reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja wiem ,że łatwo mówić , ale nie ma co się dołować tylko starać się starać starać i jeszcze raz starać , a w końcu i na nas przyjdzie pora żeby zafasolkować! grunt to pozytywne nastawienie i tego się trzymajmy

Ja juz sama nie wiem o co chodzi.jak mowilam zobaczylam rano sluz z krwia.przeklinalam ze @ juz idzie i nie sam fakt ze przyszla ale to ze tak wczesnie.No a potem znow nic.Do teraz sucho ale strasznie od tego czasu mnie boli.Tam na dole,zupelnie jak przed okresem.No wiec pewnie czyha i juz sie szykuje...
mazia czekamy na twoje wyniki.W sumie w swoich wypowiedziach sama utwierdzasz sie w przekonaniu ze sie udalo.Wymieniasz wiele objawow ktore moga wystepowac no a poza tym jestes po terminie i temperatura trzyma sie wysoko wiec na 99,5 % obstawiam ze sie udalo.W koncu komus musi!

kurcze ale mnie cmi.Przypominam sobie ze w ubieglym cyklu chyba nawet w tym samym dniu cyklu mnie cmilo...Z tym ze nie wiem co mialo oznaczac to jednorazowe plamienie.falstart?

Mowię Wam Faceci są daremni.Jednak jutro nie bede miala tego testu:wściekła/y::wściekła/y:.Umowilam sie z moim ze jutro przyjedzie do mnie,i mowie mu kup u Was test bo mieszka w miescie.U niego kosztuje bobo 8 zl a u nas 13,poza tym mialabym juz jutro.Ale on nie ,ze to takie babskie,ze sie wstydzi,ze jak ona sie zacznie go cos pyta to co on odpowie.Normalnie zabic to za mało.Lecę do tej wanny :rofl2::rofl2:może to mnie zrelaksuje!

reklama
Mowię Wam Faceci są daremni.Jednak jutro nie bede miala tego testu:wściekła/y::wściekła/y:.Umowilam sie z moim ze jutro przyjedzie do mnie,i mowie mu kup u Was test bo mieszka w miescie.U niego kosztuje bobo 8 zl a u nas 13,poza tym mialabym juz jutro.Ale on nie ,ze to takie babskie,ze sie wstydzi,ze jak ona sie zacznie go cos pyta to co on odpowie.Normalnie zabic to za mało.Lecę do tej wanny :rofl2::rofl2:może to mnie zrelaksuje!
o matko jak pomysle ze ja wydaje za jeden test ok 10 e...Chyba zrobie zapas jak bede w polsce.
A tak w ogole to co to za wstyd???!!!Moj na szczescie nie ma tego problemu.I tampony kupowal jak trzeba bylo.
szkoda.W takim razie bedziesz musiala zaczekac az weekend minie no ale wtedy to juz chyba 100% pewnosc bedziesz miala.
oh,jak bym sie wkorzyla gdyby nie kupil!

Do góry