Oczywiście tak najlepiej ma się rozumieć.zaraz napisze do mamy moze mi wysle kilka czekam az wroci na skapa bo gdziesz poszla jak co to dam wam znac kobity :-) sama jestem ciekawa ale ten test zrobilabym dopiero po pozytywnym tescie ciazawym zwyklym
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
Ale te testy chyba tak wczesnie nie wykrywaja jak zwykle,co?
Strasznie boli mnie podbrzusze.
Czemu ja nigdy nei zwraclam uwagi na swoj organizm przed okresem:-(?
malapralinka
Robin dziekuje bardzo
wiesz ja przy pierwszej ciąży tzn. do tej @ co miała przyjść to też nie miałam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę po prostu nic.Ale te testy chyba tak wczesnie nie wykrywaja jak zwykle,co?
Ale rozmawiałam z koleżanką na skype bo urodziła 2 tygodnie temu.
I tak rozm. o objawach, to ona mówiła, że ją strasznie bolał brzuch i plecy i normalnie czuła się na @ a tu niespodzianka była córcia. Wiesz to chyba u każdej z nach różnie zależy od organizmu.
Latem tydzięń za mną gofry z bita śmietana chodziły to jak sie dorwałam do budki z goframi na jakimś festynie to 5 zjadłam i oboje z Meniem myślelismy, że fasolka bo ja słodyczy nie lubie i troche niejadek jestem a tu tylko @ gofra chciała...
malapralinka
Troszke sie juz tez wlasnie naczytalam i wiem ze wiekszosc kobiet ma objawy typowe na @ , a potem sie okazuje ze sa jednak w ciazy..
Tak samo z testami, robia przed spodziewana@ i negatywny, dwa dni pozniej pozytywny...A innym w 20tym dniu cyklu pozytywny wychodzi..
Ja juz 3 testy robilam chociaz to stanowczo za wczesnie...
Teraz musze czekac do @, musze;-)
Tak samo z testami, robia przed spodziewana@ i negatywny, dwa dni pozniej pozytywny...A innym w 20tym dniu cyklu pozytywny wychodzi..
Ja juz 3 testy robilam chociaz to stanowczo za wczesnie...
Teraz musze czekac do @, musze;-)
Moja @ to czasem chipsy lub hamburgera chce chociaż ich nie lubię. Chodzi o to że mam apetyt na coś ciężkostrawnego.Latem tydzięń za mną gofry z bita śmietana chodziły to jak sie dorwałam do budki z goframi na jakimś festynie to 5 zjadłam i oboje z Meniem myślelismy, że fasolka bo ja słodyczy nie lubie i troche niejadek jestem a tu tylko @ gofra chciała...
malapralinka
Latem tydzięń za mną gofry z bita śmietana chodziły to jak sie dorwałam do budki z goframi na jakimś festynie to 5 zjadłam i oboje z Meniem myślelismy, że fasolka bo ja słodyczy nie lubie i troche niejadek jestem a tu tylko @ gofra chciała...
No to nimile zaskoczenie:-(
Ja juz sie nauczylam ze moj organizm czesto sie domaga czegos nadzwyczajnego.
Tak mam od kiedy zaczelam sie inaczej odzywiac...
Nauczylam sie sluchac siebie pod tym wzgledem i czesto mam nawet tak ze tydzien na sniadanie jem same serki homogenizowane..
Kiedys to musialam sobie kaszke dla dzieci kupic bo mialam ochote
reklama
To ona pocharowac u Ciebie lubi nim przyjdzie.... hihi a w tym cyklu moja wróciła do kiszonej kapustyMoja @ to czasem chipsy lub hamburgera chce chociaż ich nie lubię. Chodzi o to że mam apetyt na coś ciężkostrawnego.
Podziel się: