Witam Was kochane zimowo i śnieżnie
Pajkoo biegnij do lekarza.Te plamienia to zapewnie nic groźnego ale lepiej "dmuchać na zimne".Wkońu lekarze za coś pensję dostają więc trzeba im trochę pracy dostarczyć
Olciu23 oj czasami wiek to ma znaczenie..........niżej napiszę dlaczego..
Kerno widok za oknem masz piękny.Ja w tej chwili to tylko masę samochodów widzę - czyli mało ciekawie, a co do różowego bobaska, to ja bym nawet zielonego chciała ale dziś mnie nie słuchajcie bo mam dołek
agutko przykro mi z powodu @.
Dziewczyny czy mogę się Wam trochę pożalić?
Sorki ale odebrałam wczoraj wyniki badań hormonów (kolejne) i są tak złe że w pierwszej chwili myślałam,że laborantka wydała mi nie moje wyniki.
Już ostatnio Wam pisałam że mam nieprawidłowy stosunek FSH do LH ( tzw. rezerwę jajnikową – mało komórek jajowych albo i może wcale ich nie ma). A teraz prolaktynę mam 27 a od bodajże 20 jest już ostra choroba prolaktyninowa czyli całkowity brak możliwości zajścia w ciążę.Estradiol 20 a min norma to 40!
Ogólnie kicha bo wychodzi już że owulacji to ja w ogóle nie mam, pęcherzyki w ogóle nie rosną i nie pękają.Jak jeszcze progesteron będzie niski a mam prawdopodobnie niedomogę lutealną to………………………….wiem że są leki ale…………………….wszystko mam złe?koszmar…………….już się wczoraj ubeczałam i mój stwierdził,że dopóki lekarz tego nie zobaczy to nic straconego i że będziemy się leczyć…………..ale ja już stara baba 36 letnia jestem i ogólnie już płakać nie mam sił………………..sorki wielkie za to użalanie:-( ale normalnie się wczoraj załamałam i dlatego WIEK MA ZNACZENIE:-(