reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mam do Was pytanko.
Zaczynam kolejny cykl (z Duphastonem), chciałabym zrobić badania hormonalne- LH FSH estradiol PRL i progesteron, nie chcę tylko czekać, chcę sprawdzić czy tam wszystko ok (lekarz wyznaczył mi wizytę dopiero na styczeń i nie zlecił badań!?). Wiem, że ważny jest dzień cyklu, w którym zostaną wykonane, czy możecie mi powiedzieć które dni będą najodpowiedniejsze?
p.s. W 3dc będę miała długą i męczącą podróż.

reklama
Cześć Kamisia, witam Cię serdecznie w gronie staraczek:) Miejmy nadzieję, że niedługo tu zabawisz i szybciutko zobaczysz upragnione dwie kreseczki.

Pozdrawiam

Kinga dziękuje:)

co do ciąży to były bardzo podobne żadnych dolegliwości w ogóle czułam się jakbym w ciąży nie była:) jedyna różnica w smaku z Madzia mogłam jeść ciągle słodkie z Hanią cytrusy:tak::-D

witam dziewczynki i melduję podgląd ginekolog. Dzisiaj 14 dc i wszystko wygląda następująco:
mam jeden dominujący pecherzyk o wymiarach 17x15 i endometrium 6,6. Lekarka sie nie martwi stwierdziła, ze edno na 100% podrośnie, ze o to mam sie nie martwic i ze mam [rzyjsc z pregnylem w środę - 2 ampułki:szok: więc od środy działamy ostro:tak:

reklama
Do góry