reklama
Pati to i tak dobrze, że pyta co zrobiłąś i rozumiem chętnie zjada... ja czasem się muszę nagimnastykować, żeby moja "hrabianka" zjadła to co upichcę.
Kusska... znów jakaś chryja... wystarczy ostatnie dwie strony przejrzeć
Kusska... znów jakaś chryja... wystarczy ostatnie dwie strony przejrzeć
jagodka1231
Fanka BB :)
Pati to i tak dobrze, że pyta co zrobiłąś i rozumiem chętnie zjada... ja czasem się muszę nagimnastykować, żeby moja "hrabianka" zjadła to co upichcę.
Ja też bym bardzo chciała,żeby mój syncio zjadł coś....na śniadanie i kolację szczególnie.......
agast22
Fanka BB :)
Cholera, przeciez jestes w pracy a w domu czekasz na chłopaka? Kończe z tym. Mam nadzieje ze udowodniłam jak mało błyskotliwa jestes i ze nadal kłamiesz...Test dopiero zrobię o 13 jak mój przyjedzie do domu
Noukie
Majowa mama 2007
A ledwo co do domu autem dojechałam co chwile mi sie słabo robiło i mnie mdliło musiałam sie zatrzyma na chwile bo bym nie wyrobiła i jeszcze jakis wypadek spowodowała
Malwina pisalas wczoraj ze nie masz auta i ze chodzisz piechota naprawde nie pamietasz co piszesz???? Wydaje mi sie, ze Ty chcesz dobrze ale Ci nie wychodzi piszesz jakie niestworzone historie tylko po to zebysmy zwracaly na Ciebie uwage ale to tylko swiadczy jeszcze o twojej duzej niedojrzalosci emocjonalnej i ja tu zdecydowanie nie decydowalabym sie na Twoim miejscu na dziecko najpierw musisz nad soba popracowac bo dziecko to nie rozowy maluch usmiechajacy sie kazdego dnia balabym sie tobie dac pod opieke malucha a wiesz ze zycie zazwyczaj daje w kosc i to nie takie proste tymbardziej majac takie emocje w sobie jakie masz Ty no i taki wiek Pomysl sobie nad swoim zyciem moze udaj sie na jakas terapie napewno Ci pomoga;-)
Ja też bym bardzo chciała,żeby mój syncio zjadł coś....na śniadanie i kolację szczególnie.......
Boze mam niejadka:-( ma ponad 2 latka a wazy ok 11 kg
Moja waży około 13 kg, a ma 2,5 roku... bywa że nic nie chce, ale są dni, że ciągle buźką rusza.. a żelki, i czekoladkę to by mogła na każde danie jeść ;-)
reklama
Malwina pisalas wczoraj ze nie masz auta i ze chodzisz piechota naprawde nie pamietasz co piszesz???? Wydaje mi sie, ze Ty chcesz dobrze ale Ci nie wychodzi piszesz jakie niestworzone historie tylko po to zebysmy zwracaly na Ciebie uwage ale to tylko swiadczy jeszcze o twojej duzej niedojrzalosci emocjonalnej i ja tu zdecydowanie nie decydowalabym sie na Twoim miejscu na dziecko najpierw musisz nad soba popracowac bo dziecko to nie rozowy maluch usmiechajacy sie kazdego dnia balabym sie tobie dac pod opieke malucha a wiesz ze zycie zazwyczaj daje w kosc i to nie takie proste tymbardziej majac takie emocje w sobie jakie masz Ty no i taki wiek Pomysl sobie nad swoim zyciem moze udaj sie na jakas terapie napewno Ci pomoga;-)
moj Alanek wazy ok 25 kg,a Xavi to niejadek,ma rok i 10 mies i wazy 13,wczoraj prosilam lekarza o jakies leki na apetyt dla niego,powiedzial ze waga prawidlowa,po prostu jest szczuply;-)
a zapomnialam Wam napisac po wczorajszej wizycie w szpitalu u pediatry po 10 mies badan dozli do tego ze Xavi ma silna alergire pokarmowa stad czeste biegunki:-( 23 mamy esty alergiczne na co a zeby bylo smiesznie to z wynikami dopiero w styczniu pierwszy wolny termin
Podziel się: