reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Moja paranoja sie poglebia... Wypilam jogurcik i jest mi niedobrze...:eek:
Serduszko,
po pierwsze się nie stresuj. Być może będzie dobrze. Ale powiem Ci szczerze, że ja na dwa dni przed okresem czuję się chyba jak kobietka w ciąży, zawsze mam mdłości (czasem wymiotuję) jest mi słabo (zdarza mi się zemdleć) ból piersi itp. Podejrzewam, że u mnie gdybym zaszła w ciążę pewnie bym tego nie zauważyła.
buziaki i uszy do góry:-)

Coś Wam powiem kobiety..................nie dobry ten listopad i niech się skończy.
Pocieszam się,że to jeszcze tylko 7 dni.
Pamiętam,że sporo było ciąż w z grudnia ubiegłego roku.
Może czas świąt będzie dla nas łaskawszy.
Ściskam Was

Serduszko,
po pierwsze się nie stresuj. Być może będzie dobrze. Ale powiem Ci szczerze, że ja na dwa dni przed okresem czuję się chyba jak kobietka w ciąży, zawsze mam mdłości (czasem wymiotuję) jest mi słabo (zdarza mi się zemdleć) ból piersi itp. Podejrzewam, że u mnie gdybym zaszła w ciążę pewnie bym tego nie zauważyła.
buziaki i uszy do góry:-)
Latwo powiedziec "sie nie stresuj"!;-)
Wiem, ze sobie to pewnie wmawiam. Zwlaszcza, ze tempka mi spada... ALE JA NIE CHCE @!!!:wściekła/y:

Bry chłodno,ale słonecznie. ;-)

Coś Wam powiem kobiety..................nie dobry ten listopad i niech się skończy.
Pocieszam się,że to jeszcze tylko 7 dni.
Pamiętam,że sporo było ciąż w z grudnia ubiegłego roku.
Może czas świąt będzie dla nas łaskawszy.
Ściskam Was

Oby! ;-) :tak: Dla mnie 4lata temu był to przepiękny czas. :tak: :-D :tak:

No mnie dni płodne wypadają tak na 18 - 19 grudnia (pomiędzy sprzątaniem zmolestuję męża:D)

U mnie z 5 na 6 grudnia,więc muszę Męża mikołajkowo jakoś nastawić. :-p :laugh2: :-p

Maćku
Wiem, co czujesz bo czuję podobnie. Wiem, że serduszkowałam w dni płodne, nawet dziwnie się czułam po okresie płodnym, bardzo bolało mnie podbrzusze, jajniki (tak inaczej), ale gdy zobaczyłam wskaźnik temperatury załamałam się, ten cykl był raczej bezowulacyjny.
Może lepiej będzie jeżeli swój obecny cykl spiszesz na straty, a jeżeli wyjdzie inaczej to będziesz pełna radości. Mnie to pomogło, bo myślałam, że zwariuję z czekaniem do testowania. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca.

Agutka,
no to u Ciebie już tuż tuż:) Być może sprawicie sobie mikołajkowy prezencik:)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
maćku ty agentko:-D spokojnie..... co ma być to i tak będzie wiec nie unikniesz! Zycze ci aby jutro @ sie nie pojawiła! rozumiem ze testujesz tak? powodzenia :)

reklama
maćku ty agentko:-D spokojnie..... co ma być to i tak będzie wiec nie unikniesz! Zycze ci aby jutro @ sie nie pojawiła! rozumiem ze testujesz tak? powodzenia :)
Nie. Jutro mam pierwszy termin spodziewanej @. Moze przyjsc w czwartek lub w piatek. A wszystko dlatego, ze ostani cykl wydluzyl sie o 3 dni i teraz nie wiem czego sie spodziewac. Ale jesli do piatku nie przylezie - wtedy testuje.

Do góry