reklama
Scully
mamusia :)
Dzięki dziewczynki;-)Oby było tak jak mówicie;-):-):-)
Ktoś pytał o krwawienie przy luteinie, ja mam dopochwową i przed terminem miesiączki mi się to nie zdażyło potem jak byłam w pierwszej ciąży w 9 tyg. miałam plamienie, ale włąsnie na to dają luteinę, bo w razie niedoczynności ciałka żółtego dostarcza odpowiednią dawkę progesteronuNic ja czekam na powtórzenie, a z krwi i tak zrobię przy okazji badań tarczycy, na toksoplazmozę i ogólnych;-)
;-) tylko ile te plamienia mogą trwać... ja mam 18 dc i dziś biorę 4 lutkę, a plamienia wyglądają trochę jak początek @ @ bym już miała?? w 18 dc??
Widzę,że sporo mamy tu wrześniaków. :-)
Moja Wrześniaczka najmłodsza? ;-)
:-) wrzesień szczęśliwy ja też z września :-)
malapralinka
Fanka BB :)
Nie,nie..
Nie pisne ani slowa bo juz sobie wszystko wymyslilam...
Oczywiscie wiem ze plany zazwyczaj biora leb..
le rodzicom chce dac prezenty na dzien babci i dziadka
Taki kartki chce zrobic z napisem gratulacje, za 9 miesiecy zostaniesz babcia/dziadkiem
A mezusia na kolacje i kupie taki komplecik dla bejbika z napisem
Jestem aniolkiem tatusia
Nawet jesli sie teraz nie uda to kartki tez moga byc tak bezokazyjnie;-)
Taki kartki chce zrobic z napisem gratulacje, za 9 miesiecy zostaniesz babcia/dziadkiem
Jestem aniolkiem tatusia
To ciążo witaj witaj....hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka
wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
Kiedy takie testy będą u nas pewnie za 100 lat. Niech mama ci prześle i bedziesz sprzedawać na allegro:-)
Super, to kedy teścik?Nie,nie..
Jestem aniolkiem tatusia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
malapralinka
To ciążo witaj witaj....
Kiedy takie testy będą u nas pewnie za 100 lat. Niech mama ci prześle i bedziesz sprzedawać na allegro:-)
To jest to, a my jako pierwsze kupukace
To my po takim tesciku sobie zamawiamy dla kazdej po jednym...hihihej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka
wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
malapralinka
Tescik za tydzien, musze wytrzymac - najwazniejsze to go narazie nie kupowac:-)Super, to kedy teścik?
Mówię Tobie zarobiłabyś majątek na testach. Wierz mi.To jest to, a my jako pierwsze kupukace
Oczywiście staraczki by kupowały najwięcej.
Dla nas oferta do 2 trzeci gratis.
reklama
To ja Ci życze żeby się spełniłoNie,nie..
Jestem aniolkiem tatusia
Podziel się: