reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pati to i tak dobrze, że pyta co zrobiłąś i rozumiem chętnie zjada... ja czasem się muszę nagimnastykować, żeby moja "hrabianka" zjadła to co upichcę.
Kusska... znów jakaś chryja... wystarczy ostatnie dwie strony przejrzeć

A ledwo co do domu autem dojechałam co chwile mi sie słabo robiło i mnie mdliło musiałam sie zatrzyma na chwile bo bym nie wyrobiła i jeszcze jakis wypadek spowodowała

Malwina pisalas wczoraj ze nie masz auta i ze chodzisz piechota:sorry: naprawde nie pamietasz co piszesz???? Wydaje mi sie, ze Ty chcesz dobrze ale Ci nie wychodzi:no: piszesz jakie niestworzone historie tylko po to zebysmy zwracaly na Ciebie uwage:sorry: ale to tylko swiadczy jeszcze o twojej duzej niedojrzalosci emocjonalnej i ja tu zdecydowanie nie decydowalabym sie na Twoim miejscu na dziecko najpierw musisz nad soba popracowac bo dziecko to nie rozowy maluch usmiechajacy sie kazdego dnia:sorry: balabym sie tobie dac pod opieke malucha a wiesz ze zycie zazwyczaj daje w kosc i to nie takie proste tymbardziej majac takie emocje w sobie jakie masz Ty no i taki wiek:sorry: Pomysl sobie nad swoim zyciem moze udaj sie na jakas terapie napewno Ci pomoga;-)

Ja też bym bardzo chciała,żeby mój syncio zjadł coś....na śniadanie i kolację szczególnie.......

Boze mam niejadka:-( ma ponad 2 latka a wazy ok 11 kg:sorry:

reklama
Malwina pisalas wczoraj ze nie masz auta i ze chodzisz piechota:sorry: naprawde nie pamietasz co piszesz???? Wydaje mi sie, ze Ty chcesz dobrze ale Ci nie wychodzi:no: piszesz jakie niestworzone historie tylko po to zebysmy zwracaly na Ciebie uwage:sorry: ale to tylko swiadczy jeszcze o twojej duzej niedojrzalosci emocjonalnej i ja tu zdecydowanie nie decydowalabym sie na Twoim miejscu na dziecko najpierw musisz nad soba popracowac bo dziecko to nie rozowy maluch usmiechajacy sie kazdego dnia:sorry: balabym sie tobie dac pod opieke malucha a wiesz ze zycie zazwyczaj daje w kosc i to nie takie proste tymbardziej majac takie emocje w sobie jakie masz Ty no i taki wiek:sorry: Pomysl sobie nad swoim zyciem moze udaj sie na jakas terapie napewno Ci pomoga;-)

Boze mam niejadka:-( ma ponad 2 latka a wazy ok 11 kg:sorry:

moj Alanek wazy ok 25 kg,a Xavi to niejadek,ma rok i 10 mies i wazy 13,wczoraj prosilam lekarza o jakies leki na apetyt dla niego,powiedzial ze waga prawidlowa,po prostu jest szczuply;-)
a zapomnialam Wam napisac po wczorajszej wizycie w szpitalu u pediatry po 10 mies badan dozli do tego ze Xavi ma silna alergire pokarmowa stad czeste biegunki:zawstydzona/y::-( 23 mamy esty alergiczne na co a zeby bylo smiesznie to z wynikami dopiero w styczniu pierwszy wolny termin:baffled:

Do góry