reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczyny,
ja tez juz wszystko posprzątałam i siadłam troche odpocząć bo wieczorem jeszcze do pracy :baffled:

noukie
no mówię ,że nastawiam się na @ , jeszcze mnie przeczucie w tej kwestii nie zawiodło ;-)
a co do mojego termometru i mierzeniu na śpiocha rano to się juz nie wypowiadam:-D

marilla mnie jeszcze zastanawia gdzie mierzysz tempke? w ustach?

reklama
tak powinna być 4.09 tylko zauważyłam ,że wcześniej cykle miałam nieregularne, a odkąd się staramy są co 29-30 dni prawie jak w zegarku , więc zakładam że tak będzie i tym razem:-)
dzięki za trzymanie kciuków;-) ja za nas wszystkie trzymam, szkoda ,że mam tylko dwa;-)

Nie dziekuje ;-) jak tomowia zeby nei zapeszyc. Masz racje 2 kciuki to malo ale w grupie sila :tak: wszystkie bedziemy trzymac to niebawem Nam wszystkim uda sie wyzbyc @, a cieszyc sie obecnoscia fasolek:-)

bo wygląd śluzu w poprzednim cyklu nie wskazywał na owulacje :(
a jaki byl ten sluz?

Poki nie ma @ jest szansa Dziewczyny ;-)
.
U mnie wlasnie sie pojawila @ Koniec jakichkolwiek zludzen.
chodzi o to ,że @ powinna być 27-28.08 a gin stwiedziła dni płodne 25.08 czyli to nie trzyma się kupy ,cykle mam 28 dni, a jak narazie @ nie ma więc czekam ,test I krecha
Czyli Ci sie wydluzyl cykl i mze nawet jestes przed owulacja. Mialas juz plodny sluz?

mellisa
tak w ustach.

wiadomość z ostatniej chwili-dostałam @ przed chwilą :-( kurna prawie jak na zawołanie! nie jestem zawiedziona ,że przyszła . Zastanawiam się tylko dlaczego w 24dc????
czyli owu faktycznie mogła byc 12dc?

Ostatnia edycja:
mellisa
tak w ustach.

wiadomość z ostatniej chwili-dostałam @ przed chwilą :-( kurna prawie jak na zawołanie! nie jestem zawiedziona ,że przyszła . Zastanawiam się tylko dlaczego w 24dc????

:-:)-:)-:)-( pewnie owulka byla jednak 12:sorry2:

Wiecie co jak ja mam juz dostac tej @ to niech mnie zaskoczy i niech przylezie szybko ale umarlabym chyba jakby mi sie spozniala kilka dni i wtedy przylazla:(

Ostatnia edycja:
U mnie wlasnie sie pojawila @ Koniec jakichkolwiek zludzen.

czyli owu faktycznie mogła byc 12dc?
Szkoda wielka :-( ale nowy cykl to nowa nadzieja, oby nowe cykle byly dla Was bardziej owocne, trzymam mocno kciuki aby to byla ostatnia @ w najblizszych 9 miesiacach;-)
:-:)-:)-:)-( pewnie owulka byla jednak 12:sorry2:
Zgadzam sie z Noukie, mozliwe ze owolka psikusa zrobila i pojawila sie 12dc

reklama
Do góry