Tobie się nie dziwię , ale ja też nie wiemKurcze tez by sie zgadzalo bo moze tempka wlasnie przed ouw sie obnizyla
Marti staram sie jak moge ale ja naprawde nie wiem o co kaman
muszę uciekać, zajrzę później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie się nie dziwię , ale ja też nie wiemKurcze tez by sie zgadzalo bo moze tempka wlasnie przed ouw sie obnizyla
Marti staram sie jak moge ale ja naprawde nie wiem o co kaman
Tobie się nie dziwię , ale ja też nie wiem
jajniki bolały mnie rano, potem czułam się jak na @ i tak własnie bolał mnie brzuch i tak nawet myślałam co jest grane pewnie dostanę @ , poszłam do łazienki i patrze jest! a teraz mnie już tak nie boli tylko tak niżej, bardzo nisko
Jesli przyjac, ze masz teraz poczatek @ (ale poki plamienie tylko- to jeszcze nie @) to owulka jak najbardziej w 12dc i masz tam nawet cos w rodzaju "ovulation dip"-tak jak i ja mam za kazdym razem-w dniu owulacji temperatura spada do nanizszego poziomu.Ale te temperatury w lutealnej stanowczo za niskie i moze rzeczywiscie dopiero teraz owulacja I moze sie okazac, ze najplodniejszy sluz bedzie wlasnie w czasie krwawienia....czyli owu faktycznie mogła byc 12dc?
FF samo ci utworzy nowy wykres, ale gdy zaznaczysz krwawienie, a nie plamieniemellisa, noukie
tylko teraz mam pytanie, zakładając ,ze dziś 1dc to mam na wykres wpisać tą niską dzisiejszą tempkę tak?
ps. nic mnie juz nie boli, jest mi tylko trochę niedobrze, ale dalej plamię...
Ja niestety gdybym miala taka sytuacje to z baby nici, bo mojemu mezowi religia zabrania serduszkowania w takie dni.ostatnie 3 tak , co 29-30 dni, wcześniej szalały ale jakoś się uspokoiło , chyba muszę mojego psychicznie nastawić na staranka z towarzystwem plamienia;-)