reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
masz rację, zrób test za kilka dni i wszystko się wyjaśni, a gdyby to nie była fasolka niech lekarz da ci skierowanie na badania hormonów, lepiej chuchać na zimnie...

a to dobrze że już remont z głowy, do jak dędzie dzidziuś będzie bużo ważniejszych wydatków ;)

to napewno nie jest tylko plamienie tylko normalna @ bo krwawienie już jest normalne i brzuch mnie boli, no ale najważniejsze że bromergon już chyba działa i już teraz są dużo większe szanse na szanse na fasolkę.
Dokladnie jak juz isc na wizyte to lepiej ja jak nalepiej wykorzystac ;-) choc wiadomo chcialabym uslyszec ta bardzo mila wiadomosc hehe ale to wiadomo kazda z nas tego pragnie;-)
tak wazniejsze wydatki i w sam raz moze juz nadchodzic dzidzia bo jest ladnie i czysto :-D
A to szkoda ze jednak @, ale dobrze mowisz, najwazniejsze ze leki dzialaja i teraz napewno sa duze szanse na fasolke :-) to teraz czekamy na dobre wiesci hihihi

Czesc Wam Dziewuszki...ja nadal nie mam @! :) 27.10.2009 minął miesiąc odkąd miałam ostatnią @ wiec jest szansa hehe Prawda??Mam mdłości rani i wieczorkiem dziś wyjątkowo mniej i czasami kręci mi sie w głowie i tak od ok 2 tyg... Jak myślicie?:-)
Kupiłam dziś test i chyba jutro rano go zrobię :-) bo już nie potrafie sie doczekac-szkoda tylko jak pokaże sie 1 kreseczka...bo bedzie mi smutno:-(
a ilodniowe cykle??

Dokladnie jak juz isc na wizyte to lepiej ja jak nalepiej wykorzystac ;-) choc wiadomo chcialabym uslyszec ta bardzo mila wiadomosc hehe ale to wiadomo kazda z nas tego pragnie;-)
tak wazniejsze wydatki i w sam raz moze juz nadchodzic dzidzia bo jest ladnie i czysto :-D
A to szkoda ze jednak @, ale dobrze mowisz, najwazniejsze ze leki dzialaja i teraz napewno sa duze szanse na fasolke :-) to teraz czekamy na dobre wiesci hihihi
nam jeszcze remont w łazience został, trzeba kupiś nową kabinę i M chce zrobić sufit podwieszany, a ja bym chciała jeszcze jakąś dużą szafkę do kuchni bo normalnie się nie mieszczę ;( a jeszcze dużo rzeczy mi brakuje ;p

Czesc Wam Dziewuszki...ja nadal nie mam @! :) 27.10.2009 minął miesiąc odkąd miałam ostatnią @ wiec jest szansa hehe Prawda??Mam mdłości rani i wieczorkiem dziś wyjątkowo mniej i czasami kręci mi sie w głowie i tak od ok 2 tyg... Jak myślicie?:-)
Kupiłam dziś test i chyba jutro rano go zrobię :-) bo już nie potrafie sie doczekac-szkoda tylko jak pokaże sie 1 kreseczka...bo bedzie mi smutno:-(
Trzymam kciuki za pozytywny wynik;-) a co do objawow to roznie to bywa;-)
dzieki za linka bardzo ciekawe wykonanie :-) humorek mi sie poprawil, dawno nei sluchalam dobrej muzy;-)

nam jeszcze remont w łazience został, trzeba kupiś nową kabinę i M chce zrobić sufit podwieszany, a ja bym chciała jeszcze jakąś dużą szafkę do kuchni bo normalnie się nie mieszczę ;( a jeszcze dużo rzeczy mi brakuje ;p
a to wiem jak to jest hehehe, no nam tez brakuje ale zamiast szafki bedziemy kombinowac tak: wyrzucamy stol zamiast tego dajemy jeden dlugi blat i od sciany odsuwamy mebelki gdzie od sciany zrobimy 2-3 polki bo nei ma szans dokupic szafki, a nei ma co calosci wymieniac. Ale za to do lazienki kupilismy podwujny slupek (bo tez nie bylo jak sie pomiescic) i jestem bardzo zadowolona :-)
Podwieszane sufity bardzo fajnei wygladaja, a oswietlenie tez bedzie w takim suficie?

ilonkasz przy starankach tez czasem moze sie poprzesuwac co neico ;-)

a to wiem jak to jest hehehe, no nam tez brakuje ale zamiast szafki bedziemy kombinowac tak: wyrzucamy stol zamiast tego dajemy jeden dlugi blat i od sciany odsuwamy mebelki gdzie od sciany zrobimy 2-3 polki bo nei ma szans dokupic szafki, a nei ma co calosci wymieniac. Ale za to do lazienki kupilismy podwujny slupek (bo tez nie bylo jak sie pomiescic) i jestem bardzo zadowolona :-)
Podwieszane sufity bardzo fajnei wygladaja, a oswietlenie tez bedzie w takim suficie?

ilonkasz przy starankach tez czasem moze sie poprzesuwac co neico ;-)

w zeszłym zrobiliśmy generalny remont całego piętra, M położył nowe podłogi i pomalował, płytki w kuchni ułożył, kupiliśmy meble na wymiar bo w kuchni jest wnęka i nie można było normalnych mebli kupić i byłam przekonana że wszystkie wydatki mamy z głowy, a tu nic z tego, gary mi się po prostu nie mieszczą :)

tak w suficie będą halogeny, jeszcze bym chciała płytki zmienić bo łazienka jest mała, płytki są ciemne a w łazience jest ciemno, no ale zobaczymy jak będzie z tym nowym oświetleniem, tym bardziej że kabiny jakie oglądaliśmy sa drobie

reklama
Do góry