reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam, dziewczynki :-) Mam dzisiaj dla Was ofertę ;-) Tzn. nie chce któraś z Was kwasu foliowego? Już mówię, o co chodzi. Na krótko przed tym, jak nam się udało, kupiłam kolejną paczkę kwasu foliowego, tym razem sporą, bo buteleczkę z 250 tabletkami. Zjadłam ich może ze 30 (maxa), po czym przerzuciłam się już na ciążowe witaminki, które kwasu zawierają w cholerę, więc nie mogę brać jeszcze osobno samego kwasu. Zostało mi więc jakieś 220 tabletek (wybaczcie, ale nie będę liczyć ;-) ), które się bierze jedną dziennie. Data ważności to 31.03.2013, no ale są już otwarte. Jeśli któraś z Was by chciała ten kwasik, niech mi może napisze na priva, co? Nie chcę za to kasy, tylko koszt przesyłki (pewnie jakieś parę złotych, jak wyślę w kopercie bąbelkowej), a może któraś z Was jest z Krakowa, to się możemy spotkać. Ja wiem, że kwas foliowy nie jest jakoś zabójczo drogi, ale po co wydać więcej, skoro ja mam na zbyciu i chętnie komuś oddam :-)
Pozdrawiam Was serdecznie, drogie straczki :-D
ja mam dokladnie to samo.sama ostatnio oferowalam niemal cale opakowanie witamin dla starajacych sie (po porstu witaminy plus parze rzeczy regulujacych cykl).No i kwas foliowy tez mam bo rowniez kupilam sobie witaminy dla ciezarnych z kwasem foliowym:)
tak w ogole ostatnio ukladajac w szafie zobaczylam dwa opakowania (w kazdym chyba po 3 listki) tabletek antykoncepcyjnych.No ja ich na razie brac juz nie bede:))ale ta oferta to tez nie na ten watek.Podobnie nie chcialam za to pieniedzy.Po prostu chce komus oddac bo co ja z tym zrobie?a na takim handlu i tak sie nie wzbogace.Wiec jsli ktos na to reflektuje...Z tym ze przez najblizszy tydzien jestem na wakacjach:)pozdrawiam

reklama
witam
mnei mozna skreslic z listy testujacych bo przyszla dzisiaj @ ale i tak sie bardziej tego spodziwalam w tym cyklu
trzymam kciuki za pozostale testujace trzymajcie sie dzielnie

Witam!

Ren - oby obecny cykl byl szczesliwszy!!!

Co slychac u Was dziewczeta?

Ja jestem w najgorszym momencie cyklu - kilka dni przed spodziewana @. I zaczynam schizowac!!! Przede wszystkim przez wizje tego badania... NIech ona nie przychodzi!!!:no:
Oczywiscie mam caly szereg objawow iscie ciazowych - bolace cycki, bole janikow, napiecie w podbrzuszu, nerwowość... I jeszcze nie daje mi spokoju to, ze gin jak mi robil usg stwierdzil, ze zaraz bedzie @. A przeciez w piatek byl dopiero 6dpo...

Witam porannie
Niewiele naskrobałyście przez weekend więc nie ma co nadrabiać:tak:, śmię domniemywać, iż odchodziło wielkie weekendowe serduszkowanie:-D;-)oby owocne
U mnie słoneczko nieśmiało się przebija i wygląda na to że będzie ładnie:-)
Ja dziś siedzę w domku bo małego jeszcze nie puszczam do przedszkola
Komu kawki, bo właśnie piję, oczywiście zbożową:-D:tak:
jedzenie__43_.gif

Miłego dzionka

Dziendoberek
chiara1-to ja sie locze w piciu kawki oczywiscie bezkofeinowej;-)
Dziewczyny ja tez trzymam kciuki za nas wszystkie.A ja od soboty mocne bole jajnikow(podejzewam ze owulacja) bo akurat w sob 10dc ,wiem ze to moze naiwne ale mam nadzieje ze owocy byl ten weekend:-D.Choc to dopiero 1 miesiac po odstawieniu...zobaczymy

Pozdrawim

Witam, witam o poranku...
Niestety rozpoczynam kolejne odliczanie... (dlaczego!)
Dziś już się pojawiła @ :no:

Życzę dużo slonka :-) dla wszystkich starających i oczekujących na +...

reklama
Witam!

Ren - oby obecny cykl byl szczesliwszy!!!

Co slychac u Was dziewczeta?

Ja jestem w najgorszym momencie cyklu - kilka dni przed spodziewana @. I zaczynam schizowac!!! Przede wszystkim przez wizje tego badania... NIech ona nie przychodzi!!!:no:
Oczywiscie mam caly szereg objawow iscie ciazowych - bolace cycki, bole janikow, napiecie w podbrzuszu, nerwowość... I jeszcze nie daje mi spokoju to, ze gin jak mi robil usg stwierdzil, ze zaraz bedzie @. A przeciez w piatek byl dopiero 6dpo...

Ja tam trzymam za ciebie kciuki :-) Lekarz też człowiek może si mylić :tak: Te objawy nie brałabym sobie do serca, bo też miałam chyba wszystkie, a okazało się, że @ przyszła :eek: Objawy możesz mieć z nerwów, ale jeśli to fasolka to niedługo będziemy sie wszyscy cieszyć :tak:

Witam z rana wszystkie kobietki :tak:
Ja dziś piję kofeinkową :szok: Ale tylko jedną :-p

Do góry