reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To po co mnie agasta osądza jak napisałam wcześniej że mnie szefowa zwolniła bo źle sie czuje.
Dobra zmykam z stąd bo i tak już się nie będę starać jak narazie wiec nie mam po co pisać.
Jeszcze raz wam dziewczyny życzę powodzenia nie wiem czy jeszcze kiedyś napisze może kiedyś jak już będę się starać w przyszłym roku jak narazie papa

reklama
Raz pisze, że chce być w ciąży, za chwilę że jak nie będzie to poczeka rok może dwa ewidentnie nas zaczepia aby wzbudzić nasze zainteresowanie ... nie ma co się spinać ;)

Motylku akurat o pokazywaniu roznych rzeczy mnie mozna tez posadzic:-p bo wieczorami rozne rzeczy sobie pokazujemy np bizuterie itp rzeczy:sorry:

A kupilam 10 testow ciazowych:rofl2: 10 testow owu:rofl2: i bede szalec w tym miesiacu:-):-D:rofl2::-D

nie moge czytac bo brzuch mie tak boli ze sprawdzam na bieliznie czy krwi nie ma ,ja juz 2 ciaze mialam na podtrzymaniu i tego dziecka tez nie chce stracic,ide pa pa

po prostu czuje sie winna

PATI- nie czuj się winna...spokojnie....dałyśmy jej wszystkie szansę i jej nie wykorzystała....jej sprawa,a ty się nie przejmuj!!!! Ja tobie radzę iść do lekarza i od razu położyć się do łóżeczka,kochana,teraz twoje i maleństwa zdrowie jest najwazniejsze,a nie jakiejs tam malwiny....proszę uspokój się!!!!!głowa do góry,przecież my nie mamy żadnych pretensji do ciebie..skąd mogłaś to wiedzieć?hm?

Cześć Kochane,
widzę, że tu znowu jakaś burza...

Pati, Ty się tutaj niczym nie denerwuj...:-) To przeciez nie jest Twoja wina, że ktoś ma problemy sam ze sobą i przy okazji ostro się nudzi, kłamie jak najęty i próbuje igrać z uczuciami innych...

A co do Malwiny, to no comment... dobrze by było aby zablokowac tego użytkownika...

Iwcia- w poprzedniej ciązy pracowałam do końca 7 miesiąca. W kazdej chwili można iść na zwolnienie płatne 100%. Przy drugim dziecku przysługuje mi urlop macierzyński w wymiarze 20 tygodni od dnia porodu. Potem mozna isc na urlop wychowawczy niepłatny na max. 3 lata.
Nie wiem jak bedzie teraz. Jak bede chciała odpocząc to sobie pójde na zwolnienie na 2 tygodnie, potem wróce, potem moze znowu itd. Nie ma z tym problemu u mnie w firmie :)

reklama
no, no...od wczoraj was podczytuję i przyznam, że wątek z MAlwinką czyta się jak powieść detektywistyczną:-)
Witajcie dziewuszki!!!!!!!!!!!!Widzę, że wąteczek kwitnie:-)
U mnie zamieszanie na całego, w pracy ruszyły trzy projekty wychowawcze, roboty po same łokcie...teraz mam 2 dni wolnego i regeneruje siły:-)Owulka zbliża się wielkimi krokami, zaopatrzyłąm się w teściowy owu na ciążowe na allegro- jutro powinny przyjść pocztą. Podejrzewam, że test owu wyjdzie pozytywny w pt albo sobotę, mąż jest na tzw. "przetrzymaniu":-)Zyje w abstynencji od piątku i regeneruje chłopaków do pracy:-)
PAti, słońce, ty się małolatą nie denerwuj, dbaj o siebie i swoją fasolkę:-)

Do góry