reklama
skowronek
wiara,nadzieja,miłość
Dopiero 5 temperatur wyższych , tzn. 5dni od ostatniej niższej, 1 była równa z najwyższą z 6 niższych. W sobotę była ostatnia niższa temp i pierwszy test dodatni. Skok był w niedzielę rano. Dziś był pierwszy ujemny test. Testów używam jednakowej firmy LH TEST
Dopiero 5 temperatur wyższych , tzn. 5dni od ostatniej niższej, 1 była równa z najwyższą z 6 niższych. W sobotę była ostatnia niższa temp i pierwszy test dodatni. Skok był w niedzielę rano. Dziś był pierwszy ujemny test. Testów używam jednakowej firmy LH TEST
aha ja tez te testy używałam) z regóły testy używa sie do pierwszego pozytywnego , jezeli zaczynasz robic test np od 11 dc przez kolejne dni i w 15 dc jest test pozytywny to znaczy że owulacja bedzie za ok 24-36 godzin i po tym pozytywnym tescie nie ma sensu robic kolejnych, bo wiadomo że skok nastąpi.
ten negatywny test owu wczoraj znaczy tylko tyle że nie bedzie skoku lh przez najblizsze kilka godzin, bo wiadomo ze juz był. )
no i testy owulacyjne juz pisłam wczesniej nie wykrywaja ciązy,
musisz byc cierpliwa i poczekac jeszcze kilka dni przynajmniej 7 i zrobic test ciązowy życze powodzenia i 2 kreseczek na tescie
skowronek
wiara,nadzieja,miłość
aha ja tez te testy używałam) z regóły testy używa sie do pierwszego pozytywnego , jezeli zaczynasz robic test np od 11 dc przez kolejne dni i w 15 dc jest test pozytywny to znaczy że owulacja bedzie za ok 24-36 godzin i po tym pozytywnym tescie nie ma sensu robic kolejnych, bo wiadomo że skok nastąpi.
ten negatywny test owu wczoraj znaczy tylko tyle że nie bedzie skoku lh przez najblizsze kilka godzin, bo wiadomo ze juz był. )
no i testy owulacyjne juz pisłam wczesniej nie wykrywaja ciązy,
musisz byc cierpliwa i poczekac jeszcze kilka dni przynajmniej 7 i zrobic test ciązowy życze powodzenia i 2 kreseczek na tescie
Bardzo dziękuję za odpowiedź!
Tak myślałam, że powinnam poczekać do przyszłego weekendu. Tylko te testy mnie zmyliły. Tak bardzo bym chciała aby nam się udało. Jestem po laparoskopi obu jajników (3lata temu). Jedna torbiel- czekoladowa była bardzo duża, druga mniejsza. Po zabiegu brałam hormony ale nie mogliśmy zdecydować się wcześniej na dziecko ze względu na leczenie-nie związanie z planowaną ciążą.
Wiem,że to nie piekarnia i trzeba być cierpliwym-a ja niestety nie jestem i bardzo wszystko przeżywam.
Pozdrawiam i również trzymam za wszystkie pary kciuki
Witam wieczorową porą, dopiero się ogarnęłam ale miałam dziś dzień zalatany, padam na twarz;-)
Witam mamy których nie znam i nowe mamy.:-);-)
Faktycznie strony nam zjadło, co za dziadostwo, dobrze pamiętam, że było więcej bo wczoraj cieszyłyśmy się;-) że piszemy na 2010 hihi.;-)
Witam mamy których nie znam i nowe mamy.:-);-)
Faktycznie strony nam zjadło, co za dziadostwo, dobrze pamiętam, że było więcej bo wczoraj cieszyłyśmy się;-) że piszemy na 2010 hihi.;-)
zielona.wampirzyca
mamusieńka
co sie dzieje ze stronami???dzisiaj bylo juz 2015, bylam godzine temi i bylo 1988 a teraz jest juz 1987...????
Cały czas znikają nam stronki.
Przed chwilą post zielonej był na 1988, a teraz już jest na 1987
Co się dzieje?
Może samoistnie kasują się stare strony z przedawnienia, bo chyba nikt nie siedzi i nie robi nam psikusów w postaci kasowania forum:-(
Strach iść spać hihi, obudzi się człowiek a tu forum nie będzie ;-)
Przed chwilą post zielonej był na 1988, a teraz już jest na 1987
Co się dzieje?
Może samoistnie kasują się stare strony z przedawnienia, bo chyba nikt nie siedzi i nie robi nam psikusów w postaci kasowania forum:-(
Strach iść spać hihi, obudzi się człowiek a tu forum nie będzie ;-)
reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam wlasnie wysmarowalam spora odpowiedz i oczywiscie net mi siadl i wszystko poszlo.... ahh
No nic
witam z rana
No nic
witam z rana
Podziel się: