reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam, dziewczynki :-) Mam dzisiaj dla Was ofertę ;-) Tzn. nie chce któraś z Was kwasu foliowego? Już mówię, o co chodzi. Na krótko przed tym, jak nam się udało, kupiłam kolejną paczkę kwasu foliowego, tym razem sporą, bo buteleczkę z 250 tabletkami. Zjadłam ich może ze 30 (maxa), po czym przerzuciłam się już na ciążowe witaminki, które kwasu zawierają w cholerę, więc nie mogę brać jeszcze osobno samego kwasu. Zostało mi więc jakieś 220 tabletek (wybaczcie, ale nie będę liczyć ;-) ), które się bierze jedną dziennie. Data ważności to 31.03.2013, no ale są już otwarte. Jeśli któraś z Was by chciała ten kwasik, niech mi może napisze na priva, co? Nie chcę za to kasy, tylko koszt przesyłki (pewnie jakieś parę złotych, jak wyślę w kopercie bąbelkowej), a może któraś z Was jest z Krakowa, to się możemy spotkać. Ja wiem, że kwas foliowy nie jest jakoś zabójczo drogi, ale po co wydać więcej, skoro ja mam na zbyciu i chętnie komuś oddam :-)
Pozdrawiam Was serdecznie, drogie straczki :-D
ja mam dokladnie to samo.sama ostatnio oferowalam niemal cale opakowanie witamin dla starajacych sie (po porstu witaminy plus parze rzeczy regulujacych cykl).No i kwas foliowy tez mam bo rowniez kupilam sobie witaminy dla ciezarnych z kwasem foliowym:)
tak w ogole ostatnio ukladajac w szafie zobaczylam dwa opakowania (w kazdym chyba po 3 listki) tabletek antykoncepcyjnych.No ja ich na razie brac juz nie bede:))ale ta oferta to tez nie na ten watek.Podobnie nie chcialam za to pieniedzy.Po prostu chce komus oddac bo co ja z tym zrobie?a na takim handlu i tak sie nie wzbogace.Wiec jsli ktos na to reflektuje...Z tym ze przez najblizszy tydzien jestem na wakacjach:)pozdrawiam

reklama
witam
mnei mozna skreslic z listy testujacych bo przyszla dzisiaj @ ale i tak sie bardziej tego spodziwalam w tym cyklu
trzymam kciuki za pozostale testujace trzymajcie sie dzielnie

Witam!

Ren - oby obecny cykl byl szczesliwszy!!!

Co slychac u Was dziewczeta?

Ja jestem w najgorszym momencie cyklu - kilka dni przed spodziewana @. I zaczynam schizowac!!! Przede wszystkim przez wizje tego badania... NIech ona nie przychodzi!!!:no:
Oczywiscie mam caly szereg objawow iscie ciazowych - bolace cycki, bole janikow, napiecie w podbrzuszu, nerwowość... I jeszcze nie daje mi spokoju to, ze gin jak mi robil usg stwierdzil, ze zaraz bedzie @. A przeciez w piatek byl dopiero 6dpo...

Witam porannie
Niewiele naskrobałyście przez weekend więc nie ma co nadrabiać:tak:, śmię domniemywać, iż odchodziło wielkie weekendowe serduszkowanie:-D;-)oby owocne
U mnie słoneczko nieśmiało się przebija i wygląda na to że będzie ładnie:-)
Ja dziś siedzę w domku bo małego jeszcze nie puszczam do przedszkola
Komu kawki, bo właśnie piję, oczywiście zbożową:-D:tak:
jedzenie__43_.gif

Miłego dzionka

Dziendoberek
chiara1-to ja sie locze w piciu kawki oczywiscie bezkofeinowej;-)
Dziewczyny ja tez trzymam kciuki za nas wszystkie.A ja od soboty mocne bole jajnikow(podejzewam ze owulacja) bo akurat w sob 10dc ,wiem ze to moze naiwne ale mam nadzieje ze owocy byl ten weekend:-D.Choc to dopiero 1 miesiac po odstawieniu...zobaczymy

Pozdrawim

Witam, witam o poranku...
Niestety rozpoczynam kolejne odliczanie... (dlaczego!)
Dziś już się pojawiła @ :no:

Życzę dużo slonka :-) dla wszystkich starających i oczekujących na +...

reklama
Witam!

Ren - oby obecny cykl byl szczesliwszy!!!

Co slychac u Was dziewczeta?

Ja jestem w najgorszym momencie cyklu - kilka dni przed spodziewana @. I zaczynam schizowac!!! Przede wszystkim przez wizje tego badania... NIech ona nie przychodzi!!!:no:
Oczywiscie mam caly szereg objawow iscie ciazowych - bolace cycki, bole janikow, napiecie w podbrzuszu, nerwowość... I jeszcze nie daje mi spokoju to, ze gin jak mi robil usg stwierdzil, ze zaraz bedzie @. A przeciez w piatek byl dopiero 6dpo...

Ja tam trzymam za ciebie kciuki :-) Lekarz też człowiek może si mylić :tak: Te objawy nie brałabym sobie do serca, bo też miałam chyba wszystkie, a okazało się, że @ przyszła :eek: Objawy możesz mieć z nerwów, ale jeśli to fasolka to niedługo będziemy sie wszyscy cieszyć :tak:

Witam z rana wszystkie kobietki :tak:
Ja dziś piję kofeinkową :szok: Ale tylko jedną :-p

Do góry