reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ale te testy chyba tak wczesnie nie wykrywaja jak zwykle,co?
Strasznie boli mnie podbrzusze.
Czemu ja nigdy nei zwraclam uwagi na swoj organizm przed okresem:-(?

Ale te testy chyba tak wczesnie nie wykrywaja jak zwykle,co?
Strasznie boli mnie podbrzusze.
Czemu ja nigdy nei zwraclam uwagi na swoj organizm przed okresem:-(?
wiesz ja przy pierwszej ciąży tzn. do tej @ co miała przyjść to też nie miałam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę po prostu nic.
Ale rozmawiałam z koleżanką na skype bo urodziła 2 tygodnie temu.
I tak rozm. o objawach, to ona mówiła, że ją strasznie bolał brzuch i plecy i normalnie czuła się na @ a tu niespodzianka była córcia. Wiesz to chyba u każdej z nach różnie zależy od organizmu.

Latem tydzięń za mną gofry z bita śmietana chodziły to jak sie dorwałam do budki z goframi na jakimś festynie to 5 zjadłam i oboje z Meniem myślelismy, że fasolka bo ja słodyczy nie lubie i troche niejadek jestem a tu tylko @ gofra chciała...

Troszke sie juz tez wlasnie naczytalam i wiem ze wiekszosc kobiet ma objawy typowe na @ , a potem sie okazuje ze sa jednak w ciazy..
Tak samo z testami, robia przed spodziewana@ i negatywny, dwa dni pozniej pozytywny...A innym w 20tym dniu cyklu pozytywny wychodzi..
Ja juz 3 testy robilam chociaz to stanowczo za wczesnie...
Teraz musze czekac do @, musze;-)

Latem tydzięń za mną gofry z bita śmietana chodziły to jak sie dorwałam do budki z goframi na jakimś festynie to 5 zjadłam i oboje z Meniem myślelismy, że fasolka bo ja słodyczy nie lubie i troche niejadek jestem a tu tylko @ gofra chciała...
Moja @ to czasem chipsy lub hamburgera chce chociaż ich nie lubię. Chodzi o to że mam apetyt na coś ciężkostrawnego.

No to nimile zaskoczenie:-(

Ja juz sie nauczylam ze moj organizm czesto sie domaga czegos nadzwyczajnego.
Tak mam od kiedy zaczelam sie inaczej odzywiac...
Nauczylam sie sluchac siebie pod tym wzgledem i czesto mam nawet tak ze tydzien na sniadanie jem same serki homogenizowane..
Kiedys to musialam sobie kaszke dla dzieci kupic bo mialam ochote

reklama
Do góry