reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez niewiedzialam i w szoku jestem a ty z mama niegadaj bo niespodzianke popsojeszs poczekaj na termin @ i niespodzianke im zrob :-)

reklama
Dzięki dziewczynki;-)Oby było tak jak mówicie;-):tak::tak::-):-)
Ktoś pytał o krwawienie przy luteinie, ja mam dopochwową i przed terminem miesiączki mi się to nie zdażyło potem jak byłam w pierwszej ciąży w 9 tyg. miałam plamienie, ale włąsnie na to dają luteinę, bo w razie niedoczynności ciałka żółtego dostarcza odpowiednią dawkę progesteronu:tak:Nic ja czekam na powtórzenie, a z krwi i tak zrobię przy okazji badań tarczycy, na toksoplazmozę i ogólnych;-)

;-) tylko ile te plamienia mogą trwać... ja mam 18 dc i dziś biorę 4 lutkę, a plamienia wyglądają trochę jak początek @ :szok::szok::szok: @ bym już miała?? :szok::szok::szok: w 18 dc?? :confused::confused::confused:

Widzę,że sporo mamy tu wrześniaków. :-)
Moja Wrześniaczka najmłodsza? ;-)

:-) wrzesień szczęśliwy :tak: ja też z września :-)

Nie,nie..
Nie pisne ani slowa bo juz sobie wszystko wymyslilam...
Oczywiscie wiem ze plany zazwyczaj biora leb..
le rodzicom chce dac prezenty na dzien babci i dziadka
Taki kartki chce zrobic z napisem gratulacje, za 9 miesiecy zostaniesz babcia/dziadkiem
A mezusia na kolacje i kupie taki komplecik dla bejbika z napisem
Jestem aniolkiem tatusia

Nawet jesli sie teraz nie uda to kartki tez moga byc tak bezokazyjnie;-)

hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka :szok::-D

wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
To ciążo witaj witaj....
Kiedy takie testy będą u nas pewnie za 100 lat. Niech mama ci prześle i bedziesz sprzedawać na allegro:-)

Nie,nie..
Taki kartki chce zrobic z napisem gratulacje, za 9 miesiecy zostaniesz babcia/dziadkiem
Jestem aniolkiem tatusia

Super, to kedy teścik?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka :szok::-D

wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
To my po takim tesciku sobie zamawiamy dla kazdej po jednym...hihi

zaraz napisze do mamy moze mi wysle kilka czekam az wroci na skapa bo gdziesz poszla jak co to dam wam znac kobity :-) sama jestem ciekawa ale ten test zrobilabym dopiero po pozytywnym tescie ciazawym zwyklym :tak:

reklama
Nie,nie..
Jestem aniolkiem tatusia

To ja Ci życze żeby się spełniło

Do góry