na 21 stycznia.
O 10 mam spotkanie, a jeszcze buziaka muszę doprowadzić do stanu używalności, żeby ludzi na ulicy nie straszyć;-):-)
agutka zaintrygował mnie Twój pościk:baffled::confused::shocked2:

:-(oj, przykro :-( tulam :-)

Dziewczyny mam pytanko bo wy bardziej jesteście dopatrzone w objawach ....wczoraj był śluz ciągliwy i pełno no i było przytulanie no trochę inne niż zawsze ale wszystko dostało się tam gdzie miało dostać ...dziś myśle że jest owulacja ale inaczej się czuje bo zawsze kuł mnie jajnik a dziś ciągnie podbrzusze jak na @ ...może i dziś przytulanie powtórzyć ....????/QUOTE]

:-) jak powtórzysz to będą większe szanse :-)

Witajcie dziewczyny:-)
Jestem poczatkujaca w staraniach i na forum...
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..
Od paru dni tutaj jestem i musze powiedziec, że dzieki Wam jestem juz troszke madrzejsza, za co bardzo dziekuje;-)

:-) witaj :-)

Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.
Pożdrowioka dla wszytkim mam i oczekujących:)

:-p rób test i daj znać ;-) już pora :tak::-)

No to te cztery dni wytrzymasz, jutro juz sobota , niedziela sama minie.I wtedy testowanko:-)

Myslisz tak szybko??
Ja myslslam ze tak za tydzien zrobic..
Weekend mi szybko minie, tym bardziej ze do pracy ide:dry:

Niestety co do objawu siusiania to u mnie trudno wyczuc bo zawsze czesto sikalam, a teraz jakby przez ten bol dodatkowo mi sie chce

reklama
Do góry