reklama
z przyjemnością zatestowalabym w rocznicę , ktora wypada 2 sierpnia czyli za tydzień w niedziele, ale to stanowczo za wcześnie... a szkoda, trzymam kciuki za dwie krechy!ja też mam taką nadzieję ,, zresztą w rocznicę testuję
mmm...
Fanka BB :)
z przyjemnością zatestowalabym w rocznicę , ktora wypada 2 sierpnia czyli za tydzień w niedziele, ale to stanowczo za wcześnie... a szkoda, trzymam kciuki za dwie krechy!
u mnie to będzie 3 dni po planowym przyjściu @ ale jakoś mam złe przeczucia
:-(
Ale z tego co widze po pozytywnym tescie miala krwawienie wiec obstawiam, ze byla to ciaza biochemiczna.p.s.zobacz sobie npo na drugi wykres. Fertility Friend OnLine Chart Gallery patrzac na temperature wyglada to beznadziejnie a jednak sie udalo
Witam pora wieczorową;-);-)
Wpadłam,zeby wam powiedzieć ,że może jutro zrobię ten test jesli moja tempka bedzie nadal wysoko.Chyba bede mieć okazje być w mieście to kupie w markecie albo w aptece 24h.A jak nie to może narzeczony mi kupi.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!
Ja zaraz wskocze do wanny a potem Maraton z doktorem Haousem:-)
Wpadłam,zeby wam powiedzieć ,że może jutro zrobię ten test jesli moja tempka bedzie nadal wysoko.Chyba bede mieć okazje być w mieście to kupie w markecie albo w aptece 24h.A jak nie to może narzeczony mi kupi.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!
Ja zaraz wskocze do wanny a potem Maraton z doktorem Haousem:-)
&Ewcia
Hmmm... ja uwielbiam bardzo gorące kąpiele... właściwie kilka razy w tygodniu takie sobie robię ups... Miałam z nich zrezygnować, bo zwiększają ryzyko powstania żylaków, a ja mam ku temu tendencje... ale nie potrafiłam się powstrzymać. Teraz w takim razie mam kolejny powód... spróbuję się odzwyczaić...Kurcze ja cieplej wodzie też nie wiedzialam. Myslalam ze tylko facet ma nie przegrzewac okolic intymnych.
Ale w jaki sposób to szkodzi kobiecie?
wróciłam!!!
ile tutaj się działo ohoho
przede wszystiim witam nowe koleżanki - martilla, nadziejka, ewcia czujcie się jak u siebie :-)
mazia jesteś moim wzorem w czekaniu na testa, ja też dopiero po ostatnim z ostatnich terminie zrobię test i czuję u Ciebie fasolkę, ale Ci to powtarzamy z Marlenką od początku (i nie tylko my )
melissa, koniecznie czekaj na skok (3 wyższe tempki), dopóki ich nie ma - działaj bo nie znasz dnia ani godziny owulki!!!
dziewczyny, które mają plamienia - wiecie, że to nie musi oznaczać @, moze implantacja, może taki niby-okres na początku ciąży?? Nie traćcie nadziei, dopóki krwawienie się nie rozkręci.
u mnie- od czasu do czasu kłuje ten mój lewy jajnik, brzuch ćmi jak na @ czyli po staremu. czekam. Jutro pierwszy mój termin na @... ciekawe, jaka będzie rankiem tempka...
ile tutaj się działo ohoho
przede wszystiim witam nowe koleżanki - martilla, nadziejka, ewcia czujcie się jak u siebie :-)
mazia jesteś moim wzorem w czekaniu na testa, ja też dopiero po ostatnim z ostatnich terminie zrobię test i czuję u Ciebie fasolkę, ale Ci to powtarzamy z Marlenką od początku (i nie tylko my )
melissa, koniecznie czekaj na skok (3 wyższe tempki), dopóki ich nie ma - działaj bo nie znasz dnia ani godziny owulki!!!
dziewczyny, które mają plamienia - wiecie, że to nie musi oznaczać @, moze implantacja, może taki niby-okres na początku ciąży?? Nie traćcie nadziei, dopóki krwawienie się nie rozkręci.
u mnie- od czasu do czasu kłuje ten mój lewy jajnik, brzuch ćmi jak na @ czyli po staremu. czekam. Jutro pierwszy mój termin na @... ciekawe, jaka będzie rankiem tempka...
&Ewcia
dzięki za milutkie powitanie :-)przede wszystiim witam nowe koleżanki - martilla, nadziejka, ewcia czujcie się jak u siebie :-)
reklama
eijf
zielona poczytaj o krwawieniu po cyklu bezowulacyjnym.podobno @ nie jest taka sama.gdzies tak czytalamboże, nie zerkałam ty niecałe 3 godziny i tyle stron nasmarowane, że szok:-)u mnie nadal plamienie tylko...
Podziel się: