eijf
Fanka BB :)
Witam, wpadlam przywitac się, brak mi dzis czasu by nadrobić to co napisalyście.:-):-)
Dzis od rana ruszylismy w moje rodzinne strony, jak przyjechalismy od razu wyprawa na cmentarz by moc uprzatnac groby i zapalic znicze. Jak zwykle rozryczalam sie przy grobie rodzicow jak dziecko:--(.
Teraz jestem tak zmeczona ze juz zdazylam przydrzemac. Rano tempka zmierzona delikatnie spadla, ciut bolal mnie brzuch i myslalam ze to moze @ idzie ale tak z ciekawosci zmierzylam popoludniu i narazie 37,1. Więc nie wiem narazie co mysleć
Eijf właśnie wypatrzylam że udalo się wam zarezerwowac wycieczkę, super:-) no i mam nadzieję ze wycieczka sie uda:-):-)
zazdroszcze wam ze mozecie sobie ,jak cala polska zreszta,pojechac na groby.ja zawsze lubilam ten dzien ale ostatnio chyba jako dziecko zebralam sie z wszystkimi.No moze nie jako dziecko ale daawno temu.pamietam ze obowiazkowo wsadzalismy palce do wosku,obowiazkowo zapalalam znicze na nieodwiedzanych grobach malych dzieci.a wieczorem wracajac do domu widzialam jak plona tysiace zniczy.tu tego nie znaja nie praktykuja.
Nie wiedzialam ze odeszli juz twoi rodzice.to musi byc koszmar,nie miec ich przy sobie kiedy jestes tak mloda:-(.Przykro pewnie tez ze kiedy w koncu sie uda...ah nie bede cie jeszcze bardziej zasmucac.Moze wiara w to ze w jakis sposob cie widza i uczestnicza w twoim zyciu ci pomorze.
co do spadku to delikatny,niewielki.Nie wiem jak dluga masz faze lutealna?Niestety ta popoludniowa temperatura naprawde niewiele znaczy,choc ja sama pamietam dni kiedy w dwa dni przed @ mierzylam co chwile jak nawiedzona.
No w koncu wypatrzylismy,ale troche trudu to nas kosztowalo.jak nigdy.Mam nadzieje ze bedzie fajnie wlasnie przez to ze pod gorke bylo no i dlatego ze moj wcale nie jest fanem wakacji w miescie.Nastepnym razem to on moze wybrac