eijf
Fanka BB :)
marzi-starania mialam zaczac wczoraj ale moj ogladal jakis film,pozno sie zrobilo i juz mi sie nie chcialo.Sprobuje dzispoza tym mam jeszcze gesty,kremowy sluz czyli nieplodny no ale starania zaczac i tak chyba pora.tak na wszelki wypadek.co do testowania to zazwyczaj robie pierwszy ok 10dpo bo moze wtedy wyjsc.nigdy nie czekam do dnia @ bo bym nie wytrzymala.powiem ci ze jak mam w domu test to robie.wczoraj z ciekawosci i glupoty moze zrobilam jeden co mialam przywieziony z pl.slyszalam ze czesto potrafi klamac i wyobraz sobie ze wyszla mi delikatna druga linia!nie powinna wychodzic bo nie dosc ze normalna @ mialam,to negatywna bete (cos chyba 1 byla),poza tym tempa spadla do ok 36,4-36,5 wiec nie mial prawa wyjsc!Ciesze sie ze go nie zrobilam w tym cyklu przed @ bo juz bym sie cieszyla.zakupie te ktore nigdy nawet cienia mi nie pokazaly.
agapas-ciezka sytuacja i nie zazdroszcze.zycie w niepewnosci to chyba gorsze niz zycie z @...
agapas-ciezka sytuacja i nie zazdroszcze.zycie w niepewnosci to chyba gorsze niz zycie z @...