reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wlasciwie nie powinno sie wsluchiwac w cialo bo podobno nie ma konkretnych objawow po zaplodnieniu,przed terminem @...ja zauwazylam ze przez te 5 cykli,za kazdym razem mam co innego i pewnie gdybym byla w ciazy to dopasowalabym to co mialam ostatnio.przechodzilam juz niemal wszystko.za kazdym razem wydaje sie ze to wlasnie to a tu kompletnie nic!moze kiedy termin @ mija to da sie cos wiecej zauwazyc ale mnie jeszcze nigdy termin nie minal(moze i lepiej bo bym sie bardziej ludzila.moja kolezanka ma czasem kosmicznie dlugie cykle a tez sie stara i nie jest to fajne)
Tak tez slyszalam. Wszyscy mowia ze potrzebna jest cierpliwosc i test ciazowy. Jak ktos bardzo pragnie dziecka to czesto znajduje objawy, ktorych nie ma. Latwo powiedziec osobie postronnej, trudniej zrozumiec "staraczkowi". Ja w tym miesiacu jeszcze czekam na @. Jestem tak beznadziejna ze nawet 7 testow, ktore powiedzialy nie, nie powstrzymuje mnie przed rankiem z mysla "a moze na testy jest za wczesnie". Jestem tak naiwna ze przeszukuje internet w poszukiwaniu dowodu ze testy sa omylne. Tak 11 dni wyjete z zyciorysu i przepelnione falszywa nadzieja. Mam tego dosc i czekam az to sie skonczy, bo zwarjuje.

reklama
Tak tez slyszalam. Wszyscy mowia ze potrzebna jest cierpliwosc i test ciazowy. Jak ktos bardzo pragnie dziecka to czesto znajduje objawy, ktorych nie ma. Latwo powiedziec osobie postronnej, trudniej zrozumiec "staraczkowi". Ja w tym miesiacu jeszcze czekam na @. Jestem tak beznadziejna ze nawet 7 testow, ktore powiedzialy nie, nie powstrzymuje mnie przed rankiem z mysla "a moze na testy jest za wczesnie". Jestem tak naiwna ze przeszukuje internet w poszukiwaniu dowodu ze testy sa omylne. Tak 11 dni wyjete z zyciorysu i przepelnione falszywa nadzieja. Mam tego dosc i czekam az to sie skonczy, bo zwarjuje.
tak,to czekanie jest najgorsze.czasem nawet jak wiemy ze sytuacja jest beznadziejna i nie wyszlo to i tak jeszcze gdzies ludzimy sie ze moze jest inaczej...Ja rowniez ,nawet jak temperatura spadala co zazwyczaj oznajmialo mi ze nadchodzi @,nie wierzylam.Czasem nawet do tego stopnia glupia bylam ze robilam test po @ bo przeciez i o takich wypadkach sie czyta....
Dzis mi przykro bo tez juz tylko czekam na @.nie sadze ze bedzie dzis bo temp.jeszcze wysoka.Moze jutro?Wiem ze nie jestem w ciazy bo beta sie nie myli(chyba ze zrobiona o wiele za wczesnie).
wlasnie widzialam ze kuzynowi urodzila sie corka...nawet nie wiedzialam ze dziecka sie spodziewa...

Witam z samego rana...prawie z samego :)

eijf głowa do góry,musisz być silna i uśmiechnięta,bo przed tobą kolejne starania i musisz wierzyć,że tym razem się uda. Ja równiez własnie rozpoczynam nowe starania,choć mi jest trudniej niż wam,ale cały czas mam nadzieje,że jednak tym razem się uda....

Witam tez chcialabym sie do Was przylaczyc:-) tzn chcialabym zostac mama w 2010:tak: jestem wlasnie po nieudanej pierwszej probie:baffled: no i zaczynamy ponownie staranka:sorry2:

reklama
Do góry