Tak tez slyszalam. Wszyscy mowia ze potrzebna jest cierpliwosc i test ciazowy. Jak ktos bardzo pragnie dziecka to czesto znajduje objawy, ktorych nie ma. Latwo powiedziec osobie postronnej, trudniej zrozumiec "staraczkowi". Ja w tym miesiacu jeszcze czekam na @. Jestem tak beznadziejna ze nawet 7 testow, ktore powiedzialy nie, nie powstrzymuje mnie przed rankiem z mysla "a moze na testy jest za wczesnie". Jestem tak naiwna ze przeszukuje internet w poszukiwaniu dowodu ze testy sa omylne. Tak 11 dni wyjete z zyciorysu i przepelnione falszywa nadzieja. Mam tego dosc i czekam az to sie skonczy, bo zwarjuje.wlasciwie nie powinno sie wsluchiwac w cialo bo podobno nie ma konkretnych objawow po zaplodnieniu,przed terminem @...ja zauwazylam ze przez te 5 cykli,za kazdym razem mam co innego i pewnie gdybym byla w ciazy to dopasowalabym to co mialam ostatnio.przechodzilam juz niemal wszystko.za kazdym razem wydaje sie ze to wlasnie to a tu kompletnie nic!moze kiedy termin @ mija to da sie cos wiecej zauwazyc ale mnie jeszcze nigdy termin nie minal(moze i lepiej bo bym sie bardziej ludzila.moja kolezanka ma czasem kosmicznie dlugie cykle a tez sie stara i nie jest to fajne)
reklama
eijf
Fanka BB :)
tak,to czekanie jest najgorsze.czasem nawet jak wiemy ze sytuacja jest beznadziejna i nie wyszlo to i tak jeszcze gdzies ludzimy sie ze moze jest inaczej...Ja rowniez ,nawet jak temperatura spadala co zazwyczaj oznajmialo mi ze nadchodzi @,nie wierzylam.Czasem nawet do tego stopnia glupia bylam ze robilam test po @ bo przeciez i o takich wypadkach sie czyta....Tak tez slyszalam. Wszyscy mowia ze potrzebna jest cierpliwosc i test ciazowy. Jak ktos bardzo pragnie dziecka to czesto znajduje objawy, ktorych nie ma. Latwo powiedziec osobie postronnej, trudniej zrozumiec "staraczkowi". Ja w tym miesiacu jeszcze czekam na @. Jestem tak beznadziejna ze nawet 7 testow, ktore powiedzialy nie, nie powstrzymuje mnie przed rankiem z mysla "a moze na testy jest za wczesnie". Jestem tak naiwna ze przeszukuje internet w poszukiwaniu dowodu ze testy sa omylne. Tak 11 dni wyjete z zyciorysu i przepelnione falszywa nadzieja. Mam tego dosc i czekam az to sie skonczy, bo zwarjuje.
Dzis mi przykro bo tez juz tylko czekam na @.nie sadze ze bedzie dzis bo temp.jeszcze wysoka.Moze jutro?Wiem ze nie jestem w ciazy bo beta sie nie myli(chyba ze zrobiona o wiele za wczesnie).
wlasnie widzialam ze kuzynowi urodzila sie corka...nawet nie wiedzialam ze dziecka sie spodziewa...
jagodka1231
Witam z samego rana...prawie z samego
eijf głowa do góry,musisz być silna i uśmiechnięta,bo przed tobą kolejne starania i musisz wierzyć,że tym razem się uda. Ja równiez własnie rozpoczynam nowe starania,choć mi jest trudniej niż wam,ale cały czas mam nadzieje,że jednak tym razem się uda....
eijf głowa do góry,musisz być silna i uśmiechnięta,bo przed tobą kolejne starania i musisz wierzyć,że tym razem się uda. Ja równiez własnie rozpoczynam nowe starania,choć mi jest trudniej niż wam,ale cały czas mam nadzieje,że jednak tym razem się uda....
jagodka1231
Witajcie dziewczyny,
Mialam odlozyc staranka na 2 mies, ale jednak nie wytrzymam.
Chyba zatestuje 29 sierpnia.
Kto testuje w okolicach tej daty?
Ja jeszcze do testowania mam daleką drogę ;-),muszę poczekac u mnie to pewnie bedzie we wrześniu ale trzymam kciuki za ciebie!
eijf
witaj.widze ze u ciebie to dopiero poczatek.porazki sa okropne,ja wlasnie dowiedzialam sie o 5tej...Witam tez chcialabym sie do Was przylaczyc:-) tzn chcialabym zostac mama w 2010 jestem wlasnie po nieudanej pierwszej probie no i zaczynamy ponownie staranka
Witaj Noukie;-)Witam tez chcialabym sie do Was przylaczyc:-) tzn chcialabym zostac mama w 2010 jestem wlasnie po nieudanej pierwszej probie no i zaczynamy ponownie staranka
jagodka1231
Witam tez chcialabym sie do Was przylaczyc:-) tzn chcialabym zostac mama w 2010 jestem wlasnie po nieudanej pierwszej probie no i zaczynamy ponownie staranka
Witamy i trzymamy kciuki za ciebie. Nie martw się ja też dopiero zaczynam...
reklama
Juz @ przyszla?witaj.widze ze u ciebie to dopiero poczatek.porazki sa okropne,ja wlasnie dowiedzialam sie o 5tej...
Podziel się: