reklama
jagodka1231
Fanka BB :)
Cholera, przeciez jestes w pracy a w domu czekasz na chłopaka? Kończe z tym. Mam nadzieje ze udowodniłam jak mało błyskotliwa jestes i ze nadal kłamiesz...
pisała,że dojechała do domu,bo ją szefowa zwolniła ze względu na wymioty..
przeczytaj sobie kilka postów do tyło bo napisałam ze szefowa mi dała wolne bo źle sie czułam itp.Cholera, przeciez jestes w pracy a w domu czekasz na chłopaka? Kończe z tym. Mam nadzieje ze udowodniłam jak mało błyskotliwa jestes i ze nadal kłamiesz...
jagodka1231
iwcia- pracuje i to w biurze i nie zmywam po sobie ;-)
Jagódko- moja córka ponad 4 lata a na wadze 16 kilo
Wojtek ma 3 lata skończone i waży 16 kilo. Na śniadanie je co najwyżej suchy chleb lub drożdżowkę lub parówki...ale i tak trzeba go namawiać. na obiad zupę...broń boże coś innego w postaci,mięso,ziemniaki...itp...warzywa-zapomnij,a na kolację tylko kaszka manna normalna nie z paczki!!!
jagodka1231
kurcze kurczak sie prawie spalil....hi hi hi ale ze mne kucharka...
PATI proszę nie denerwuj się!!! nie wolno ci!!!!
ja kubeczek myję po kawie, ale nie pisuję o tym na forum (ups, no właśnie napisałam, hłe)iwcia- pracuje i to w biurze i nie zmywam po sobie ;-)
znaczy nieźle gotujesz, czy synuś niewybredny?? ;-)mój ma rok i 5 mies i je przawie wszystko co mu ugotuję nieskromnie powiem ze nieźle mi to wychodzi ale on po prostu mam moje geny i nie jest wybredny
a tak poważnie, to chciałabym dobrze gotować.. niestety mam kilka 'sprawdzonych' dań a z improwizacji w kuchni to tylko porażki wychodzą
Tak ale dzisiaj pojechałam do pracy autem bo źle sie czułam ale jak mam np. jecha do sklepu gdzie mam nie całe 3km to sie w głowie nie miści do pracy mam 16 km to co mam na nogach chodzić???? . jak mój weźmie auto to jadę nyską do pracy ale dzisiaj nie wziął auta wiec pojechałam sobie autem to chyba można autem pojechaćMalwina pisalas wczoraj ze nie masz auta i ze chodzisz piechota naprawde nie pamietasz co piszesz???? Wydaje mi sie, ze Ty chcesz dobrze ale Ci nie wychodzi piszesz jakie niestworzone historie tylko po to zebysmy zwracaly na Ciebie uwage ale to tylko swiadczy jeszcze o twojej duzej niedojrzalosci emocjonalnej i ja tu zdecydowanie nie decydowalabym sie na Twoim miejscu na dziecko najpierw musisz nad soba popracowac bo dziecko to nie rozowy maluch usmiechajacy sie kazdego dnia balabym sie tobie dac pod opieke malucha a wiesz ze zycie zazwyczaj daje w kosc i to nie takie proste tymbardziej majac takie emocje w sobie jakie masz Ty no i taki wiek Pomysl sobie nad swoim zyciem moze udaj sie na jakas terapie napewno Ci pomoga;-)
Boze mam niejadka:-( ma ponad 2 latka a wazy ok 11 kg
jak się ma prawko
reklama
Malwino, nie będę komentować.. ale proszę grzecznie.. daj już spokój!
Ja już pisałam o naszej mlodej mamie i czytając jej posty tak myślę to chyba jakaś podpucha na formum może prze jego moderatorów aby wprowadzić trochę zamieszania i adrenaliny hihihi poza tym ... kto pokazuje sukienki ślubne do wyboru forumkowiczkom takie rzeczy pokasuje się przyjaciółka albo mamie a nie obcym babom
Podziel się: