reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam:zawstydzona/y:
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?

Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
Kochana samo mleko!!! jak w dzieciństwie.... zapomnij o % trzeba sie troszke poświęcić a co!!!

reklama
Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam:zawstydzona/y:
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?

Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
Ja byłam przed świętami u doktora bo bolały nerki, ale mówię że mogę być w ciąży, więc zapisał antybiotyk dozwolony i paracetamol
mówił że to można brać.

Nie no ja sie poswiece, nie ma problemu;-)
Jak zaczelam zmiane siebie, o czym wczesniej pisalam to tez odstawilam na dluugie miesiace alkohol..

A jak z tabletkami?? o przeciwbolowe chodzi. Tez lepiej pewnie przetrzymac??

Jak zaczelam zmiane siebie, o czym wczesniej pisalam to tez odstawilam na dluugie miesiace alkohol..

Moja szwagierka w ciaży jaka ostrą infekcje dróg rodnych załapałi i wiem ze tez na jakis antybiotykach jechała.

ja tam nic nie łykałąm i nie piłam:tak: jak dało rade wytrzymać to nie faszerowałąm sie bez sensu..no ale wiadomo jak mus to mus....:-)

:szok::szok::szok::szok::szok: każdy na swoją odpowiedzialnośc..jedne całą ciążę sobie dogadzają inne trzymają się rygoru....Twój wybór i Twoje dziecko:tak: ale ja bym jednak odradzała....
Oczywiście żadnego alkoholu, wiesz jak to szkodzi, szkoda małej fasolki, a potem twoich wyrzutów sumienia.
Bo to jest tak innym nie zaszkodzi i innym szkodzi, więc zastanów się nad tym.

Oczywiście żadnego alkoholu, wiesz jak to szkodzi, szkoda małej fasolki, a potem twoich wyrzutów sumienia.
Bo to jest tak innym nie zaszkodzi i innym szkodzi, więc zastanów się nad tym.
no jasne..moja qmpela paliła do 6 m-ca bo nie mogła przestać a potem resztę ciaży łaziła jak struta bo bałą się czy dziecku szkody nie wyrządziła....:baffled::baffled::baffled::baffled:

tez tak myslaam ze nie wolno, nawet to byl pierwszy sylwester od lat bez alkoholu, chociaz nie mam gwarancji zadnejze sie udalo, ale lepiej dmuchac na zimne:-)

reklama
Do góry