LauraOna
Fanka BB :)
Ja również chciałabym się przywitać:-)
U mnie słoneczka brak i deszczyk pokapuje.
Wypiłam jedną kawkę ( z kofeiną) a co! Jak szaleć to na całego
Maćku bardzo mi przykro, oj wiem jak człowiek czeka na II, wydaje mu się,że czuje objawy ciąży a tu...................nic.
Ja też miałam wrażenie, że czuję napięcie w podbrzuszu i takie tam inne, ale to raczej takie wyimaginowane objawy.
Czekam na @ 30.11. i jeszcze miałam nadzieję, że nie nadejdzie ale niestety ja plamię 10 dni przed miesiączką i jak w zegarku zaczęłam plamić w sobotę.Czyli 30.11. na pewno będzie @.
U mnie w pracy wszyscy mają dzieci i często o nich rozmawiają.
Takie to życie.
Najbardziej nie lubię kiedy słyszę "życzę Ci dziecka", a "Ty kiedy będziesz miała".
Ja nawet nie mówię,że się staram.
Zawsze odpowiadam,że jestem panną więc i dziecka brak.
Taka głupia odpowiedź na głupie pytania.
Mimo wszystko życzę udanego dzionka.
Wracam do pracy ale zajrzę tutaj a nóż widelec ktoś napisze o II.
U mnie słoneczka brak i deszczyk pokapuje.
Wypiłam jedną kawkę ( z kofeiną) a co! Jak szaleć to na całego
Maćku bardzo mi przykro, oj wiem jak człowiek czeka na II, wydaje mu się,że czuje objawy ciąży a tu...................nic.
Ja też miałam wrażenie, że czuję napięcie w podbrzuszu i takie tam inne, ale to raczej takie wyimaginowane objawy.
Czekam na @ 30.11. i jeszcze miałam nadzieję, że nie nadejdzie ale niestety ja plamię 10 dni przed miesiączką i jak w zegarku zaczęłam plamić w sobotę.Czyli 30.11. na pewno będzie @.
U mnie w pracy wszyscy mają dzieci i często o nich rozmawiają.
Takie to życie.
Najbardziej nie lubię kiedy słyszę "życzę Ci dziecka", a "Ty kiedy będziesz miała".
Ja nawet nie mówię,że się staram.
Zawsze odpowiadam,że jestem panną więc i dziecka brak.
Taka głupia odpowiedź na głupie pytania.
Mimo wszystko życzę udanego dzionka.
Wracam do pracy ale zajrzę tutaj a nóż widelec ktoś napisze o II.