reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hope- ile masz lat jesli moge spytac?

.
skonczone niedawno 33

Witam...

Dziewczyny, a Wy na prawdę wstrzymujecie przytulańska zanim przyjdzie godzina zero... :szok:?
U mnie tak sie nie da, a nie chce tez dodatkowo meza stresowac. A ze miewam i bardzo dlugie cykle, to i pozniej (wtedy kiedy powinnismy) mamy mniej zapalu, a w tym miesiacu to ja musialam mojego meza zmolestowac ;-)

ja dziś też mam wolne i nic jeszcze w domu nie zrobiłam tylko też siedzę na forum, generalnie chyba jestem uzależniona od kompa:tak:
Witaj w klubie :-):-):-)

powiem Ci że średnio mi się widzi chodzić w 8-9 miesiacu ciaży w lato, to musi być masakra... wolałabym tego uniknąć, ale jak tak mi wypadnie to trudno jakoś to przezyję:-)
A ja mieszkam w upalnym kraju i rodzilam wczesnym popoludniem pod koniec lipca. Na sali porodowej byla klimatyzacja, a ze mnie i tak lal sie pot...

no to juz, zróbmy listę...

Agapas: 31.08. ???
Martilla: 4.09 ???
Marzi55: 10.09

:-D
hope33-oby jutro 29.08

Eijf ja nie zaraziłam:pPPPP:-) owocnych testow zycze mam nadzieje ze komus w koncu sie uda otworzyc watek majowy...ja chyba chcialabym zostac jeszcze raz lipcoweczka.mam dwoch kuzynow braci z lipca-fajne są Raczki:)
A ja nie mam nic przeciwko raczkom, ale byczek bylby chyba lepszy (i predzej :tak:)

reklama
hope33 jutro testujesz?????????:-):-):-) nie znam sie za bardzo na wykresach ale Twoj wyglada obiecująco!!! nie trzymaj nas zbyt dlugo w niepewnosci!!!

no każdy mam inne zdanie:-D ja bym chciała urodzić na wiosnę ew.początek lata ale co bedzie to bedzie :-) aby było!
Ja zawsze chciałam na wiosnę, albo późną zimą, żeby dziecko miało kilka miesięcy w lecie i mogło dużo skorzystać ze spacerków i słoneczka :tak: no ale te najlepsze miesiące dla mnie przeminęły właśnie, najbliższy termin to czerwiec. I teraz już mi nie zależy, niech będzie choćby i listopad, wązne żeby w przeciągu kilku najbliższych miesięcy się udało...
A chciałam wczesną wiosną, bo lekarze mówią, że to najlepsza pora - chodzi nie tylko o miesiąc narodzin ale też o czas poczęcia dziecka... matki są latem lepiej odżywione, więcej witamin jest dostępnych w świeżych owocach i warzywach, a dziecko które w pierwszych miesiącach życia może być na dworze wzmacnia kości (wit. D), podobno też ludzie urodzeni jesienią i wczesną zimą mają większe skłonności do zapadania na depresję (hihi to ja też bo w grudnia :-)) takie badania sobie kiedyś czytałam.
no to juz, zróbmy listę...

Agapas: 31.08. ???
Martilla: 4.09 ???
Marzi55: 10.09

:-D
ojej jak macie fajnie :-D ja to jeszcze mam ponad tydzień do dni płodnych...na razie @...
Eijf ja nie zaraziłam:pPPPP:-) owocnych testow zycze mam nadzieje ze komus w koncu sie uda otworzyc watek majowy...ja chyba chcialabym zostac jeszcze raz lipcoweczka.mam dwoch kuzynow braci z lipca-fajne są Raczki:)
a mi wszystko jedno jaki znak zodiaku bo nie wierzę w te wszystkie horoskopy :-p:cool2:

dziewczyny mi już na prawdę wszystko jedno kiedy się urodzi mimo ,że tak chciałam na wiosnę i może przez to ,że tak chciałam to się jednak nie udało , ale teraz najważniejsze żeby zdecydowało się to dzieciatko do mnie przyjść:-)

a czemu tam na liście testujący są obok mnie znaki zapytania? testuję 4.09 jeśli się @ nie zjawi, własnie byłam w sklepie i mam test, ale jakiś taki mierny chyba więc to nie bedzie jedyny jaki zrobie:-)

hope
rzeczywiście tempka obiecująca, trzymam kciuki!

muszę wam powiedzieć,że czuję się jak na @ ... plecy pobolewają i te moje zmienne humorki (już dziś przerabiałam wszystko od radości, przez wściekłość po łzy) także jak dla mnie to @ będzie na 100%

hej mmm
widzę,że nie chce Ci sie czytać :-)
na razie fasolek brak

wrzuce wam coś dla śmiechu
[video=youtube;CQo2FJPLeQk]http://www.youtube.com/watch?v=CQo2FJPLeQk[/video]

reklama
no kochana ładnie ładnie, może coś z tego będzie?? :tak:;-) zrobisz test jutro, jeśli @ się nie pojawi??
Tak, ale jesli sie nie pojawi oraz temperatura nie pojdzie ostro w dol.... Ale dla mnie juz sama faza lutealna 12 dni to by bylo mile uczucie, a nie 10-11 dni jak do tej pory.....
Wszystkim trzymajacym kciuki-dziekuje!

Do góry