reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mmm - bromergon odstawiłam jak się tylko dowiedziałam, że jestem w ciąży. Tak samo metformax. Teraz łykam Duphaston - piszą, że to na niedobór progesteronu:eek:

Aisim - czuję się zadziwiająco dobrze. Tylko ciągle głodna chodzę :tak: ale staram się nie obżerać. Jem mało ale często. Jako, że ciąża jeszcze jest młoda no i niestety przez to odklejenie istnieje ryzyko tfu tfu tfu tfu poronienia, to nie mam jeszcze wyznaczonej daty porodu. Ja obstawiam lipiec bo w końcu Kruszynka została poczęta w październiku więc tak wychodzi :tak::tak:

Nikiforka - ja też czuję się ok! Tylko ogromna sennośc mnie ogarnia około 20 i musze już codziennie iść o tej godzinie spać, bo padam na twarz! Ponadto tylko cycuchy mnie pobolewają i to tylko tyle moich objawów!! Sama nie wiem czy to dobrze czy żle!!
Trzymam za Ciebie kciuki i za Twoją fasolinkę!! Uważaj na siebie, bo ten okres jest dla nas najtrudniejszy!!:-)

reklama
Nikiforka - ja też czuję się ok! Tylko ogromna sennośc mnie ogarnia około 20 i musze już codziennie iść o tej godzinie spać, bo padam na twarz! Ponadto tylko cycuchy mnie pobolewają i to tylko tyle moich objawów!! Sama nie wiem czy to dobrze czy żle!!
Trzymam za Ciebie kciuki i za Twoją fasolinkę!! Uważaj na siebie, bo ten okres jest dla nas najtrudniejszy!!:-)
To super że wszystko jest ok, oby tak dalej :-)

Minie szybko:-)
Mam wolne ale juz rano wyjezdzamy z moim w moje rodzinne strony, jade na grob rodzicow, wiec czeka mnie dluga droga. No i w sobote niby wypada mi testowanie, ale tak sie jakos dziwnie nastrajam ze nie wiem czy nie bede moec stracha wykonac testa hehehe
Trzeba myśleć pozytywnie :-):tak: Dziewczyny ciągle tu powtarzają ze jak nie ma @ i temp ciągle jest wysoko to musi być dobrze :tak: Tak więc trzymam za Ciebie kciuki :)

Dziewczyny dziękuje!!!!!;-)

Jesteście wspaniałe, dziękuje za wszystkie słowa otuchy i wsparcia, oraz za zrozumienie w sprawie chwilowego odpoczynku!!!

Dzięki wam każdy dzień jest łatwiejszy, nie będę wymieniać każdej z osobna, bo chyba nie ma ani jednej, która by zignorowała mój kryzys - jeszcze raz dziękuję.

Dziś czuję się już lepiej, pogodziłam się z tym co się zbliża nieuchronnie i wiem, ze na tym się życie nie kończy, jeśli nie teraz to kiedyś na pewno!!!

Wszystkie ściskam i przytulam - buziaki!!!:tak:

Dziewczyny dziękuje!!!!!;-)

Jesteście wspaniałe, dziękuje za wszystkie słowa otuchy i wsparcia, oraz za zrozumienie w sprawie chwilowego odpoczynku!!!

Dzięki wam każdy dzień jest łatwiejszy, nie będę wymieniać każdej z osobna, bo chyba nie ma ani jednej, która by zignorowała mój kryzys - jeszcze raz dziękuję.

Dziś czuję się już lepiej, pogodziłam się z tym co się zbliża nieuchronnie i wiem, ze na tym się życie nie kończy, jeśli nie teraz to kiedyś na pewno!!!

Wszystkie ściskam i przytulam - buziaki!!!:tak:
Agniesiar milo widzieć że już humorek masz lepszy i nastawienie... Przykro było mi czytać wczorajsze Twoje wypowiedzi... Trzymaj się ciepło....
PS. Wszystkim nam się uda, jak nie "dziś" to "jutro" :-)

Milo slyszec Agniesiar że już lepiej, trzeba myśleć pozytywnie, wiem że czasami ciężko:tak:

Agniesiar milo widzieć że już humorek masz lepszy i nastawienie... Przykro było mi czytać wczorajsze Twoje wypowiedzi... Trzymaj się ciepło....
PS. Wszystkim nam się uda, jak nie "dziś" to "jutro" :-)

Kiedyś każda zobaczy te II upragnione krechy, mam tylko nadzieję, że będzie to szybko!!!!

A co tam u was, wiecie moze czy ktoś ma terez testować?

reklama
TESTUJĄCE:

Noukie- 29 pazdziernika

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -