:-)Co do siedzenia samej w domku to nie jestem przyzwyczajona... i nie wiem za co sie wziąć... :-( Rano ogarnęłam chatkę więc teraz siedzę tu na forum :-) Cały tydzień pracujemy z mężem od rana do wieczora więc te dni szybko nam lecą a weekendy zazwyczaj jesteśmy poza domkiem a dziś niestety musze siedziec sama ...znajomi powyjeżdzali do swoich rodzin, został mi net i tv Juz nawet nie umiem odpoczywać... :-)
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Nie znam się na tempkach, ale wydaje mi się ze powinny być wyzsze jesli miałaby być fasolka... :-(
Ty masz ogolnie nizsze tempki przed owu (podobnie Martilla) dlatego po owu tez sa nizsze ale spokojnie nie jest zle tylko przyznam sie szczerze jakos tak przyzwyczajona jestem do FF, i na tym 28 mi sie zle patrzy
Tutaj chyba też wszystkie dziewczyny powyjeżdzały.. bo takiej ciszy nigdy nie było... Weekendowe forum zawsze nadrabiam w poniedziałek rano w pracy i ma niezłą lekturę... a dziś ja jestem na forum a ctu cisza...
Noukie dobrze że Ty jestes,,, jakies plany na dziś masz??
K
Kinga85
Gość
czesc dziewczyny
możecie mnie usunąć z listy testujących puki co.
Dostałam dziś @
w 29d.c. jak w zegarku.
Smutno jest no ale trudno.... staramy się na sierpień teraz.
Buziaczki i powodzenia dla reszty!!
Do poniedziałku bajjj!
Dostałam dziś @
w 29d.c. jak w zegarku.
Do poniedziałku bajjj!
Kinga trzymaj się... :-)czesc dziewczyny
Dostałam dziś @
w 29d.c. jak w zegarku.
Do poniedziałku bajjj!
Noukie
Majowa mama 2007
Tutaj chyba też wszystkie dziewczyny powyjeżdzały.. bo takiej ciszy nigdy nie było... Weekendowe forum zawsze nadrabiam w poniedziałek rano w pracy i ma niezłą lekturę... a dziś ja jestem na forum a ctu cisza...
Sorki, ze tak zniknelam ale Ci fachowcy wlasnie skonczyli i musialam sie nimi zajac tzn fakturami
czesc dziewczyny
Dostałam dziś @
w 29d.c. jak w zegarku.
Do poniedziałku bajjj!
Szkoda:---( do mnie tez zawita ale kiedy najgorsze te czekanie
Cze dziewczeta!
Ja tez na razie siedze w domu i od czasu do czasu tu zaglada. Ale jestem w najnudniejszej fazie cyklu, wiec nie mam co pisac...
no moze tylko wspopmne, ze @ jest nieco inna niz zwykle - jakby krotsza i mniej obfita... Mam tylko nadzieje, ze przez te staranka nic mi sie nie pokrecilo tam na dole...:-(
Ja tez na razie siedze w domu i od czasu do czasu tu zaglada. Ale jestem w najnudniejszej fazie cyklu, wiec nie mam co pisac...
no moze tylko wspopmne, ze @ jest nieco inna niz zwykle - jakby krotsza i mniej obfita... Mam tylko nadzieje, ze przez te staranka nic mi sie nie pokrecilo tam na dole...:-(
dziekuje za wszystkie powitania. Hm, zaczyna mnie bolec brzuch, a wlasciwie to prawy jajnik, chociaz miesiaczke powinnam dostac dzis lub jutro i poki co tylko pobolewa, temperatura wciaz podwyzszona, he, nawet w test zainwestowalam ;-) ale poki co jeszcze nie uzylam, jakby co to bedzie za przyszly miesiac.
Ewa1985 gratuluje :-) a kreska na pewno sie zamieni w kreche!
Ewa1985 gratuluje :-) a kreska na pewno sie zamieni w kreche!
witam w sobotni wieczor!
zmajstrowalam wielkiego multi posta i mi sie komp zawesil
nie chce mi sie pisac go jeszcze raz wiec w skrocie napisze:
Eijf ciesze sie ze zalazlas wreszcie wycieczke i mam nadzieje ze Ny ci sie spodoba
Kinga, Ilonkasz bardzo mi przykro ze @ przyszla
Noukie mam nadzieje ze robotnicy sobie juz poszli i masz to z glowy. widze ze przewidujesz @, trzymaj sie i nie poddawaj, trzeba walczyc dalej.
