reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam, wpadlam przywitac się, brak mi dzis czasu by nadrobić to co napisalyście.:-):-)
Dzis od rana ruszylismy w moje rodzinne strony, jak przyjechalismy od razu wyprawa na cmentarz by moc uprzatnac groby i zapalic znicze. Jak zwykle rozryczalam sie przy grobie rodzicow jak dziecko:-:)-(.
Teraz jestem tak zmeczona ze juz zdazylam przydrzemac. Rano tempka zmierzona delikatnie spadla, ciut bolal mnie brzuch i myslalam ze to moze @ idzie ale tak z ciekawosci zmierzylam popoludniu i narazie 37,1. Więc nie wiem narazie co mysleć
Eijf właśnie wypatrzylam że udalo się wam zarezerwowac wycieczkę, super:-) no i mam nadzieję ze wycieczka sie uda:-):-)

zazdroszcze wam ze mozecie sobie ,jak cala polska zreszta,pojechac na groby.ja zawsze lubilam ten dzien ale ostatnio chyba jako dziecko zebralam sie z wszystkimi.No moze nie jako dziecko ale daawno temu.pamietam ze obowiazkowo wsadzalismy palce do wosku,obowiazkowo zapalalam znicze na nieodwiedzanych grobach malych dzieci.a wieczorem wracajac do domu widzialam jak plona tysiace zniczy.tu tego nie znaja nie praktykuja.
Nie wiedzialam ze odeszli juz twoi rodzice.to musi byc koszmar,nie miec ich przy sobie kiedy jestes tak mloda:-(.Przykro pewnie tez ze kiedy w koncu sie uda...ah nie bede cie jeszcze bardziej zasmucac.Moze wiara w to ze w jakis sposob cie widza i uczestnicza w twoim zyciu ci pomorze.
co do spadku to delikatny,niewielki.Nie wiem jak dluga masz faze lutealna?Niestety ta popoludniowa temperatura naprawde niewiele znaczy,choc ja sama pamietam dni kiedy w dwa dni przed @ mierzylam co chwile jak nawiedzona.
No w koncu wypatrzylismy,ale troche trudu to nas kosztowalo.jak nigdy.Mam nadzieje ze bedzie fajnie wlasnie przez to ze pod gorke bylo no i dlatego ze moj wcale nie jest fanem wakacji w miescie.Nastepnym razem to on moze wybrac:)

reklama
a mnie niestety dzis nie ma w domu wiec pojawiac sie nie bede,chyba ze wieczorem,no ale i tak wiekszosc z was wyjezdza.Juz za wami tesknie.
no i zielona nie odezwala sie?

Witam z rana
Biedroneczka - trzymaj sie dzielnie w dni refleksji, rodzice na pewno po ciuchu Cie wspieraja a poplakac to nawet czasem trzeba i juz :sorry2: pozdrawiam

a mnie niestety dzis nie ma w domu wiec pojawiac sie nie bede,chyba ze wieczorem,no ale i tak wiekszosc z was wyjezdza.Juz za wami tesknie.
no i zielona nie odezwala sie?
Za Toba tez napewno wszyscy sie juz stesnili ;-) Szybko zleci i bedzie poniedzialek i wszyscy sie odezwa i bedzie wesolo:tak: mam nadzieje ze
Zielona tez napisze co tam u Nich, bo dalej cisza i nic nei wiadomo :-(

Ja w koncu sobie pospalam :-D ja tez nie bede zagladac dzis za wiele wlasnie robie pranie potem druga tura bo sloneczko sie pokazuje i na zakupy ruszymy, musze sobie kupic pare ciuszkow jakis cieplejszych;-) milej soboty wszystkim zycze bo jutro to juz bedzie mniej wesolo...

