reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mój ma rok i 5 mies i je przawie wszystko co mu ugotuję :) nieskromnie powiem ze nieźle mi to wychodzi ale on po prostu mam moje geny i nie jest wybredny:-D

reklama
iwcia- pracuje i to w biurze :-D:-D:cool2: i nie zmywam po sobie ;-)

Jagódko- moja córka ponad 4 lata a na wadze 16 kilo :wściekła/y:

Wojtek ma 3 lata skończone i waży 16 kilo. Na śniadanie je co najwyżej suchy chleb lub drożdżowkę lub parówki...ale i tak trzeba go namawiać. na obiad zupę...broń boże coś innego w postaci,mięso,ziemniaki...itp...warzywa-zapomnij,a na kolację tylko kaszka manna normalna nie z paczki!!!

iwcia- pracuje i to w biurze :-D:-D:cool2: i nie zmywam po sobie ;-)
ja kubeczek myję po kawie, ale nie pisuję o tym na forum (ups, no właśnie napisałam, hłe)

mój ma rok i 5 mies i je przawie wszystko co mu ugotuję :) nieskromnie powiem ze nieźle mi to wychodzi ale on po prostu mam moje geny i nie jest wybredny:-D
znaczy nieźle gotujesz, czy synuś niewybredny?? ;-)
a tak poważnie, to chciałabym dobrze gotować.. niestety mam kilka 'sprawdzonych' dań a z improwizacji w kuchni to tylko porażki wychodzą:eek:

Malwina pisalas wczoraj ze nie masz auta i ze chodzisz piechota:sorry: naprawde nie pamietasz co piszesz???? Wydaje mi sie, ze Ty chcesz dobrze ale Ci nie wychodzi:no: piszesz jakie niestworzone historie tylko po to zebysmy zwracaly na Ciebie uwage:sorry: ale to tylko swiadczy jeszcze o twojej duzej niedojrzalosci emocjonalnej i ja tu zdecydowanie nie decydowalabym sie na Twoim miejscu na dziecko najpierw musisz nad soba popracowac bo dziecko to nie rozowy maluch usmiechajacy sie kazdego dnia:sorry: balabym sie tobie dac pod opieke malucha a wiesz ze zycie zazwyczaj daje w kosc i to nie takie proste tymbardziej majac takie emocje w sobie jakie masz Ty no i taki wiek:sorry: Pomysl sobie nad swoim zyciem moze udaj sie na jakas terapie napewno Ci pomoga;-)

Boze mam niejadka:-( ma ponad 2 latka a wazy ok 11 kg:sorry:
Tak ale dzisiaj pojechałam do pracy autem bo źle sie czułam ale jak mam np. jecha do sklepu gdzie mam nie całe 3km to sie w głowie nie miści do pracy mam 16 km to co mam na nogach chodzić???? . jak mój weźmie auto to jadę nyską do pracy ale dzisiaj nie wziął auta wiec pojechałam sobie autem to chyba można autem pojechać
jak się ma prawko:)

reklama
Malwino, nie będę komentować.. ale proszę grzecznie.. daj już spokój!

Ja już pisałam o naszej mlodej mamie i czytając jej posty tak myślę to chyba jakaś podpucha na formum może prze jego moderatorów aby wprowadzić trochę zamieszania i adrenaliny hihihi poza tym ... kto pokazuje sukienki ślubne do wyboru forumkowiczkom takie rzeczy pokasuje się przyjaciółka albo mamie a nie obcym babom :tak:

Do góry