reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jestem... i uzupełniam od razu listę!!!

Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września

kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
agniesiar - 6 bądź 7września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
pati1159 - 29 września... :)
Hope33 - październik ???

krewetka gratulacje.... wreszcie jakiś dobry news!!!:tak:

Kurcze dziewczyny ale z was znawczynie testów. Ja dopiero niecały rok temu uzyłam pierwszego testu i nigdy nie wnikałam który jet lepszy. Ale teraz będę dokonywała uwazniej wyborów :-).
Ja narazie nie myślę o koleejnym tescie. Zobaczymy na koniec miesiąca:tak:. Także moje testowanie możecie wpisać gdzieś tak na 30 września, chyba, że będe miała jakieś objawy to zrobię w dniu spodziewanej @ czyli gdzieś 25.

No zmykam, bo mi mała zachorowała i w domku siedzimy do końca tygodnia. Pa

hehe też kupiłam dzis 2:-) tylko że mnie kosztowały 85 zeta:crazy: takie tu są u mnie ceny... żałuje ze z Polski wiecej nie wzięłam

Kusska... ale te ceny to na pewno powstrzymałyby mnie przed ciągłym testowaniem...:no::-p nie mniej jednak nie ma czego zazdrościć... już nie będe narzekała...:-D

Scorpioniczkaa... dopisane!!! :tak::-D

Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września
kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
agniesiar - 6 bądź 7września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

cześć dziewczyny, może któraś spojrzeć na mój wykres, nie wiem dlacczego ale przenoisło mi owulację z 14 dc na 16 dc, nic nie rozumiem :(

oj zebys wiedziala ze powstrzymuje hehe;-)
a ja robiłam pre-testy 6 razy i dopiero ostatni pokazał dwie krechy jak juz bylam w po wizycie u gina, to byl 10 tydzien bodajże już nie pamiętam dokladnie. u mnie to stżenie strasznie powoli wzrasta chyba... może to dlatego tym razem tez testy nic nie pokazały jeszcze?? kto wie...

kusska... trzymam zatem mocno kciuki!!!:-)

reklama
Do góry