reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale numer..muszę Wam o tym napisać, tylko się nie śmiejcie...wczoraj wieczorem postanowiłam wypić sobie odrobinkę adwokata- w sumie to jedyny alkohol, którego czasami odrobinkę się napiję..i.nie dałam rady...zamoczyłam usta i poczułam gorzki smak i to by było na tyle...dzisiaj z kawą to samo, mąż znowu i zrobił kubeczkej kawy z mleczkiem a ja cały wylałam do zlewu, bo była taka gorzka, że nie dałam rady się napić...dziwne...

kochana no to ja trzymam kciuki zeby to oznaczalo
biegnij po tesciora :-):-):-D:-D:-D:-D cos mam przeczucie ze kolejna kobietka nam zafasolkowala :-):-D:-D gratuluje tak po cichutku... :tak:

reklama
ale numer..muszę Wam o tym napisać, tylko się nie śmiejcie...wczoraj wieczorem postanowiłam wypić sobie odrobinkę adwokata- w sumie to jedyny alkohol, którego czasami odrobinkę się napiję..i.nie dałam rady...zamoczyłam usta i poczułam gorzki smak i to by było na tyle...dzisiaj z kawą to samo, mąż znowu i zrobił kubeczkej kawy z mleczkiem a ja cały wylałam do zlewu, bo była taka gorzka, że nie dałam rady się napić...dziwne...

a co tam temperatura, nie zawsze jest podręcznikowo, biegnij po testa i daj znać, bo bardzo ale to bardzo myślę, że będziesz bardzo ale to bardzo szczęśliwa :tak::tak:

a co tam temperatura, nie zawsze jest podręcznikowo, biegnij po testa i daj znać, bo bardzo ale to bardzo myślę, że będziesz bardzo ale to bardzo szczęśliwa :tak::tak:

DOKLADNIE :-):-):-):-)
biegnij po tesciora i wklejaj go nam tutaj z takimi 2 pieknymi kreseczkami :-):-):-)
bfp.gif

Ostatnia edycja:
Zielona moze jednak.Chociaż u lekerza orzecież byłas nic nie wyczuł.Owulacje nie dawno mialaś wieć dzidzia jeszcze nawet sie nie zagnieżdziła na pewno.

lekazr mi powiedział, że za wcześnie na stwierdzenie ciąże nawet ręcznie, bo to faktycznie byłoby jeszcze przed zagnieżdżeniem...powiedział tylko , że na 100% jestem albo po owulacji, albo cykl jest bezowulacyjny, bo kolejny pęcherzyk gotowy do pęknięcia m dopieo 1cm, a musi mieć 2, żeby pękł..testy mam w domu, ale robić dziś nie będę, bo to bez sensu znowu nie z porannego moczu i przed zagnieżdżeniem..poczekam na następnego poniedziałku..

Dzień Dobry!
tak tak niedawno wstałam:) achhh jakże ja się lenie ostatnie 2 dni ha ha:) Dzisiaj mam 30 dzień cyklu, normalnie moje cykle sa 30-31 dni a i były takie 28. Nie chce póki co testować, bo tak jak wcześniej pisałam, wydawało mi się, ze ten cykl był bezowulacyjny, nie widziałam tego właściwego śluzu. Jutro mam wizyte u lekarza, będziemy analizować moje wyniki hormonów i dowiem się czy ten drakoński lek na cere pomieszał coś w mojej gospodarce hormonalnej. Jeśli do jutra moja @ nie przyjdzie a i lekarz powie, że z hormonami wszystko oki (tzn. że de facto jestem w stanie zajść w ciąże) to wtedy będę testować. Póki co zajmuję sie czymś cały dzień i udaje mi się o tym nie myśleć az tak intensywnie:) Z drugiej strony, to nie chce robić paniki co miesiąc w domu, ze a może teraz w tym miesiącu...jasne, że podświadomie obserwuje siebie i mój mąż tez mnie obserwuje- czy coś może wskazywać, ze to już. Jednak staram się z nim o tym nie dyskutować zawzięcie, bo boje się, że jak juz będzie ten dzien i dowiemy się, że jest fasolka, to nasza reakcja będzie "nareszczie" a nie "wow" udało się. Juz tak jesteśmy stworzene, że jedne starają się 1 cykl (jak moja koleżanka, która jest w 4 tygodniu ciąży) a inne muszą postarać się kilka cykli.
Jedyny objaw jaki mógłby wskazywać na fasolke, to że jestem ciągle śpiąca...mogłabym momentami głowe do kamienia przyłożyć i zasnąć- ale do senności może się przyczynić wiele innych rzeczy, więc póki co czekam:)

Życze wszystkim milego dnia:)

dla mnie to sa oznaki ciazy,tzrymam kciki

Zielona właśnie przeczytałam Twojego posta no i mimo iż ja staram się nie doszukiwać objawów, by później nie być zawiedzionym... to ten gorzki posmak, naprawde może oznaczać że nosisz juz fasolkę:) Dbaj o siebie i zajmij się czymś intensywnie:) by wytrzymać do tego testowania:)

reklama
Do góry