Ewa1985 trzymam kciuki!!
Katia Jedna krecha dzis ale @ jeszcze nie ma i oby nie przyszla!
Biedroneczka przykro mi ze nie masz juz rodzicow ale zmarli zawsze sa gdzies blisko nas, ja stracilam tylko tate ale i tak jest mi przykro tym bardziej ze nie moge byc w swieto Zmarłych na jego grobie.
niestety tej popoludniowej tempki nie mozesz brac pod uwage ale trzymam kciukasy zeby to byla fasolka!!
witam tez nowa forumowiczke Dziewczyne z daleka:-)
a u mnie dalej niewiadoma. temka troszke dzis wzrosla ale sluzu jak na lekarstwo. wczoraj maz mi zrobil iespodzianke i kupil nam nowe łoże hehe straaasznie wygodne! nie chcialo mi sie dzis wstawac, no ale obowiazki wzywały wiec musialam. strasznie meczace sa soboty a jeszcze jutro robie obiad dla rodzinki ciekawe czy mi sie cos uda hehe
zmajstrowalam wielkiego multi posta i mi sie komp zawesil
nie chce mi sie pisac go jeszcze raz wiec w skrocie napisze:
Eijf ciesze sie ze zalazlas wreszcie wycieczke i mam nadzieje ze Ny ci sie spodoba
Kinga, Ilonkasz bardzo mi przykro ze @ przyszla
Noukie mam nadzieje ze robotnicy sobie juz poszli i masz to z glowy. widze ze przewidujesz @, trzymaj sie i nie poddawaj, trzeba walczyc dalej.
Ewa1985 trzymam kciuki!!
Katia Jedna krecha dzis ale @ jeszcze nie ma i oby nie przyszla!
Biedroneczka przykro mi ze nie masz juz rodzicow ale zmarli zawsze sa gdzies blisko nas, ja stracilam tylko tate ale i tak jest mi przykro tym bardziej ze nie moge byc w swieto Zmarłych na jego grobie.
niestety tej popoludniowej tempki nie mozesz brac pod uwage ale trzymam kciukasy zeby to byla fasolka!!
witam tez nowa forumowiczke Dziewczyne z daleka:-)
a u mnie dalej niewiadoma. temka troszke dzis wzrosla ale sluzu jak na lekarstwo. wczoraj maz mi zrobil iespodzianke i kupil nam nowe łoże hehe straaasznie wygodne! nie chcialo mi sie dzis wstawac, no ale obowiazki wzywały wiec musialam. strasznie meczace sa soboty a jeszcze jutro robie obiad dla rodzinki ciekawe czy mi sie cos uda hehe
Ostatnia edycja:
reklama
eijf
Fanka BB :)
widze ze nie szalalyscie z pisaniem.No i dobrze bo nie bylo mnie i dopiero co weszlam do domu.Bylismy u znajomych.Wy pewnie powyjezdzalyscie na swieto zmarlych.
No a u mnie juz drugi dzien porzadnego skoku a tu nagle zobaczylam plodny sluz...nic z tego nie rozumiem!Czekalam na ten nieplodny ktory pojawia sie po owu a tu mi sie ciagnie jak "eggwhite"...No a przeciez temperatura wzrosla.Szkoda ze nie ma emmy moze wiedzialaby o co chodzi.Pisali cos na ten temat na ff ale nie chcialo mi sie czytac.No nic,za bardzo wnikac w to nie bede.jestem padnieta i chyba zbieram sie do lozka...
No a u mnie juz drugi dzien porzadnego skoku a tu nagle zobaczylam plodny sluz...nic z tego nie rozumiem!Czekalam na ten nieplodny ktory pojawia sie po owu a tu mi sie ciagnie jak "eggwhite"...No a przeciez temperatura wzrosla.Szkoda ze nie ma emmy moze wiedzialaby o co chodzi.Pisali cos na ten temat na ff ale nie chcialo mi sie czytac.No nic,za bardzo wnikac w to nie bede.jestem padnieta i chyba zbieram sie do lozka...
Podziel się: