reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wybacz, nie miałam pojęcia ze istnieje cos takiego. Wnioskuję z tego ze ty nie masz nawet matury!? Matko jedyna! Oj, stwierdzam stanowczo ze to nie czas na dziecko, a na dalszą edukacje.

Przepraszam ze to napisze ale nie każdy chce mieć maturę ja po prostu chce mieć tą szkolę co robiłam i to mi wystarczy jak narazie a jak nie to zrobię sobie technikum uzupełniające narazie mam prace i nie chce jej stracić.
wiec narazie trzymam się pracy i nie chce iść dalej do szkoły

reklama
Przepraszam ze to napisze ale nie każdy chce mieć maturę ja po prostu chce mieć tą szkolę co robiłam i to mi wystarczy jak narazie a jak nie to zrobię sobie technikum uzupełniające narazie mam prace i nie chce jej stracić.
wiec narazie trzymam się pracy i nie chce iść dalej do szkoły

:szok::szok::szok: Bardzo ambitna jestes. Gratuluje!

ja lece obiadek robic bo zawsze jak odbieram Alanka ze szkoly to cala droge pyta:"a co na obiadek mi zrobilas...?"wole miec wszytko gotowe zanim po niego pojde,milego dnia i buzka
KURA DOMOWA rusza do akcji hi hi

reklama
Do góry