reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-) hej dziewczyny ja moze jutro zatestuje o ile tempka nie spadnie, bo od wczoraj mam małe plamienia ale bardzo minimalne i trudno je opisać brak bólu brzuch i piersi tez bez zmian :eek:
Ja dzis mam plamienie(krew ze sluzem)jak dotad tylo raz ale brzuch mnie dzis boli jak na @ wiec przeklinam ze o wiele za szybko sie pojawia ale zobaczymy jutro...
ty temperature nadal masz bardzo o.k.ale nie zaznaczasz sobie tych plamien?

reklama
czesc kobitki:)
witam nowe staraczki kwietnióweczki:-):-):-)

wiecie co? nadal mi temperatura nie wzrosla, juz nie wiem co mam o tym mysleć:baffled: kurcze :-(
mozecie sobie zerknać na mój wykres poniżej,
eijf moze ty widziałas na ff jak to jest z tym śluzem, czy ktos miał śluz i ból jak na owulacje bez wzrostu temki?? albo wzrost temki w durzej odległosci od śluzu i bólów, bo ja juz nic z tego nie rozumiem:confused2:

fertilityfriend.tam mozesz zalozyc konto i program wyrysowuje ci wykres temperatur,przy okazji pokazujac na ich podstawie kiedy byla owulacja itd.bardzo przydatny i czytelny.poza tym mam setki wykresow innych kobiet ktore np.zaciazyly,lub ktore owulacji nie mialy.mozna zobaczyc ktorej kiedy test wyszedl itd.polecam (niestety dla niektorych jest on tylko po angielsku )

ja próbowalam zalozyc ale sie nie udało

tak jak mówi mmm... albo taki jaki miałaś najdłuższy cykl to tak sobie wylicz, np jak miałas raz 26 , potem 24 potem 32 to teraz spodziewaną @ licz sobie 32
no to mam przekichane bo chyba najdłuższy cykl trwał 35... :-(
ale nic tam jak mus to mus

a za ten na 28dni się nie płaci?

no to mam przekichane bo chyba najdłuższy cykl trwał 35... :-(
ale nic tam jak mus to mus

a za ten na 28dni się nie płaci?

to może jednak jak czujesz że owulacje masz teraz jakoś to spodziewaj sie po dwóch tygodniach@ ak jak mmm mówila

pierwszy miesiac na28 dni jest za darmo ,potem sie płaci

reklama
no chyba nie mam innego wyjścia.. zresztą mam nadzieję ,ze ta malpa @ nie przyjdzie przez baaaaardzo długo:-) i miałabym od razu piękny prezent dla męża na 1 rocznice ślubu heh bo póki co nie mam żadnego pomyslu..

Do góry