reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja również chciałabym się przywitać:-)

U mnie słoneczka brak i deszczyk pokapuje.
Wypiłam jedną kawkę ( z kofeiną) a co! Jak szaleć to na całego:-p
Maćku bardzo mi przykro, oj wiem jak człowiek czeka na II, wydaje mu się,że czuje objawy ciąży a tu...................nic.
Ja też miałam wrażenie, że czuję napięcie w podbrzuszu i takie tam inne, ale to raczej takie wyimaginowane objawy.
Czekam na @ 30.11. i jeszcze miałam nadzieję, że nie nadejdzie ale niestety ja plamię 10 dni przed miesiączką i jak w zegarku zaczęłam plamić w sobotę.Czyli 30.11. na pewno będzie @.
U mnie w pracy wszyscy mają dzieci i często o nich rozmawiają.
Takie to życie.
Najbardziej nie lubię kiedy słyszę "życzę Ci dziecka", a "Ty kiedy będziesz miała".
Ja nawet nie mówię,że się staram.
Zawsze odpowiadam,że jestem panną więc i dziecka brak.
Taka głupia odpowiedź na głupie pytania.
Mimo wszystko życzę udanego dzionka.
Wracam do pracy ale zajrzę tutaj a nóż widelec ktoś napisze o II.

reklama
Witam się i ja!!! Po weekendzie z @ - jakąś wyjątkowo dziwną w tym miesiącu doprawdy...

U mnie słoneczko nieśmiało wygląda zza chmurek, dziecko chyba grzecznie zaśnie, domek ogarniety i to co lubię - sterta prasowanka ;-);-):-)

wspieram mocno wszystkie posiadaczki wstrętnej@ - oby w tym cyklu było lepiej!

ściskam kciuki za testujące dziewczynki :tak: będzie super laleczki, zobaczycie :-D;-):tak:

Witajcie dziewczęta:)
Witam również w poniedziałkowy dzień, u mnie napięcie przedmiesiączkowe na całego:) już wiem, że przyjdzie ta wstrętna @,
wspieram was kochane, którym się w tym cyklu nie udało, być może następny będzie owocny.
Apropos kawy, mąż kupił nescafe bezkofeinową:D i wyobraźcie sobie, że z rana go poprosiłam o kawę (uwielbiam ją) i najzabawniejsze, że nie poznałam, że ta jest bezkofeinowa :D polecam tym kobietkom, które nie potrafią się oderwać od kofeinówki.
Buziaki i dużo słoneczka

Ja tam trzymam za ciebie kciuki :-) Lekarz też człowiek może si mylić :tak: Te objawy nie brałabym sobie do serca, bo też miałam chyba wszystkie, a okazało się, że @ przyszła :eek: Objawy możesz mieć z nerwów, ale jeśli to fasolka to niedługo będziemy sie wszyscy cieszyć :tak:

Maćku bardzo mi przykro, oj wiem jak człowiek czeka na II, wydaje mu się,że czuje objawy ciąży a tu...................nic.
Ja też miałam wrażenie, że czuję napięcie w podbrzuszu i takie tam inne, ale to raczej takie wyimaginowane objawy.
.

Oczywiscie, ze wiem, iz te objawy moglam sobie wmowic. Nie wyczulyscie ironii w glosie?;-) Juz 3 cykl z rzedu jestem w ciazy i pewnie jak zawsze cala historia skonczy sie @. Ale co zrobic...

My tu wszystkie zdesperowane ;-)a co za tym idzie conajmniej jeden tydzień w miesiącu jesteśmy w ciąży;-)(wydaje nam się, a wręcz niekiedy jesteśmy pewne):tak:
U mnie tak pięknie słońce świeci. Przesyłam optymistyczne promyki :-)

389.gif

A może właśnie tym razem będzie u was pozytywnie w pełnym tego słowa znaczeniu. Ja niestety nawet nie mam na co liczyć:) Nawet w tym miesiącu nie mam aż takich objawów jak w zeszłym Trzymam kciuki

reklama
witajcie, dawno mnie nie było i zupełnie nie wiem co u Was.
U mnie jutro termin @ , biust rwie od kilku dni w brzuchu zamieszanie - wiedźma jest tuż za rogiem...
Może następny cykl będzie szczęśliwszy :)
Trzymam kciuki za Was!

Do góry