skonczone niedawno 33hope- ile masz lat jesli moge spytac?
.
U mnie tak sie nie da, a nie chce tez dodatkowo meza stresowac. A ze miewam i bardzo dlugie cykle, to i pozniej (wtedy kiedy powinnismy) mamy mniej zapalu, a w tym miesiacu to ja musialam mojego meza zmolestowac ;-)Witam...
Dziewczyny, a Wy na prawdę wstrzymujecie przytulańska zanim przyjdzie godzina zero... ?
Witaj w klubie :-):-):-)ja dziś też mam wolne i nic jeszcze w domu nie zrobiłam tylko też siedzę na forum, generalnie chyba jestem uzależniona od kompa
A ja mieszkam w upalnym kraju i rodzilam wczesnym popoludniem pod koniec lipca. Na sali porodowej byla klimatyzacja, a ze mnie i tak lal sie pot...powiem Ci że średnio mi się widzi chodzić w 8-9 miesiacu ciaży w lato, to musi być masakra... wolałabym tego uniknąć, ale jak tak mi wypadnie to trudno jakoś to przezyję:-)
hope33-oby jutro 29.08no to juz, zróbmy listę...
Agapas: 31.08. ???
Martilla: 4.09 ???
Marzi55: 10.09
A ja nie mam nic przeciwko raczkom, ale byczek bylby chyba lepszy (i predzej )Eijf ja nie zaraziłamPPPP:-) owocnych testow zycze mam nadzieje ze komus w koncu sie uda otworzyc watek majowy...ja chyba chcialabym zostac jeszcze raz lipcoweczka.mam dwoch kuzynow braci z lipca-fajne są Raczki