reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witamy MeKlaudie...ja tak sobie dzisiaj o bezowulacyjnych poczytałam i kurcze sporo mi się zgadza, przede wszstkim nie zauważyłam jakiegoś wyraźnego skoku temp. JAjniki bolałi wszak tydzień temu, ale śluzu płodnego też nie zauważyłam...dobra, zajmuję się czymś innym, wróćiłam właśnie z piaskownicy, gorąco na dworze, jak piorun...idę obiadolk pichcić, a w piątek sio, żeby do poniedziałku wytrzymać..pogrilujemy trochę z przyjaciółmi, Mateusz pobawi się z ich, o 4 miesiące młodszą od niego, córką...będzie fajnie..

O k...a! Dostałam takiego skurczu podbrzusza, ze myślałam, ze umrę... Maskra. Nadal trochę boli ale powoli ustaje. Nie wim co się dzieje. Jeszcze nigdy tak nie miałam:(

Hejka Kobietki:-)
witam wszystkie nowe staraczki,watek nam sie rozkrecil pieknie:tak:
u mnie 22dc,robilam test owu iw 17 dc byly dwie grube krechy
wiec dzialalismy przez caly weekend;-)choc gdzies tak podswiadomie czuje
ze nic z tego znowu.
pojade chyba do ginka prze @ i jesli okarze sie ze jest pecherzyk to juz bede
miala pewnosc ze nie pekaja.a potem sie zobaczy..

jak narazie to czekam niecierpliwie na wiesci od zafasolkowanych:-)
Zielona mysle ze ty nalezysz do tego grona:-):tak:

Hej dziewczynki.Witam nowe przyszle mamusie!!
Ja jutro o tej porze bede siedziała w poczekalni u ginka.Wizyte mam na 13.10.Ale czuję,ze to nie fasolka.Proszę trzymajcie kciuki ,zeby to nie było jakieś choróbsko!!!Po 14 jutro powinnam Wam napisać co i jak.

Ps.ziewam niemiłosiernie:baffled:

Zielona no niestety nie pozostaje Ci nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i czekac, ale zleci szybciutko, jestem pewna i zycze Ci z calego serducha zeby faktycznie fasolinka sie juz u Ciebie zadomawiala:-D a swoja droga to widze ze masz naprawde dobrego lekarza, tak sie od razu
Selena witaj, ja tez ostatnia @ 01.07 takze jest nas juz trzy dokladnie w tym samym monecie:-). Nom i ja tak jak Eijf spodziewam sie owulki dzis lub jutro, brzusio juz pobolewa, jajniki jeszcze nie, ale pewnie w kulminacyjnym momencie zaczna i oby zaczely, oby owulka sie odbyla prawidlowo, takze dzis i jutro bedziemy dzialac na maksa:-)aha no i Tobie zycze szybkiego zafasolkowania:tak:
Eijf pociesze Cie tylko tym ze bedziemy sie stresowac i niecierpliwic razem;-)
Dorkaa, ale Ci dobrze ze sobie tak pospac mozesz, ja to nienawidze rano wstawac no ale co zrobic, najbardziej to by mi sie marzyla taka praca od 12 do 5 pon-pt :-):-) hihi bosko by bylo:cool2: heh leniwiec ze mnie okropny, ale nie ma co narzekac i tak nie jeste zle.
MeKlaudia witaj i zycze szysbkiego zafasolkowania;-)
Wisienka jesli Ci sie to nie zdarzalo wczesniej to moze to jakis przypadkowy incydent, nic takiego, jakis skurcz i tyle, ale oserwuj sie i pedz do lekarza jakby sie cos dzialo:tak:
Wonka trzymam kciuki, czekaj sobie cierpliwie, eh latwo sie mowi a to czekanie jest najgorsze niestety:dry:

No i ja jeszcze jutro do pracy i spadki do mamusi na 10 dni :-D:-D juppiiii :-D postaram sie jakos podczytywac co tam u Was, ale pewnie nie bede miala za bardzo okazji, za to mam nadzieje ze jak wroce i zaglebie sie w lekture to bedziemy miec grupke zafasolkowanych z pieknymi 2 kreseczkami:-):-)

mazia89 trzymamkciuki żeby to była jednak fasolka:) I oczywiście za to, że jeśli to nie fasolka to coś zupełnie niegroźnego i niezbyt poważnego:) Trzymaj się. Już jutro dowiesz się co sie dzieje. Na pewno wszystko będzie dobrze. :)

reklama
Hej dziewczynki.Witam nowe przyszle mamusie!!
Ja jutro o tej porze bede siedziała w poczekalni u ginka.Wizyte mam na 13.10.Ale czuję,ze to nie fasolka.Proszę trzymajcie kciuki ,zeby to nie było jakieś choróbsko!!!Po 14 jutro powinnam Wam napisać co i jak.

Ps.ziewam niemiłosiernie:baffled:

Mazia na pewno wszystko bedzie ok;-) jestem z Toba;-)

Do góry