reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja dziewczyny idę się relaksować...mam filmik fajny, mały padł...zmykam..i nie smarować mi za dużo, bo potem godzinę czytam;-)dobrej nocki laseczki...:-)
Ja tam czasem lubie poczytac taka lekture.ale jak mam czas.
tak sie zastanawiam co to ze mna bedzie?jaka temperatura jutro itd.
na razie boli i boli.Mysle ze @ przyjdzie jutro lub w przeciagu 2 dni...

reklama
Rety dziewczyny, ale poszalałyści:szok: nasmarowałyście 10 stron jak mnie nie było:eek:.
Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za staranka:-):tak:.

Marlenka co do tego pewniaka to nigdy nie wiadomo.Poza tym jak u Ciebie dzisiaj chyba @ miała być.

A ja mam okropny wstrest do jedzenia,smażyłam żeberka ledwo wytrzymałam.Jedyne co moge jeść to owoce.Przed chwilą zjadłam chyba pól kilo arbuza:baffled::baffled: mam jeszcze brzoskiwnie i banany,bynajmniej z głodu nie zdechne.Bo na nic innego nie mam ochoty:crazy:
U mnie @ może przyjść jeszcze jutro no w ostateczności w poniedziałek, dzisiaj mi odpuściła:tak:. Zobaczymy co będzie dalej;-).
Będe w wielkim szoku jeśli się okarze że to nie ciąża u Ciebie. Ja w pierwszej ciąży do końca 3 miesiąca nie mogłam patrzeć na mięso a sklepy z wędlinami omijałam szerokim łukiem:-D:-D.

ale miałą właśnie przed chwilką przygodę..wcinałam sobei smacznie zupę pomidorową z makaronikiem i znalazłam w swoim talerzy pływającą, taką małą, warzywną dżdżownicę..taką 1cm...musiałą być gdzieś w marchewce, albo selerze...zaraz zwymiotuję, tak mi niedobrze.....blllleeeeee:szok::confused2::confused2:
Ale jazda:-D, to miałaś pomidorówke z wkładką mięsną:-D;-):-D.

mm chyba, żadna nie zrobiła!!1 Ja bede robić z Marlenką w poniedziałkek!! z rana wstane i polece po test:-) jesli ta cholera nie przyjdzie:baffled::baffled:dzis juz chyba jej nie bedzie bo zawsze mialam do południa.Mam nadzieję,ze nie robi mnie w konia ta cholerna @ i nie zachce jej sie po tylu dniach spoznienia mnie nawiedzić jednak.Nigdy mi sie nie spozniała na prawde.Najdłuzszy moj cykl 30 dni.Sluz plodny zaobserwowalam w 12 -14 dniu cyklu.Wiec pozniej juz chyba owu nie moglo byc.Ale kto wie:nerd::nerd::nerd:
Oj niedowiarku, z @ masz spokój na 9 miesięcy:-D:-D. No mam nadzieję że @ do mnie nie przyjdzie i zatestujemy razem;-).

kurde takie to mają szczęście! i powiem wam ,ze mam przykład czarno na białym ,że te co chcą to nie mają (za szybko) , a te co nie chcą mają od razu! ostatnio znajomy spotykał się z panną (notabene laska 18 lat i kompletna pustelnia w głowie! ) po jakimś czasie postanowili hmm bliżej się poznać;-) no i dla niej to był pierwszy raz i wyobraźcie sobie ,że wpadli ! no szok! mało tego ona nie chciala tej ciąży i usuneli, powiedzialam że się wkurzę jak nam się nie uda i masz wykrakałam...
Ja jak słysze o takich rzeczach to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ale to życie jest niesprawiedliwe.

;-) hej dziewczyny ja moze jutro zatestuje o ile tempka nie spadnie, bo od wczoraj mam małe plamienia ale bardzo minimalne i trudno je opisać brak bólu brzuch i piersi tez bez zmian :eek:
Trzymam kciuki za udane testowanko;-). Daj szybciutko znać co i jak:tak: .

no chyba nie mam innego wyjścia.. zresztą mam nadzieję ,ze ta malpa @ nie przyjdzie przez baaaaardzo długo:-) i miałabym od razu piękny prezent dla męża na 1 rocznice ślubu heh bo póki co nie mam żadnego pomyslu..
Kciuki zaciśnięte:-). Fajny prezęcik by był. Gdyby mój teścik w poniedziałek był pozytywny to miałabym prezęcik dla M bo we wtorek ma urodzinki:-).

dobra uciekam budzić tego chłopa mojego, ile można spać do jasnej anielki?
postaram się zajrzeć później, pozdrawiam wszystkie!
Tak jest, nie ma spania trzeba działać:-D, popieram:tak:.

Mowię Wam Faceci są daremni.Jednak jutro nie bede miala tego testu:wściekła/y::wściekła/y:.Umowilam sie z moim ze jutro przyjedzie do mnie,i mowie mu kup u Was test bo mieszka w miescie.U niego kosztuje bobo 8 zl a u nas 13,poza tym mialabym juz jutro.Ale on nie ,ze to takie babskie,ze sie wstydzi,ze jak ona sie zacznie go cos pyta to co on odpowie.Normalnie zabic to za mało.Lecę do tej wanny :rofl2::rofl2:może to mnie zrelaksuje!
Oj szkoda a już się tak cieszyłam że będe Ci mogła już jutro pogratulować;-). Miłego relaksiku:-):-).

A u mnie @ wciąż brak, tak bym chciała żeby jutro nie przyszła. Zobaczymy;-) będzie co ma być.Uciekam spać bo jestem padnięta. Dobrej nocki. Dobranoc:-).

Ostatnia edycja:
Przezylam poranne mierzenie temperatury.Znow podskoczyla do 36,9 (jak na razie najwyzej w tym cyklu), a juz wczoraj panikowalam ze @ przyszla za wczesnie.No ale wszystko moze sie zdarzyc bo mam jeszcze 3 dni...
glowa mnie boli.jeszcze jestem w domu to czekam na wasze dobre wiesci ,a pozniej mnie nie ma i bede nadrabiala lekture.

wydaje mi się ze wiesiołek ma wpływać na jakość śluzu a nie na długość cyklu, ale to może przez te upały

:zawstydzona/y: dzien dobry jednak nie bede dzis testowac narazie tempka w stalej pozycji tak dzis odpuszczam bo po co mam sobie humor psuc jak by co w urodziny poczekam do dnia @:tak:
to ze jest w stalej to chyba dobrze!gorzej jak spada.gdybym wnioskowala z twojej temp.to stwierdzialbym ze sie udalo!

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj, ale napewno dzis jej nie bedzie, cos czuje ze sie cykl wydłużył:-(( czy to mozliwe po 1 miesiacu stosowania wiesiołka?)
Nie wiem jak dlugi masz normalnie cykl.wiesiolek o ile wiem moze tez wplywac na regulacje cyklu.Przypuszczam ze jesli cykl jest bardzo krotki to moze go lekko wydluzyc.ja nie wiem czy to wplyw wiesiolka ale ostatni cykl mialam o 1 dzien dluzszy.
a jak samopoczucie,temperatura itd?

Do góry