reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

marzi-starania mialam zaczac wczoraj ale moj ogladal jakis film,pozno sie zrobilo i juz mi sie nie chcialo.Sprobuje dzis:)poza tym mam jeszcze gesty,kremowy sluz czyli nieplodny no ale starania zaczac i tak chyba pora.tak na wszelki wypadek.co do testowania to zazwyczaj robie pierwszy ok 10dpo bo moze wtedy wyjsc.nigdy nie czekam do dnia @ bo bym nie wytrzymala.powiem ci ze jak mam w domu test to robie.wczoraj z ciekawosci i glupoty moze zrobilam jeden co mialam przywieziony z pl.slyszalam ze czesto potrafi klamac i wyobraz sobie ze wyszla mi delikatna druga linia!nie powinna wychodzic bo nie dosc ze normalna @ mialam,to negatywna bete (cos chyba 1 byla),poza tym tempa spadla do ok 36,4-36,5 wiec nie mial prawa wyjsc!Ciesze sie ze go nie zrobilam w tym cyklu przed @ bo juz bym sie cieszyla.zakupie te ktore nigdy nawet cienia mi nie pokazaly.

agapas-ciezka sytuacja i nie zazdroszcze.zycie w niepewnosci to chyba gorsze niz zycie z @...

reklama
Eijf i Marzi55 :-) to ja miałam podobnie jak wy :-D:-D. Chodziłam swego czasu po sklepach z art. dziecięcymi i zachwycałam się tymi ślicznymi ciuszkami i ich mini rozmiarami :-D:-D. Marzyłam sobie jak cudownie w tych ciuszkach wyglądałoby moje maleństwo... a jak wchodziałm do sklepu z wózkami to już w ogóle szał, jakbym mogła to od razu bym kupiła - takie małe szaleństwo - na szczęście przeszło mi to, ale doskonale pamiętam te uczucie i rozumiem Was :-):-). Chyba wiele kobiet w pewnym okresie ich życia dopada takie "szaleństwo". A żeby było lepiej to wciągałam w to swojego męża, trochę sie buntował ale chodził ze mną... hehe...

Dzieki dziewczyny za kciukasy :-) i masz rację Eijf.... ta niepewność i oczekiwanie dobija.... Biję się z myślami czy nie zrobić znowu testu, ale nie wiem nawet ile po ilu dniach po tej luteinie powinna wystąpić miesiączka ??? Może wiecie cos na ten temat. Moja jedna kupela dostała po 5 dniach a druga po 3 - czyli dość szybko...

Eijf i Marzi55 :-) to ja miałam podobnie jak wy :-D:-D. Chodziłam swego czasu po sklepach z art. dziecięcymi i zachwycałam się tymi ślicznymi ciuszkami i ich mini rozmiarami :-D:-D. Marzyłam sobie jak cudownie w tych ciuszkach wyglądałoby moje maleństwo... a jak wchodziałm do sklepu z wózkami to już w ogóle szał, jakbym mogła to od razu bym kupiła - takie małe szaleństwo - na szczęście przeszło mi to, ale doskonale pamiętam te uczucie i rozumiem Was :-):-). Chyba wiele kobiet w pewnym okresie ich życia dopada takie "szaleństwo". A żeby było lepiej to wciągałam w to swojego męża, trochę sie buntował ale chodził ze mną... hehe...

Mój mąż tez się buntuje...:-D i mówi mi, ze jeszcze sie nachodzi...;-) a najlepiej śmiać mi się chce bo widząc mnie jak się zastanawiam czy oby się udało czy nie, mówi do mnie, że jak się nie uda to znaczy, ze pieniądze wydane na antykoncepcję przez te ostatnie 10 lat to kasa wyrzucona w błoto...;-)
hihihihi

agapas-mnie tez juz troche przeszlo he he.zaczne kupowac jak w ciazy bede.wozki to obserwowalam raczej na ulicy.na dzien dzisiejszy to wiem ze zakupie chyba bugaboo (www.bugaboo.com) prosty,nowoczesny, lekki i ludzie go chwala.Quinny tez jest spoko ale bardzo duzo ludzi tu go ma co go w sumie nie wyklucza.jak bede szukala to potestuje na razie tylko ogladam na ulicy

marzi-tez sie ostatnio smialam ze po co sie trulam tymi tabletkami anty.no ale najczesciej tak jest ze jak sie nie chce to sie udaje...

agapas-mnie tez juz troche przeszlo he he.zaczne kupowac jak w ciazy bede.wozki to obserwowalam raczej na ulicy.na dzien dzisiejszy to wiem ze zakupie chyba bugaboo (www.bugaboo.com) prosty,nowoczesny, lekki i ludzie go chwala.Quinny tez jest spoko ale bardzo duzo ludzi tu go ma co go w sumie nie wyklucza.jak bede szukala to potestuje na razie tylko ogladam na ulicy

marzi-tez sie ostatnio smialam ze po co sie trulam tymi tabletkami anty.no ale najczesciej tak jest ze jak sie nie chce to sie udaje...

Fajny ten wózek...:tak: chociaż teraz jest moda na te wszystkie wzorzaste... z kółkiami, kropkami, itp... z wózkiem to sie jednak wstrzymam... chioć wybrać już można, nie?:-D

A co da anty to wydałam na nie majątek.. ale założę się, ze jakbym tylko nie wzięła jedne miesiąc i poszła na całość to było by bobo...:-p tak jak mówisz eijf zawsze tak właśnie jest... życie to nie je bajka...:angry:

:-) Oj dokładnie, jakbyśmy nie brały anty to pewnie już dawno byśmy powpadały... ale zdecydowanie, zawsze odkąd pamiętam chciałam zajść w ciążę jak już będę wykształcona, będę miała męża i dobrą pracę.... Dzisiaj mam to wszystko ale wiem też, że to nie jest pelne szczęście.... Ech... człowiek uczy się całe życie.... ;-)

Dzieki dziewczyny za kciukasy :-) i masz rację Eijf.... ta niepewność i oczekiwanie dobija.... Biję się z myślami czy nie zrobić znowu testu, ale nie wiem nawet ile po ilu dniach po tej luteinie powinna wystąpić miesiączka ??? Może wiecie cos na ten temat. Moja jedna kupela dostała po 5 dniach a druga po 3 - czyli dość szybko...

Już ci pisałam, że moja kumpela za biurka zjadła całe opakowanie i nic @ jak nie było tak nie było, zrobiła test i wyszedł pozytyw:-)

reklama
;-) witam i ja równiez zaczynam nowy już n-ty cykl starań.
Rano doznałam szoku bo mój M sam nie może doczekac się nocy:szok:, ale to tylko wstęp do gry na poprawę żołnierzyków przed decydującą grą:-D:cool2:

Witam...

Dziewczyny, a Wy na prawdę wstrzymujecie przytulańska zanim przyjdzie godzina zero... :szok:? Ja to obawiam sie, ze jakbym tak najpierw niedopuściała, a potem na cąłego... to mój B mógłby się poczuc ostro wykorzystany...:baffled: nie to żeby Mu to przeszkadzało, ale może jakiś taki niesmak...:cool2:

Do góry