Kochana samo mleko!!! jak w dzieciństwie.... zapomnij o % trzeba sie troszke poświęcić a co!!!Kurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?
Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
reklama
Ja byłam przed świętami u doktora bo bolały nerki, ale mówię że mogę być w ciąży, więc zapisał antybiotyk dozwolony i paracetamolKurcze dziewczyny ale mnie boli...
Caly dzien i sie nasila , wzdecia do tego jakie mam
Czy ja moge ewentualnie jakies tabletki brac czy lepiej nie??
A i wlasnie, powiedzcie jak jest z alkoholem?
Bo od miesaca nic nie pije, od kiedy stwierdzilismy ze to ten czs. Moge sie czegos czadsem napic czy raczej nie?
Jakies piwko? Martini?
mówił że to można brać.
Tylko trzymać kciuki!!!oj ja tez bylam w swieta bo mnie maz wnerwil a potem to juz nie caly czas spoko nawet mnie nic tak niedrazni a nawet tescie mnie tak niewnerwaiaja i juz nawet na mala tak sie niezloszcze i niewyzywam jak nabroi
malapralinka
Fanka BB :)
Nie no ja sie poswiece, nie ma problemu;-)
Jak zaczelam zmiane siebie, o czym wczesniej pisalam to tez odstawilam na dluugie miesiace alkohol..
A jak z tabletkami?? o przeciwbolowe chodzi. Tez lepiej pewnie przetrzymac??
Jak zaczelam zmiane siebie, o czym wczesniej pisalam to tez odstawilam na dluugie miesiace alkohol..
Moja szwagierka w ciaży jaka ostrą infekcje dróg rodnych załapałi i wiem ze tez na jakis antybiotykach jechała.Nie no ja sie poswiece, nie ma problemu;-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja tam nic nie łykałąm i nie piłam jak dało rade wytrzymać to nie faszerowałąm sie bez sensu..no ale wiadomo jak mus to mus....:-)Nie no ja sie poswiece, nie ma problemu;-)
Oczywiście żadnego alkoholu, wiesz jak to szkodzi, szkoda małej fasolki, a potem twoich wyrzutów sumienia.każdy na swoją odpowiedzialnośc..jedne całą ciążę sobie dogadzają inne trzymają się rygoru....Twój wybór i Twoje dziecko ale ja bym jednak odradzała....
Bo to jest tak innym nie zaszkodzi i innym szkodzi, więc zastanów się nad tym.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no jasne..moja qmpela paliła do 6 m-ca bo nie mogła przestać a potem resztę ciaży łaziła jak struta bo bałą się czy dziecku szkody nie wyrządziła....Oczywiście żadnego alkoholu, wiesz jak to szkodzi, szkoda małej fasolki, a potem twoich wyrzutów sumienia.
Bo to jest tak innym nie zaszkodzi i innym szkodzi, więc zastanów się nad tym.
malapralinka
Fanka BB :)
tez tak myslaam ze nie wolno, nawet to byl pierwszy sylwester od lat bez alkoholu, chociaz nie mam gwarancji zadnejze sie udalo, ale lepiej dmuchac na zimne:-)
reklama
Podziel się: