reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc kobitki:)
witam nowe staraczki kwietnióweczki:-):-):-)

wiecie co? nadal mi temperatura nie wzrosla, juz nie wiem co mam o tym mysleć:baffled: kurcze :-(
mozecie sobie zerknać na mój wykres poniżej,
eijf moze ty widziałas na ff jak to jest z tym śluzem, czy ktos miał śluz i ból jak na owulacje bez wzrostu temki?? albo wzrost temki w durzej odległosci od śluzu i bólów, bo ja juz nic z tego nie rozumiem:confused2:
nie pamietam juz,tam sa setki wykresow.no ale wiem ze niektore mialy bardzo pozno owulacje.skoro sluz plodny (zakladam) masz i bole owulacyjne to moze ona sie dopiero pojawi?A nie chcesz zastosowac testow owulacyjnych skoro nie jestes pewna?

reklama
ile sie płaci?

za 3 miesiące 33 zł, ja własie sie zastanawiam czy wykupić

no chyba nie mam innego wyjścia.. zresztą mam nadzieję ,ze ta malpa @ nie przyjdzie przez baaaaardzo długo:-) i miałabym od razu piękny prezent dla męża na 1 rocznice ślubu heh bo póki co nie mam żadnego pomyslu..

ja własnie też liczyłam na taki prezen na naszą 3 rocznice ale chyba nici z tego
tobie zycze powodzenia:tak::-)

Dziewczyny ale Wy drukujecie.

No mellisa owulki to raczej jeszcze nie miałas
Eijf czyli @ sie nie rozkreca?moze to jednak to implantacyjne.Testuj jutro!!!

U mnie bez zmian @ nie ma,bole są ale jak troche pochodzę, przewaznie wieczorem takie ćmienie mam.A do tego wyskoczylo mi na twarzy chyba z milion syfków!!!!!!! Boże przed @ zawsze sie jakies pojawiały ale 2 góra 3 a teraz chyba z 30!!!Nie mam sklonnosci do trądziku a tutaj takie coś!Przed spodziewana @ wyskoczyly mi 2 ale posmarowalam i przeszly.A te sa jakies takie inne,dziwne:baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry:

dzięki, też mam nadzieje:-) tylko ona mi pozostała hehe

mazia
jak dla mnie to zaciążyłaś jak nic!!!!!!!!!!!!:-D

nie pamietam juz,tam sa setki wykresow.no ale wiem ze niektore mialy bardzo pozno owulacje.skoro sluz plodny (zakladam) masz i bole owulacyjne to moze ona sie dopiero pojawi?A nie chcesz zastosowac testow owulacyjnych skoro nie jestes pewna?

tak sluz płodny miałam 8, 9 dni temu a ostatni bodajże 6 dni temu, testy zrobiłam 3 zaraz jak sie sluz pojawił, wyszły negatywne, i nie mam wiecej, wszytkie wytraciłam....

dobra uciekam budzić tego chłopa mojego, ile można spać do jasnej anielki?
postaram się zajrzeć później, pozdrawiam wszystkie!

no chyba nie mam innego wyjścia.. zresztą mam nadzieję ,ze ta malpa @ nie przyjdzie przez baaaaardzo długo:-) i miałabym od razu piękny prezent dla męża na 1 rocznice ślubu heh bo póki co nie mam żadnego pomyslu..
ja też mam taką nadzieję ,, zresztą w rocznicę testuję

reklama
Dziewczyny, która z was ma konto na FertilityFriend?? mogłaby mnie któraś zaprosić? mój e mail alicjas0909@op.pl.

Jak próbuje się logować mam komunikat

"Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time.

If you have a friend who is already a member you may want to ask her to invite you using the FertilityFriend.com's referral program."

Do góry