reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pytalam wlasnie mamy o te tesciory dokladniej i napisala ze zawiele nie wie bo to jakas nowosc u nich ale jak bedzie w aptece to zapyta o nie i o ich cene:baffled:

reklama
Słyszałam kiedys w TV, że to normalna reakcja organizmu, że jak po owulce nie dojdzie do zapłodnienia to zaraz potem jest taki dzień pełen agresji wywołany jakby tym brakiem zaciażenia i powiem Wam jak sie przyjzycie to niestety prawda!!!
Organizm ma naturalna potrzebę zaciążenia...

no jak nowosc to pewnie tak dopuki inna firma tez takich niezacznie produkowac bo jak juz bedzie konkurencja to cena spadnie:nerd:

Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam:zawstydzona/y:
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?

Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?

Słyszałam kiedys w TV, że to normalna reakcja organizmu, że jak po owulce nie dojdzie do zapłodnienia to zaraz potem jest taki dzień pełen agresji wywołany jakby tym brakiem zaciażenia i powiem Wam jak sie przyjzycie to niestety prawda!!!
Organizm ma naturalna potrzebę zaciążenia...
No to kicha z ciążą bo już ten dzionek złości u mnie był:-(

oj ja tez bylam w swieta bo mnie maz wnerwil a potem to juz nie caly czas spoko nawet mnie nic tak niedrazni a nawet tescie mnie tak niewnerwaiaja i juz nawet na mala tak sie niezloszcze i niewyzywam jak nabroi:szok::confused:

bron cie bog!!!!!nic niepij pierwsze tygodnie sa najwazniejsze bo dziecku wytwarzaja sie wszystkie organy mozg zoladek jelitaitp a wzdecia to tez jeden z objawow ciazy wiec lepiej sie wstrzymaj niech sie organki prawidlowo wytworza

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam:zawstydzona/y:
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?

Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
:szok::szok::szok::szok::szok: każdy na swoją odpowiedzialnośc..jedne całą ciążę sobie dogadzają inne trzymają się rygoru....Twój wybór i Twoje dziecko:tak: ale ja bym jednak odradzała....

Do góry