reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam pora wieczorową;-);-)

Wpadłam,zeby wam powiedzieć ,że może jutro zrobię ten test jesli moja tempka bedzie nadal wysoko.Chyba bede mieć okazje być w mieście to kupie w markecie albo w aptece 24h.A jak nie to może narzeczony mi kupi.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!

Ja zaraz wskocze do wanny a potem Maraton z doktorem Haousem:-)

Kurcze ja cieplej wodzie też nie wiedzialam. Myslalam ze tylko facet ma nie przegrzewac okolic intymnych.
Hmmm... ja uwielbiam bardzo gorące kąpiele... właściwie kilka razy w tygodniu takie sobie robię :baffled: ups... :sorry: Miałam z nich zrezygnować, bo zwiększają ryzyko powstania żylaków, a ja mam ku temu tendencje... ale nie potrafiłam się powstrzymać. Teraz w takim razie mam kolejny powód... spróbuję się odzwyczaić...
Ale w jaki sposób to szkodzi kobiecie?

wróciłam!!!
ile tutaj się działo ohoho:tak:
przede wszystiim witam nowe koleżanki - martilla, nadziejka, ewcia czujcie się jak u siebie :-)
mazia jesteś moim wzorem w czekaniu na testa, ja też dopiero po ostatnim z ostatnich terminie zrobię test :tak:i czuję u Ciebie fasolkę, ale Ci to powtarzamy z Marlenką od początku (i nie tylko my :-p)
melissa, koniecznie czekaj na skok (3 wyższe tempki), dopóki ich nie ma - działaj bo nie znasz dnia ani godziny owulki!!!
dziewczyny, które mają plamienia - wiecie, że to nie musi oznaczać @, moze implantacja, może taki niby-okres na początku ciąży?? Nie traćcie nadziei, dopóki krwawienie się nie rozkręci.
u mnie- od czasu do czasu kłuje ten mój lewy jajnik, brzuch ćmi jak na @ czyli po staremu. czekam. Jutro pierwszy mój termin na @... ciekawe, jaka będzie rankiem tempka...

mmm...
nie trać nadziei ! jak ktoraś już wcześniej powiedziala "dopóki nie ma @ piłka jest w grze!"
tak więc ja trzymam kciuki bardzo za was wszystkie w końcu napewno się uda

reklama
Do góry