jagodka1231
Fanka BB :)
Mój B. to sfiksuje na maksa... już teraz to wiem...
Ale chyba nie bardziej niz ja...
Marzi a ty masz jakieś objawy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzi a ty masz jakieś objawy???
Życzę Ci kochana żeby tak Ci pozytywnie fiksował jak mój :-):-) To cudowne uczucie widzieć tak zakochanego i przejetego faceta :-):-). A przy tym można się czasem nieźle pośmiać :-):-):-).
Witajcie kochane staraczki!!! Nowy tydzień...nowe możliwości....? hehehhe....
AGAPAS - GRATULACJE!!!!!!!
Marzi55 - dlaczego nie jest zdziwiona,że testowałaś )))))))??? hehheee poczekaj troszkę!
No właśnie, w sobotę co jakis czas miałam kłucia w dole brzucha i byłam jakaś taka napęczniała, aha no i cieżkie piersi, w niedzielę nic,a dzisiaj rano znowu mnie zaczęło boleć w dole brzucha i dwa razy mnie zemdliło... ale tak się zastanawiam czy to nie od sliwkowej activii... albo z wyobrażenia nie wiadomo czego... aha no i głowa mnie bolała w piątek cały dzień, i dzisiaj cały dzien boli
agapas, a jak On już teraz tak fiksuje to co to bedzie jak na usg pójdziecie... aż strach pomyśleć!!!
Mhm...rozumiem,u mnie tylko bóle podbrzusza od czasu do czasu...i kłucia,najbardziej nasila się to wieczorami...i czasem mam wrażenie ze trochę wzdęta jestem...
ciekawa jestem...co bedzie?