Czesc Wszystkim :-) nareszcie piatek huraa
Przeczytalam wiekszosc postow neistety brak mi ostatnio cierpliwosci i strasznie sie wkurzam o byle co a to dziwne bo nigdy po @ tak nei miewalam
a wiec odpisuje na czesc postow przepraszam za pominiecie ostatnich ale moze jutro nadrobie
ren
oo laska to i tak wcześnie chodzisz spać:-) ja nie zasypiam wcześniej niż koło 24 , ale ponieważ dzisiaj jestem zmęczona to pewnie będzie wcześniej, dobrej nocki !
A no tak jakos wczas padam odsypiam lata szkole gdzie kladlam sie po 23 i o 6 wstawalam (nawet bez zegarka;-)) hihi
dziewczyny przyznaje od razu!nie mam czasu czytac.wkorzam sie bo wycieczka ktoa znalazlam jest nieaktualna i bre w to dalej.to maja byc wakacje a tyle stresu...i moj tez to zle znosi szczegolnie ze ny to nie jego wybor a ja tak bardzo chce.ciezko cos mi w tej chwili znalezc na date jaka mamy wakacje i dlatego sie wkorzam..
tak poza tym to dalej mam sluz plodny wiec owu nie bylo.zreszta widze to po temperaturze.poza tym caly czas mnie cos strasznie bolalo w dole i pieklo i dlatego lyknelam 2 paracetamole...sily juz nie mam.humoru tez wiec nie wiem jak to ze staraniem dzis...chyba odpada.
eh,pojawie sie jutro bo na nic czasu mi nie starcza
aha i jutro ma dzwonic lekarz z wynikami
p.s. jakies wiesci o nowych ciazach?
Ehh co za wrednosc ze akurat odwolali
ja neicierpie jak cos juz wybiore a potem sie okazuje ze juz sie nie da tego wykupic wrrrr zycze wiec abys znalazla cos podobnie interesujacego i wypoczela nalezycie bez nerwow
a owu moze przy tych nerwach sie przesunela
A co do wynikow to zawsze lepiej sprawdzic dwa razy, roznei to bywa. Oby pomogly te leki
trzymaj sie dzielnei i nei denerwuj za duzo (wiem latwo mowic, szczegolnie mi
).
Dzięki Ren za wsparcie, za "powodzenia" oczywiście "nie dziękuję"
Życzę dobrego samopoczucia!! Co do tempek to kluczem jest termometr elektroniczny, najlepiej z 2 miejscami po przecinku. Jak próbowałam mierzyć tempki zwykłym termometrem, to... zasypiałam nawet
A elektroniczny mierzy w kilkanaście sekund i jest to o wiele mniej uciążliwe. Do tego niektóre mają taką funkcję (jeśli nie wszystkie), że możesz po pomiarze wyłączyć termometr i iść spać - później jak wstaniesz, sprawdzasz sobie ostatnio zmierzoną tempkę - nie ma więc ryzyka, że zapomnisz, jaka była temp, albo Ci się coś pomyli (mi się to zdarzało
)
Powodzenia!!
Ja rowniez nei dziekuje;-) a za wsparnei nie trzeba dziekowac lubie wspierac dobre osobki ;-) dzieki za wyjasneinei z mierzeniem tempek akurat mam termometr elektroniczny ktory zapamietuje ostatnia najnizsza oraz najwyzsza temperature, tylko ciekawe kiedy w koncu uda mi sie z rana zmeirzyc
Kinga85 - a ja dalej za Ciebie trzymam kciuki i jestem dobrej mysli
;-)
czesc dziewczyny w kolejnym dniu!!
Eijf - mam nadzieję, że uda się coś jeszcze wybrać i wakacje będą udane. A co do staranek to kto to wie może coś z tego będzie..oby było!!
Ren - czuję się zupełnie normalnie, oprócz dużej senności i wrażliwości cycuchów, które urosły (mąż jest zadowolony, aj troszkę mniej) to nic specjalnego ze mną się nie dzieje. Jak na razie bez mdłości i nudności daj Boże jak najdłuzej!!
A to milo ze jest wszystko okej i malo dokuczliwych objawow masz ,zycze spokojnej ciazy
Nie wytrzymałam i zrobiłam test
Ale nadal mam nadzieję w końcu ten 43 dzień to za tydzień... :-)
A brzuszek jak bolał tak boli...
Oczywiście jak najbardziej trzymam za wszystkich kciuki i mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na jakimś forum dla przyszłych mamusiek
;-):-):-):-)
witam :-) zycze aby @ juz sie nei pojawila ;-) i zgadzam sie z Toba aby zaniedlugo juz wszystkie byly mamusiami (badz po raz kolejny mamuskami) a wtedy poprostu zmienimy temat watku hihihi
czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczaja.przeciez to tylko twoj termometr i w ogole podobno pomiar w pochwie jest dokladniejszy
p.s.ktos wczoraj oznajmil ze w ciazy jest ?bo nie czytalam.
czy zielona sie odezwala?
O wlasnie Eijf dobre pytanie co tam u Zielonej???? mam nadzieje ze same dobre wiesci!
Marzi55 - oj bidulko Nasza trzymaj sie cieplutko i kuruj dzielnie
Tośka32 - tez trzymaj sie cieplutko i duzo zdrowka zycze oraz aby badania nie wykazaly niczego niedobrego
A u mnei nic ciekawego pozatym ze cos mnie kuje i kuje od wczoraj ale nawet nie potrafie dokladnei okreslic gdzie ale na pewno nei jajnik , a do tego dalej glowa boli i nerwowa okrutnie jestem juz 3 dzien wrrrr a bol glowy to juz chyba tydzien sie za mna wlecze. Mam nadzieje ze w weekend odpoczne i humorek bedzie lepszy. Za to moj kocurek juz sie czuje znakomicie i lata jak poparzony po mieszkaniu hehe wariat jeden przynajmniej troche umila czas
moze od jutra uda mi sie ta tempke mierzyc...