reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
agapas-rob test.to nie majatek

marzi-nie nie wstrzymujemy sie tylko do godziny 0 ale czestotliwosc sie zwieksza...choc w tym cyklu chyba szalec nie bede bo i tak nic mi to nie dalo.co do wozka to tej wzorzastej mody tu nie widzialam jeszcze ale i tak chyba postawie na klasyke bo moda zbyt szybko sie zmienia.

Witam...

Dziewczyny, a Wy na prawdę wstrzymujecie przytulańska zanim przyjdzie godzina zero... :szok:? Ja to obawiam sie, ze jakbym tak najpierw niedopuściała, a potem na cąłego... to mój B mógłby się poczuc ostro wykorzystany...:baffled: nie to żeby Mu to przeszkadzało, ale może jakiś taki niesmak...:cool2:

Ja tam nic specjalnie nie wstrzymuję, bo nigdy nie wiem kiedy mam dni płodne (mam długie i nieregularne cykle). Lecimy z przytulankami kiedy mamy ochotę, ale tak tydzień po @ to prawie codziennie... Na szczęście mój mąż jest zachwycony i nie ma jeszcze dosyć.Chyba tak samo pragnie dziecka jak ja bo z reguły sam pilnuje żebyśmy mieli ochotę na te wieczorne przytulanki nasze ... :-):-):-).

agus-super ze monitoring.ah jak ja chcialabym byc w pl zeby tez tak miec.teraz to chyba owu nie przegapisz!a co ci nagadal?

marilla co do tych humorów i ogólnie wyładowywaniu na mężu polecam książke "Mężczyźni sa z marsa kobiety z wenus" ja dzieki tej ksiazce duzo zrozumiałam nie tylko postępowanie facetów ale także swoje, myślałam że jakas inna jestem, że gadam w kóLko to samo jak sie zdenerwuje, że raz mam dobry humor a nagle łapie doła i wszystko mnie wkurza... jest tam tez wiele innych rzeczy naprawde super, teraz mój mąZ czyta tę ksiązke i juz powoli wie co mówić a czego nie jesli ja wyładowuje swoje frustracje,
już sie nie moge doczekac kiedy skonczy te ksiazke hehe

dziewczyny wiem ze juz wczesniej pisałyscie o wiesiołku ale ja wtedy jeszcze nie brałam i nie pamiętam za bardzo... na moim opakowaniu pisze 3 razy po 2 tabletki, to nie zadużo jest?? bo to az 6 tabletek dziennie, wy tez tak duzo bierzecie??
hej, pomyślę nad tą książką ;-)
a co do wiesiołka to ja też tak brałam 3 razy po 2 więc skoro tak jest napisane na opakowaniu to tak bierz.

Ja juz pewnie jutro (dzisiaj ??) nie bede miala za bardzo czasu zajrzec tu do Was takze trzymajcie sie kochaniutkie :))
Trzymam kciuki za testujace w przyszlym tygodniu :tak:
Ja wracam w przyszla sobote rano takze odezwe sie jak juz sie wyspie:tak:

Do napisania :-D
Kochana miłego wypoczynku!:-)

u mnie tempka dalej niska... w nocy mnie zebrało na amory więc obudziłam męża:-D wiem wiem świnia jestem heh ale nie protestował ;-) poza tym czuję się normalnie ... więc myślę ,że @ przyjdzie.

aguś
właśnie co Ci nagadał gin? pisz nam tu szybko :-)

cześć eijf :-) widzę ,że od rana na forum:-D wstyd się przyznać , ale ja jakieś 40 min temu wstałam.. hhehe

Ostatnia edycja:
:cool2:Marzi55 nie czekamy tylko do owu tylko co 2 dzień a poprawiamy bo od ostatnich staranek to już dużo czasu upłynęło, a w środę idę do gina tak więc sama rozumiesz;-)

No to bardzo bardzo bardzo rozsądnie..:baffled:No i jak tak sobie to analizuję to teraz zaczęłam sie obawiać, ze te nasze 3 podejścia no i może jeszcze będzie czwarte to jak w banku nic nie zmienią... cholera:-D trzeba było sie przytulac na całego:confused:

agus-super ze monitoring.ah jak ja chcialabym byc w pl zeby tez tak miec.teraz to chyba owu nie przegapisz!a co ci nagadal?
prolaktyna za duza reszta badań ok. dał mi bromergon 1 wieczorem ale ja powiedziałam ze musi spaśc szybciej no to zmienił na 1/2 rano i 1 wieczorem(mówił że spadnie prolaktyna szybciutko_) ale ja miałam w dzieci,ństwie operowany wyrostek i ginek powiedział że nie wykluczone że jeden tylko jajnik działa bo drugi może byc uszkodzony. jak nie bedzie dominujacego pecherzyka to da jeszcze inne lekarstwa i w nastepnym cyklu tez monitoring. pod warunkiem że drożne jajniki :szok:

reklama
hej, pomyślę nad tą książką ;-)
a co do wiesiołka to ja też tak brałam 3 razy po 2 więc skoro tak jest napisane na opakowaniu to tak bierz.

Kochana miłego wypoczynku!:-)

u mnie tempka dalej niska... w nocy mnie zebrało na amory więc obudziłam męża:-D wiem wiem świnia jestem heh ale nie protestował ;-) poza tym czuję się normalnie ... więc myślę ,że @ przyjdzie.

aguś
właśnie co Ci nagadał gin? pisz nam tu szybko :-)

cześć eijf :-) widzę ,że od rana na forum:-D wstyd się przyznać , ale ja jakieś 40 min temu wstałam.. hhehe

Martilla... ja jak bym obudziła tak w nocy mojego... to by chyba zwariował... Matko, ratuj, pali się, okradają nas... Masz ochotę na seks??? Niemożliwe:confused::happy2:;-)

Do góry