reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Byczyłam się bite dwa tygodnie na tureckim wybrzeżu :tak: a temperatury tam wysokie, w pokoju hotelowym z kolei klima... więc chyba stąd te gigantyczne skoki ;-)

ale super :-):-) ale ci zazdroszcze bo u nas to deszcz od tygodnia osatntio pada:-:)crazy: ale mam nadzieje ze w pażdzierniku gdzies sie wybiore co prawda nie bedzie juz takich temperatur ale mi by wystarczyło chociaz powyżej 20 stopni:tak:
no i przez te wakacje chyba sie troche oderwałas od tematu ciąży hehe to moze cos tam teraz kiełkuje:tak:

reklama
mmm..., no pewnie, że się mogło udać! Tak, jak piszą dziewczyny - największe prawdopodobieństwo owulacji, a co za tym idzie - zajścia jest, gdy seks jest w dniach ze śluzem płodnym. Skok jest tu kwestią drugorzędną, raczej dowodzi przebytej już owulacji, choć zdarzają się przypadki (potwierdzone przez USG), że owu bywa w pierwszy lub drugi dzień wyższych tempek. Tak więc warto się kochać solidnie "naokoło" dni ze śluzem płodnym i przedskokowo-skokowych ;)
A testy to chyba lepiej min. od 10 DPO (czyli 10 wyższych), bo wcześniej to rzadko wychodzą ;-)

No ja też, choć mi to nawet często @ przed terminem przychodziła, jak niecierpliwie czekałam na małe bob :sorry:

ja teraz przez temperatury mniej wiecej wiem czego sie spodziewac, faze lutealna mam zazwyczaj 14 -15 dni a dwa lub dzien przed temperatura zaczyna spadać, jak wzrosnie mi temperatura 15 to dopiero zatestuje:tak: ciekawe czy wytrzymam :-postatnio wytrzymałam wiedziałam juz co sie świeci 2 dni przed @....

reklama
hej kochane
wpadam do Was na chwilę... dzisiaj pracowałam od 8 do 18 i jeszcze mam coś do zrobienia w domu. jeśli coś ważnego się wydarzyło, proszę napiszcie. Czy jest w końcu jakaś majówka oprócz krewetki? Czy coś się komuś wyjaśniło? Proszę o króciutkie streszczenie :sorry:
U mnie 9dc, jeszcze mam plamienia :baffled: nic ciekawego się nie dzieje, tempka normalna. pomimo pracy będę się starała zaglądać - jak obiecywałam, ale jednocześnie zabieram się do pracy na kompie :cool2:
Trzymam za Was kciuki dziewczęta :tak:

Do góry