Witam :-):-)
czemu bedziesz żałowac?? przynajmniej bedziesz wiedzieć czy sie udało czy nie, jak masz taka mozliwość to zrób, po co potem sie denerwować czy przyjdzie czy nie....ja bym zrobiła bete ale nie mam tu jak zrobić, dlatego zawsze czekam do @ bo temperaturze mniej wiecej wiem juz co sie bedzie działo i nawet juz nie testuje....
a ja kurcze zakupiłam w polsce pare testów bobo płytkowych
ale w sumie to ja teraz bede testować jakieś 2 dni po terminie jakby co to powienien byc ok
marzi dopisz mnie jak mozesz na 4 październik:-) chyba ze owulka bedzie wczesniej to wtedy zmienie date;-):-)
mmm... ff to program który mniej wiecej poda ci kiedy
mogła byc owulacja a nie kiedy była b to może stwierdzić tylko usg lub tez testy owu ze szczytem śluzu i szytem szyjki przez te objawy tez mozemy określić owu,
mierzac temperature wiemy że owu napewno wytąpiła jezeli przed wzrostem było ok 6 temperatur nizszych a po wzroscie 3 wyższe, wtedy wiemy ze owu była ale tak naprawde nie mozemy okresli który to dzien bo owu moze byc 3 dni przed wzrostem i 2 dni po wzroscie,
ff przesunął ta linie dlatego że ten późniejszy skok temperatury był wyszyszy od tych poprzednich, ale to wcale nie znaczy ze wtedy była owulacja mogła byc równie dobrze 14 ..... robiłas test owulacyjny w którymś z tych dni? a w którym dniu miałaś ostatni najbardziej płodny śluz ?
jagodka - fajnie z tym usg ja jakbym miała mozliwośc tez bym chodziła sprawdzać
a co to za tabletki?? jakies antykoncepcyjne?