reklama
Słyszałam kiedys w TV, że to normalna reakcja organizmu, że jak po owulce nie dojdzie do zapłodnienia to zaraz potem jest taki dzień pełen agresji wywołany jakby tym brakiem zaciażenia i powiem Wam jak sie przyjzycie to niestety prawda!!!
Organizm ma naturalna potrzebę zaciążenia...
malapralinka
Fanka BB :)
No cenowo to te pewnie sobie beda za to liczyli
kerna
http://www.lauraziobro.pl
nie absolutnie!!!! nie wywołuj wilka...hehe to ja w takim razie powinnam mieć@ codziennie
Kerna rozbawiłaś mnie, hihihi
ale oby Cie tym razem omineła To Ty juz może tych chipsów nie zajadaj zeby jej nie zachęcać
oj babki a czy ja byłam agrsywna...chyba tak.....
malapralinka
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?
Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
No to kicha z ciążą bo już ten dzionek złości u mnie był:-(Słyszałam kiedys w TV, że to normalna reakcja organizmu, że jak po owulce nie dojdzie do zapłodnienia to zaraz potem jest taki dzień pełen agresji wywołany jakby tym brakiem zaciażenia i powiem Wam jak sie przyjzycie to niestety prawda!!!
oj ja tez bylam w swieta bo mnie maz wnerwil a potem to juz nie caly czas spoko nawet mnie nic tak niedrazni a nawet tescie mnie tak niewnerwaiaja i juz nawet na mala tak sie niezloszcze i niewyzywam jak nabroi
bron cie bog!!!!!nic niepij pierwsze tygodnie sa najwazniejsze bo dziecku wytwarzaja sie wszystkie organy mozg zoladek jelitaitp a wzdecia to tez jeden z objawow ciazy wiec lepiej sie wstrzymaj niech sie organki prawidlowo wytworza
bron cie bog!!!!!nic niepij pierwsze tygodnie sa najwazniejsze bo dziecku wytwarzaja sie wszystkie organy mozg zoladek jelitaitp a wzdecia to tez jeden z objawow ciazy wiec lepiej sie wstrzymaj niech sie organki prawidlowo wytworza
Ostatnia edycja:
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
każdy na swoją odpowiedzialnośc..jedne całą ciążę sobie dogadzają inne trzymają się rygoru....Twój wybór i Twoje dziecko ale ja bym jednak odradzała....Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Jakies piwko? Martini?
Podziel się: