olcia23
list mama '05
na tvn mówią o staraczkach...
Ogladalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na tvn mówią o staraczkach...
Olcia spoko ja ciebie rozumiem.. to na prawdę można zwariować - tak sądzę jaSorki dziewczyny chcialam napisac ze mi wali,nie chcialam nikogo obrazic
A nie slyszysz podswiadomie, ze moze to jednak fasolka a nie leki? Ja tak mam. Mimo, ze bardziej prawdopodobne, ze to wlasnie bromek.Ja też wyszukuje i nasłu****e tych objawów a jak już mnie coś zakłuje to tłumaczę, że to pewnie sprawka dupka(duphastonu )
To hcg jest wydzielane juz przez zaplodnione jajo, czy dopiero jak sie zagniezdzi? Jesli dopiero po zagniezdzeniu, ktore ma miejsce 4-7 dni po zaplodnieniu, to 7dpo jest zdecydowanie za wczesnie... Ale zdazylo mi sie zrobic testa tak wczesnie... nie powiem ze nie;-) ale w7 to dzień po owulacji... do zapłodnienia może dojść w 24h, a hcg rośnie jeszcze później... także testowanie w 7 dpo to chyba głupota - powiedziala mądralińska
Marulka a ja jak robiłam ten test, to obiecałam sobie, że będę testowac za każdym razem w dniu@ albo i ciut wcześniej.Kupie sobie najczulsze testy i będę sikać ile wlezie. Oj niecierpliwa jestem okropnie....nawet się męzowi nie przyznam