reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Co do siedzenia samej w domku to nie jestem przyzwyczajona... i nie wiem za co sie wziąć... :-( Rano ogarnęłam chatkę więc teraz siedzę tu na forum ;) :tak::-) Cały tydzień pracujemy z mężem od rana do wieczora więc te dni szybko nam lecą a weekendy zazwyczaj jesteśmy poza domkiem a dziś niestety musze siedziec sama ...znajomi powyjeżdzali do swoich rodzin, został mi net i tv ;):) Juz nawet nie umiem odpoczywać... :-)

reklama
Nie znam się na tempkach, ale wydaje mi się ze powinny być wyzsze jesli miałaby być fasolka... :-(

Ty masz ogolnie nizsze tempki przed owu (podobnie Martilla) dlatego po owu tez sa nizsze ale spokojnie nie jest zle tylko przyznam sie szczerze jakos tak przyzwyczajona jestem do FF, i na tym 28 mi sie zle patrzy:sorry2:

Tutaj chyba też wszystkie dziewczyny powyjeżdzały.. bo takiej ciszy nigdy nie było... Weekendowe forum zawsze nadrabiam w poniedziałek rano w pracy i ma niezłą lekturę... a dziś ja jestem na forum a ctu cisza...
Noukie dobrze że Ty jestes,,, jakies plany na dziś masz??

czesc dziewczyny
możecie mnie usunąć z listy testujących puki co.
Dostałam dziś @
w 29d.c. jak w zegarku.
Smutno jest no ale trudno.... staramy się na sierpień teraz.

Buziaczki i powodzenia dla reszty!! :happy2:
Do poniedziałku bajjj!

Tutaj chyba też wszystkie dziewczyny powyjeżdzały.. bo takiej ciszy nigdy nie było... Weekendowe forum zawsze nadrabiam w poniedziałek rano w pracy i ma niezłą lekturę... a dziś ja jestem na forum a ctu cisza...
Noukie dobrze że Ty jestes,,, jakies plany na dziś masz??

Sorki, ze tak zniknelam ale Ci fachowcy wlasnie skonczyli i musialam sie nimi zajac:sorry2::sorry2: tzn fakturami:-D:-D:-D

czesc dziewczyny
możecie mnie usunąć z listy testujących puki co.
Dostałam dziś @
w 29d.c. jak w zegarku.
Smutno jest no ale trudno.... staramy się na sierpień teraz.

Buziaczki i powodzenia dla reszty!! :happy2:
Do poniedziałku bajjj!

Szkoda:-:)-:)-( do mnie tez zawita ale kiedy:no: najgorsze te czekanie:no::no:

Cze dziewczeta!

Ja tez na razie siedze w domu i od czasu do czasu tu zaglada. Ale jestem w najnudniejszej fazie cyklu, wiec nie mam co pisac...
no moze tylko wspopmne, ze @ jest nieco inna niz zwykle - jakby krotsza i mniej obfita... Mam tylko nadzieje, ze przez te staranka nic mi sie nie pokrecilo tam na dole...:-(

dziekuje za wszystkie powitania. Hm, zaczyna mnie bolec brzuch, a wlasciwie to prawy jajnik, chociaz miesiaczke powinnam dostac dzis lub jutro i poki co tylko pobolewa, temperatura wciaz podwyzszona, he, nawet w test zainwestowalam ;-) ale poki co jeszcze nie uzylam, jakby co to bedzie za przyszly miesiac.
Ewa1985 gratuluje :-) a kreska na pewno sie zamieni w kreche!

witam w sobotni wieczor!
zmajstrowalam wielkiego multi posta i mi sie komp zawesil:wściekła/y:
nie chce mi sie pisac go jeszcze raz wiec w skrocie napisze:
Eijf ciesze sie ze zalazlas wreszcie wycieczke i mam nadzieje ze Ny ci sie spodoba
Kinga, Ilonkasz bardzo mi przykro ze @ przyszla
Noukie mam nadzieje ze robotnicy sobie juz poszli i masz to z glowy. widze ze przewidujesz @, trzymaj sie i nie poddawaj, trzeba walczyc dalej.
Ewa1985 trzymam kciuki!!
Katia Jedna krecha dzis ale @ jeszcze nie ma i oby nie przyszla!
Biedroneczka przykro mi ze nie masz juz rodzicow ale zmarli zawsze sa gdzies blisko nas, ja stracilam tylko tate ale i tak jest mi przykro tym bardziej ze nie moge byc w swieto Zmarłych na jego grobie.
niestety tej popoludniowej tempki nie mozesz brac pod uwage ale trzymam kciukasy zeby to byla fasolka!!
witam tez nowa forumowiczke Dziewczyne z daleka:-)

a u mnie dalej niewiadoma. temka troszke dzis wzrosla ale sluzu jak na lekarstwo. wczoraj maz mi zrobil iespodzianke i kupil nam nowe łoże hehe straaasznie wygodne! nie chcialo mi sie dzis wstawac, no ale obowiazki wzywały wiec musialam. strasznie meczace sa soboty a jeszcze jutro robie obiad dla rodzinki:baffled: ciekawe czy mi sie cos uda hehe

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze nie szalalyscie z pisaniem.No i dobrze bo nie bylo mnie i dopiero co weszlam do domu.Bylismy u znajomych.Wy pewnie powyjezdzalyscie na swieto zmarlych.
No a u mnie juz drugi dzien porzadnego skoku a tu nagle zobaczylam plodny sluz...nic z tego nie rozumiem!Czekalam na ten nieplodny ktory pojawia sie po owu a tu mi sie ciagnie jak "eggwhite"...No a przeciez temperatura wzrosla.Szkoda ze nie ma emmy moze wiedzialaby o co chodzi.Pisali cos na ten temat na ff ale nie chcialo mi sie czytac.No nic,za bardzo wnikac w to nie bede.jestem padnieta i chyba zbieram sie do lozka...

Do góry