Witam, wpadlam przywitac się, brak mi dzis czasu by nadrobić to co napisalyście.:-):-)
Dzis od rana ruszylismy w moje rodzinne strony, jak przyjechalismy od razu wyprawa na cmentarz by moc uprzatnac groby i zapalic znicze. Jak zwykle rozryczalam sie przy grobie rodzicow jak dziecko:-:)-(.
Teraz jestem tak zmeczona ze juz zdazylam przydrzemac. Rano tempka zmierzona delikatnie spadla, ciut bolal mnie brzuch i myslalam ze to moze @ idzie ale tak z ciekawosci zmierzylam popoludniu i narazie 37,1. Więc nie wiem narazie co mysleć
Eijf właśnie wypatrzylam że udalo się wam zarezerwowac wycieczkę, super:-) no i mam nadzieję ze wycieczka sie uda:-):-)
Hej Biedroneczka... przykro mi z powodu Twoich rodziców... jedynie mogę domyslać się że jest Ci bardzo smutno... Trzymaj się... <przytulam>

Czekam na wieści o testowanku :-):tak:

ehh wczoraj zrobiłam TEST i niestety tylko I kreseczka:-(...a dzis dostałam @...tydzień po terminie!!

Trzymajcie się dziewczynki ale ja narazie robie sobie Urlopik z oglądaniem ubranek, wózków, łóźeczek itp.

PAPA :)

Szkoda ze przyszla:-:)-:)-( no i najgorsze te spoznianie:no::no::no:

witam
jutro wielki dzień dla mnie-a mianowicie testuje.Wg obliczeń jutro powinnam dostać @ ale nic na to nie wskazuje.Od tygodnia źle się czuje a mianowicie ciągnie mni na wymioty, pobolewa brzuch i jest bardzo wzdęty.Nie wiem ale tym razem mam przeczucie że to nasze "dzieło" się udało.Dzisiaj cały dzień mam zawroty głowy jakbym była pijana.Dam znać jutro co wyszło na teście.Trzymajcie kciuki.Miłego wieczoru życzę wszystkim Forumowiczkom

Powodzenia w testowaniu:tak:

to nie jest zadna klotnia.My po prostu wymieniamy zdania;zawsze tak robimy bo jest nas wiele i kazda ma prawo wyrazac swoja opinie.po to jest forum.a tak poza tym to sie tu nawzajem lubimy.

Bardzo bardzo lubimy:-p:-D:cool2:

a ja pragne was powiadomic ze w koncu udalo sie zarezerwowac wycieczke.troche pod gorke bylo i jak na razie wiecej stresu niz to wszystko warte ale udalo sie nam cos postanowic.Zazwyczaj idzie z tym latwiej ale tu co wybralismy nie bylo aktualne,ceny zmienialy sie codziennie i nigdy na nasza korzysc.Moj ktorego w ogole nie pociagaja miasta w tej chwili (ale jak mowilam na plaze i z dziecmi pojechac mozna a po miastach raczej bym ich nie ciagala) przesiedzial naprawde awal czasu na telefonie i powiedzial ze chce to dzis zalatwic bo inaczej najprawdopodobniej zostanie zamordowany...Kiedy juz myslelismy ze sie nam udalo (data i hotel ktory wybralismy pierwotnie) to po podsumowaniu wyszla jakas astronomiczna cena.Inna propozycja sie mojemu wlasnie ze wzgledu na hotel nie spodobala.No i trzecia opcja tez wyszla duzo poza budzet ale byla tez ostatnia opcja i w koncu z braku sil moj stwierdzil ze bierzemy to...No i wlasnie przygotowuja papiery itd.W kazdym razie o ile sie nie myle to 23.11,wylot na szczescie nie z belgii tylko od nas(pewnie dlatego drozej) i jstesmy w jakims bardzo "trendy" hotelu gdzie jest jakis klub i dosyc glosno gra podobno dj...mam nadzieje ze uda nam sie spac...najgorsze w tym wszystkim jest to ze chcialm jakis przecietny hotel bo i tak poza noca nas tam nie bedzie ale juz naprawde nie bylo z czego wybierac.z dnia na dzien tylko ceny rosly(zamiast spadac) i balam sie ze jak sie nie zdecydujemy to juz w ogole nic nie bedzie.Teraz mam nadzieje ze to wszystko bedzie warte calego zachodu.No a moj juz zapowiedzial ze nastepnym razem on wybiera podroz...

Super:-):-):-)

Biedroneczko przytulam Cie mocno kochana ja tez juz niestety mam Tam swoja kochana mame:-:)-:)-( wiem jakie to przykre i nawet nie moge jej jutro odwiedzic:-:)-:)-(

Witam sie z rana niestety I krecha wiec czekam na @
Niedługo ruszamy zwiedzac Zakopane :-)

Przykro mi bardzo a ile jestes dpo???

U mnie dzis tempka spadla wczoraj juz myslalam ze @ przyszla bo zawsze przy starcie mnie tak charakterystycznie zakuwa:sorry2: i juz sie nawet rozryczalam, ze przyszla:sorry2: no ale jej jeszcze nie ma:sorry2: wiem ze przyjdzie bo tempka spadla, kluje jak cholera no i testy negatywne ale jeszcze jej nie ma i to jest chyba teraz najbardziej wkurzajace:-:)-:)-:)-( to czekanie nawet poszlam troche w ogrodzie pograbic zeby ja rozruszac ale nadal nic:sorry::sorry::sorry: Brrrrr

Do tego dalej robia ten dach nigdzie nie moge pojsc bo dzis koncza i musze te wszystkie faktury poodbierac a sloneczko swieci siostra mnie na zakupy wyciagala chcialam sobie plaszczyk kupic a tu siedze w domu z ekpia do dachu no i sama bo M oczywiscie w pracy i szybko nie wroci juz zapowiedzial:sorry2: Prawdziwy Halloween:-D:-D:-D:-D

czesc dziewczyny, chcialabym sie przywitac i jesli pozwolicie to dolaczyc sie do was. czytam ten watek od jakiegos czasu, pomyslalam, ze moze czasami cos napisze, zawsze latwiej podzielic sie smutkami i radosciami z kims kto ma podobny cel.
mam 27 lat, nie zabezpieczamy sie od 4 miesiecy, ale nie wiem czy mozna to nazwac staraniami. zobaczymy jak bedzie. poki co sie nie martwie, bo od martwienia sie jescze zablokuje i juz w ogole nic z tego nie bedzie. oczywiscie zawsze z zalem witam @. dzis mam wlasnie termin, ale poki co nic nie widac.
pozdrawiam

reklama
czesc dziewczyny, chcialabym sie przywitac i jesli pozwolicie to dolaczyc sie do was. czytam ten watek od jakiegos czasu, pomyslalam, ze moze czasami cos napisze, zawsze latwiej podzielic sie smutkami i radosciami z kims kto ma podobny cel.
mam 27 lat, nie zabezpieczamy sie od 4 miesiecy, ale nie wiem czy mozna to nazwac staraniami. zobaczymy jak bedzie. poki co sie nie martwie, bo od martwienia sie jescze zablokuje i juz w ogole nic z tego nie bedzie. oczywiscie zawsze z zalem witam @. dzis mam wlasnie termin, ale poki co nic nie widac.
pozdrawiam

Witam :-):-):-) Ja osobiście też jeszcze podchodze do tematu lekko... Nie sprawdzam temp, ani nie kupuje testów na owulację. Ale "przytulanki" jak najbardziej :-)

A u mnie:
37 dzień bez @ ;-) ale do 43 jeszcze trochę czasu :cool2: pozatym nadal bóle podbrzusza mnie męczą (już 8 dzień) :szok:

Na "groby" jedziemy jutro i to wieczorem - lubie jak jest ciemno i świeczki pięknie świecą :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry